EN TUTULAN SINIF

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dönüşüm

Re: EN TUTULAN SINIF

Mesaj gönderen CARMENTA »

Başlangıçta klan savaşlarında oynanışı büyücüye nazaran daha kolay ve dayanıklı olduğundan savaşçı takılıyordum.Daha sonra büyücü karakterimi setlerini tamamladım tılsımlarını ürettim ve en zevkli karakterin bu olduğunda karar kıldım.Bire bir mücadele ve savaşlarda en akıl dolu karakter olduğunu düşünüyorum.Misal yanlışlıkla kurulan bir tesla küresi anlık reflekslerinizle sizi ölüm makinesine dönüştürebilir ;) Büyücü sınıfı olmasaydı sanıyorum ki oyunda bu kadar zaman geçirmezdim.
En son CARMENTA tarafından 17 Haz 2014 19:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Shizune
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kardes

Mesaj gönderen Shizune »

Tabikide Şifacı :)

En sade anlatım ile
Zehir 1 3 - Zehir 2 3 üretiyorsun 1 saat savaşıyorsun karşı klanda lodos/arz kalmıyor :D
Meran'ın benzersiz Zehir Gazabı..

Meran - The Cursed Priests Wars (Korku-Gerilim)
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Şifacı; Ölümün çizgilerinde en çok ihtiyaç duyulan karakter sınıfı... Grup bölgelerinin vazgeçilmezi, doğru tılsım taktiği ve iyi bir asit hasarıyla aynı zamanda bir ölüm makinesi...
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

darkkniqht1 yazdı:
kandemir yazdı:Sana Bu konu hakkında kendi şifacımı anlatayım şifacı sınıfından gayet zevk ve haz duyabilirsin :D

İtemler : Mevlana Asa ^ , Mevlana Ayakkabı , Mevlana Eldiven , Mevlana Zırh , Mevlana Ceket , İbn-i Sina Solucan Pantolon * , İbn-i Sina Solucan Takı Seti
Bu item Kombinasyonu ile klan savaşlarında kendini ve grubunu gayet rahat bir şekilde idare edebiliyorsun :)
Not : Büyü Bozma yeteneğin'inide unutmamak lazım verebildiğin kadar ve yetenek sistemine göre puan ver ki durdurma dikkat dağıtma vb. yetenekler seni uğraştırmasın üretebilirsen büyü bozma tılsımınıda üret :)
ben bu sistem ile 5 savaşçı ile gayet güzel eğlenebiliyorum aralarında gezip tur atabiliyorum gayet eğlenceli oluyor :)
O mevlana ayakkabıyla kaç sn ayakta kalabiliyosun :)
Ölmüyorumki ayakta kalayım :) adamlar bir süreden sonra bırakıyor tabi sürekli olarak maraton göz ve ayakkabıyı takıp çıkarıyorum dikkat dağıtma tılsımı oldugundan dolayı biraz yavaşlatıyor o yüzden büyü bozana kadar maratonlarla kaçıyorum bozduktan sonra tekrar iyileştirmeye dönüyorum bunun sayesinde 5 savaşçıyı meteor bölgesinde gezintiye çıkardığımı biliyorum :)
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
xMONSTROx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen xMONSTROx »

Ana karakter olarak şifacıyı oynamaktan zevk alıyorm. zehir 1 III+gazap 1 III ün verdiği hazzın yeri ayrı. Çembeciyide boş geçemeyeceğiz tabi :)
MONSTRO
MONSTROII
MONSTROIII
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Sen dinleme bunları, şifacı oynayacaksan asitle takıl ;) Zehiri bozduklarında hayal kırıklığına uğrayacaksın.

Full karakter üstünde g3 + asit 3 ile 5.5/5.8 civarı vuracaksın.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
AlonexBaskan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hardcore

Mesaj gönderen AlonexBaskan »

Şifacı Daha Rahat GB Girebiliyor ama tercih edilen büyücü
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

kandemir yazdı:
darkkniqht1 yazdı:
kandemir yazdı:Sana Bu konu hakkında kendi şifacımı anlatayım şifacı sınıfından gayet zevk ve haz duyabilirsin :D

İtemler : Mevlana Asa ^ , Mevlana Ayakkabı , Mevlana Eldiven , Mevlana Zırh , Mevlana Ceket , İbn-i Sina Solucan Pantolon * , İbn-i Sina Solucan Takı Seti
Bu item Kombinasyonu ile klan savaşlarında kendini ve grubunu gayet rahat bir şekilde idare edebiliyorsun :)
Not : Büyü Bozma yeteneğin'inide unutmamak lazım verebildiğin kadar ve yetenek sistemine göre puan ver ki durdurma dikkat dağıtma vb. yetenekler seni uğraştırmasın üretebilirsen büyü bozma tılsımınıda üret :)
ben bu sistem ile 5 savaşçı ile gayet güzel eğlenebiliyorum aralarında gezip tur atabiliyorum gayet eğlenceli oluyor :)
Ölmüyorumki ayakta kalayım :) adamlar bir süreden sonra bırakıyor tabi sürekli olarak maraton göz ve ayakkabıyı takıp çıkarıyorum dikkat dağıtma tılsımı oldugundan dolayı biraz yavaşlatıyor o yüzden büyü bozana kadar maratonlarla kaçıyorum bozduktan sonra tekrar iyileştirmeye dönüyorum bunun sayesinde 5 savaşçıyı meteor bölgesinde gezintiye çıkardığımı biliyorum :)
Ya ben bu oyunu hiç anlamamşım, ya peşinden koşan o 5 savaşçı hiç bir şey bilmiyor. ya da sen çok biliyorsun
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
FearFactorIKV
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen FearFactorIKV »

marasaldadas yazdı:
kandemir yazdı:
darkkniqht1 yazdı:

Ya ben bu oyunu hiç anlamamşım, ya peşinden koşan o 5 savaşçı hiç bir şey bilmiyor. ya da sen çok biliyorsun
:idea: arkadaşa katılıyorum..
Resim
Acur var yen mi?
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

mobilsorun yazdı:Savaşcı ölmesi daha zor ve vuruşları güçlü
Şifacı (Gazap) Derim başkada birşey demem :)
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster

“Genel Etkileşim” sayfasına dön