bir günde iki işlem ??
bir günde iki işlem ??
Merhaba. Aynı gün içerisinde hem sunucular arası karakter transferi yapıp hem silah parlatsam güncelleştirme de iki işlemde tamamlanır mı yoksa farklı günlerde mi yapacağım ben bunu deneyen varsa cevap verebilir mi ?
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: bir günde iki işlem ??
Tahminimce sıkıntı olmaz ama ayrı ayrı yapmanı öneririm.
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Mustafa'nın da dediği gibi bir sorun olmaz, fakat olası bir hatayla karşılaşmaman için ayrı günlerde yapman öneriliyor.
Merhaba,
Sunucu güncellemesi gerektirecek işlemleri birer gün arayla yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Zira aynı gün içerisinde birden fazla sunucu güncellemesi gerektirecek işlem yapmanız durumunda karşılaşılabilecek sorunların telafisi olmayabilir.
İyi eğlenceler.
Sunucu güncellemesi gerektirecek işlemleri birer gün arayla yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Zira aynı gün içerisinde birden fazla sunucu güncellemesi gerektirecek işlem yapmanız durumunda karşılaşılabilecek sorunların telafisi olmayabilir.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Hiçbir problemle karşılaşmazsın dostum aynı anda hem silah yükseltip hem klan transfer edip hemde sunucu transferi gerçekleştirmiş birisi olarak söylüyorum bunu 
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Arkadaşın dediği gibi bende yaptım bir sıkıntı olmadı şayet sıkıntı olursa şanssızlığındır oda seninyaLnizadam66 yazdı:Hiçbir problemle karşılaşmazsın dostum aynı anda hem silah yükseltip hem klan transfer edip hemde sunucu transferi gerçekleştirmiş birisi olarak söylüyorum bunu
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Normalde olması lazım ama ikv yi pek zorlama derim .Dsaimakyuz yazdı:Merhaba. Aynı gün içerisinde hem sunucular arası karakter transferi yapıp hem silah parlatsam güncelleştirme de iki işlemde tamamlanır mı yoksa farklı günlerde mi yapacağım ben bunu deneyen varsa cevap verebilir mi ?
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- KUBILAYSENOZ
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Pressaltfdört
Merhaba,
Bir gün içerisinde 1 silah yükseltme, 1 isim değiştirme ve kasa erişimi aktifleştirdim. Nekadarr alakalı olduklarından şüpheliyim ancak hiç birisinde sorun yaşamadan aktivasyon aldım.
Bir gün içerisinde 1 silah yükseltme, 1 isim değiştirme ve kasa erişimi aktifleştirdim. Nekadarr alakalı olduklarından şüpheliyim ancak hiç birisinde sorun yaşamadan aktivasyon aldım.
[*]VINN-BÜYÜCÜ-49-EMİNÖNÜ[/color]
[*]VINNN-ŞİFACI-49-EMİNÖNÜ
[*]VINNNN-SAVAŞÇI-49-EMİNÖNÜ[/b]
[*]VINNN-ŞİFACI-49-EMİNÖNÜ
[*]VINNNN-SAVAŞÇI-49-EMİNÖNÜ[/b]