VoLKaNNuRi yazdı:Öncelikle merak etme bizde yeni yetme değiliz aslan parçasıShizune yazdı: Dediklerine aynen katılıyorum,pvpde büyücülerinde şifacı ve savaşçılar gibi etkin olması lazım.fakat milletimiz haklı olarak eğer büyücüler pvpde güçlenirse aynen şunu diyecekler:
" Bizde ozaman büyücüler gibi yaratık kesebilelim onlar gibi çok vuralım seri keselim." gibi
Misal ırklardan örnek vermek gerekirse bir büyücü 2 ırk slotunu bb 3 ve y2 tılsımları ile rahat rahat tesla kurmadan kesebilir.Kudret sıkıntısıda olmaz.
aynı şeyi bir şifacıda yapabilir sonuçta zehir ve asit yetenekleri uzaktan vurur fakat ne kendini %100 bozma gibi bir şansı olur,nede yeteneklerinin kullandığı fazla kudrete çare bulabilir(Tılsımsız bir asit 6-7 bir zehir puanına göre 14-20 kudret yer). Kısaca slot kesimi şifacılar<savaşçılar<büyücüler sıralamasındaki gibi oluyor.
Şu alıntıdaki mevzuyu anlamaya çalış muhalefetlik yapacağına. Bende savaşçımla tek başıma dolaşıyorum haritalarda ama max enerjisi az olan büyücü ile dolaşacak mantıksızlığı yapacak kadar mantıksal bilgilerden yoksun değilimSavaşçının savaşma kapışma durumlarında yetenek kombinasyonu ve tılsımları dolayısıyla avantajlı olduğunu bilip, büyücü ile canı elinde dolaşmanın bir anlamı yok.
Büyücüler def savaşçı kesebilirse bu oyunda yapamayacağı iş kalmıyor. O zaman ben niye ofans savaşçı kullanayım ki büyücüm ile herşeyi yapabilme imkanım varken kim uğraşır diğer sınıflarlabüyücü ile def savaşçı kesmek istiyorsun eyvallah o zaman bende ofans savaşçımla ırkları kesmek istiyorum tek başıma yada gazap şifacımdayken benden deparla kaçan savaşçıları durdurmak için zihin saldırısı veya durdurma gibi yetenek/tılsım olsun istiyorum bu işler nasıl olucak peki adaletin sembolü superman?
Aynı düşünceleri paylaşıyoruz fakat alıntıyımı yanlış yaptın yoksa başka birisi içinmi konuştuğunu yazından anlayamadım?
Burdaki söylemlerini kime söylediğini isimle belirtirsen güzel olur
Peki güzel arkadaşım oyunda herşey maden çekmek mi?VBMaSTeR yazdı: Sen anlamamışsın esas.Bunların hepsi grupla yapılabilir evet, ama bunları her gün rutin bir şekilde yapmıyorsun. 1 kere yapıyorsun ve bitiyor. Sonra napıyorsun kendini geliştirmek için maden çekiyorsun üretim yapıyorsun para kasıyorsun. Bunlarıda yapmandaki amaç güçlü olmak rakibini yere serebilmek. Yani tüme baktığında oyun her zaman bireysel beceriyi ve kuvveti geliştirmek için. Grup bölgelerinde ne kadar grup oyunu yapsanda, eğer ki klan mensubuysan saldırıya açık haritalarda gezerken her zaman bireysel oynayacaksın. Madeni grupla mı çekeceksin ? Hadi 6 kişilik grup kuralım maden çekelim ki karşımıza çıkan def 2 III olursa keseriz. Böyle bir mantık yok arkadaşım. İster kabul edin ister etmeyin, def 2 III tılsımı oyun içi dengeyi bozmaktadır.
Üstüne basa basa tekrar söylüyorum. Burada benim bahsettiğim konu, sınıfların nimetleri, yetenekleri, bölgelerdeki veya diğer haritalardaki avtanjları görevleri veya üstünlükleri değil. Oyunun nihai amacı rakibine üstünlük kurabilmekse, ve 1 tılsım milyarlık tılsımlara üstün geliyor sonuç olarak bir sınıf diğer sınıf karşısında aciz kalıyorsa ve hala bunu reddedenler varsa tebrik etmekten başka yapıcak hiçbirşey yok
Ozaman eğer kendini karşındakinin yerine koyabiliyorsan şöyle bir tez ortaya atayım.
Sen tek bir tılsım üreterek (y2) slotları toplu olarak kesebiliyorsun?
Bende en azından slotlara karşı güçlenebilmek için 3 tane tılsım üretiyorum (gazap 1-3 Gazap şifa Zehir 1-3 gibi)
Peki slotları en hızlı kesen sen slotlara en çok vuran sen holde para kasılacaksa en çok sen kasıcaksın haliyle madeninide toplayacaksın.
Peki güzel arkadaşım bu kadar çok şeyi sadece y2 ile yapabiliyorken;
Ben neden 3 tane tılsım üretiyorumda yinede senin gibi kesemiyorum(gerek kudret sorunu-gerek can ve slotları tek tek kesme uğraşı)
Kısacası zaten pve de en iyi büyücüler iken neden bir savaşçı veya şifacı konu açıpta;
"Yeter artık bizde büyücüler gibi öldürelim.slotlara savaşçılar için uzaktan vuran yetenek şifacılar için direnç zırh kırma toplu vurma yetenekleri olsun! " diye yakınan birilerini gördünüzmü? Göremezsiniz.. çünkü millet bunu 7 yılda sineye çekti ve büyücüyü pvede en üstün ırk yaptı.
Aynı şekilde eğer düşünmeye devam edersen neden büyücülerin pvpde diğer sınıflarla eşit olamayacağını anlarsın.
Karşına 1v1 geliyorsa yanına birisini al.2v2 yenemiyorsan yanına birisini daha al.Arkadaşın dediği gibi sen supermen değilsin savaşçıda olsan büyücü şifacıda olsan karşında oynamayı bilen senden sayıca fazla kişiler varsa seni daima yenecekler bunu bil yeterli.