EN TUTULAN SINIF
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Re: EN TUTULAN SINIF
Başlangıçta klan savaşlarında oynanışı büyücüye nazaran daha kolay ve dayanıklı olduğundan savaşçı takılıyordum.Daha sonra büyücü karakterimi setlerini tamamladım tılsımlarını ürettim ve en zevkli karakterin bu olduğunda karar kıldım.Bire bir mücadele ve savaşlarda en akıl dolu karakter olduğunu düşünüyorum.Misal yanlışlıkla kurulan bir tesla küresi anlık reflekslerinizle sizi ölüm makinesine dönüştürebilir
Büyücü sınıfı olmasaydı sanıyorum ki oyunda bu kadar zaman geçirmezdim.
En son CARMENTA tarafından 17 Haz 2014 19:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- Shizune
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kardes
Tabikide Şifacı 
En sade anlatım ile
Zehir 1 3 - Zehir 2 3 üretiyorsun 1 saat savaşıyorsun karşı klanda lodos/arz kalmıyor
En sade anlatım ile
Zehir 1 3 - Zehir 2 3 üretiyorsun 1 saat savaşıyorsun karşı klanda lodos/arz kalmıyor
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
- Lonca: Bela World
Şifacı; Ölümün çizgilerinde en çok ihtiyaç duyulan karakter sınıfı... Grup bölgelerinin vazgeçilmezi, doğru tılsım taktiği ve iyi bir asit hasarıyla aynı zamanda bir ölüm makinesi...
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Ölmüyorumki ayakta kalayımdarkkniqht1 yazdı:O mevlana ayakkabıyla kaç sn ayakta kalabiliyosunkandemir yazdı:Sana Bu konu hakkında kendi şifacımı anlatayım şifacı sınıfından gayet zevk ve haz duyabilirsin![]()
İtemler : Mevlana Asa ^ , Mevlana Ayakkabı , Mevlana Eldiven , Mevlana Zırh , Mevlana Ceket , İbn-i Sina Solucan Pantolon * , İbn-i Sina Solucan Takı Seti
Bu item Kombinasyonu ile klan savaşlarında kendini ve grubunu gayet rahat bir şekilde idare edebiliyorsun![]()
Not : Büyü Bozma yeteneğin'inide unutmamak lazım verebildiğin kadar ve yetenek sistemine göre puan ver ki durdurma dikkat dağıtma vb. yetenekler seni uğraştırmasın üretebilirsen büyü bozma tılsımınıda üret![]()
ben bu sistem ile 5 savaşçı ile gayet güzel eğlenebiliyorum aralarında gezip tur atabiliyorum gayet eğlenceli oluyor![]()
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- xMONSTROx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: M İ R
Ana karakter olarak şifacıyı oynamaktan zevk alıyorm. zehir 1 III+gazap 1 III ün verdiği hazzın yeri ayrı. Çembeciyide boş geçemeyeceğiz tabi 
MONSTRO
MONSTROII
MONSTROIII
MONSTROII
MONSTROIII
Sen dinleme bunları, şifacı oynayacaksan asitle takıl
Zehiri bozduklarında hayal kırıklığına uğrayacaksın.
Full karakter üstünde g3 + asit 3 ile 5.5/5.8 civarı vuracaksın.
Full karakter üstünde g3 + asit 3 ile 5.5/5.8 civarı vuracaksın.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- AlonexBaskan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hardcore
Şifacı Daha Rahat GB Girebiliyor ama tercih edilen büyücü
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
Ya ben bu oyunu hiç anlamamşım, ya peşinden koşan o 5 savaşçı hiç bir şey bilmiyor. ya da sen çok biliyorsunkandemir yazdı:Ölmüyorumki ayakta kalayımdarkkniqht1 yazdı:O mevlana ayakkabıyla kaç sn ayakta kalabiliyosunkandemir yazdı:Sana Bu konu hakkında kendi şifacımı anlatayım şifacı sınıfından gayet zevk ve haz duyabilirsin![]()
İtemler : Mevlana Asa ^ , Mevlana Ayakkabı , Mevlana Eldiven , Mevlana Zırh , Mevlana Ceket , İbn-i Sina Solucan Pantolon * , İbn-i Sina Solucan Takı Seti
Bu item Kombinasyonu ile klan savaşlarında kendini ve grubunu gayet rahat bir şekilde idare edebiliyorsun![]()
Not : Büyü Bozma yeteneğin'inide unutmamak lazım verebildiğin kadar ve yetenek sistemine göre puan ver ki durdurma dikkat dağıtma vb. yetenekler seni uğraştırmasın üretebilirsen büyü bozma tılsımınıda üret![]()
ben bu sistem ile 5 savaşçı ile gayet güzel eğlenebiliyorum aralarında gezip tur atabiliyorum gayet eğlenceli oluyor![]()
adamlar bir süreden sonra bırakıyor tabi sürekli olarak maraton göz ve ayakkabıyı takıp çıkarıyorum dikkat dağıtma tılsımı oldugundan dolayı biraz yavaşlatıyor o yüzden büyü bozana kadar maratonlarla kaçıyorum bozduktan sonra tekrar iyileştirmeye dönüyorum bunun sayesinde 5 savaşçıyı meteor bölgesinde gezintiye çıkardığımı biliyorum
![]()
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- FearFactorIKV
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
:idea: arkadaşa katılıyorum..marasaldadas yazdı:Ya ben bu oyunu hiç anlamamşım, ya peşinden koşan o 5 savaşçı hiç bir şey bilmiyor. ya da sen çok biliyorsunkandemir yazdı:Ölmüyorumki ayakta kalayımdarkkniqht1 yazdı:O mevlana ayakkabıyla kaç sn ayakta kalabiliyosunkandemir yazdı:Sana Bu konu hakkında kendi şifacımı anlatayım şifacı sınıfından gayet zevk ve haz duyabilirsin![]()
adamlar bir süreden sonra bırakıyor tabi sürekli olarak maraton göz ve ayakkabıyı takıp çıkarıyorum dikkat dağıtma tılsımı oldugundan dolayı biraz yavaşlatıyor o yüzden büyü bozana kadar maratonlarla kaçıyorum bozduktan sonra tekrar iyileştirmeye dönüyorum bunun sayesinde 5 savaşçıyı meteor bölgesinde gezintiye çıkardığımı biliyorum
![]()
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Şifacı (Gazap) Derim başkada birşey dememmobilsorun yazdı:Savaşcı ölmesi daha zor ve vuruşları güçlü
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster