Büyücü vs Defansif 2 3

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
vedat296
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Büyücü vs Defansif 2 3

Mesaj gönderen vedat296 »

Murat o şekilde kesmende imkansız :D çifteyle 3 vuruşta gidiyosun dk atmaklamı uğraşacaksın :)
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Murat aynen üstteki arkadaşın dediği gibi direnç kırma mesafesine girmek demek en az 2 tane çifte yemen demek ister tesla sersemletsin ister buz durdursun direnç atmak için 2 tane yemek zorundasın,şuan bi taktik geliştirdim ve onu uyguluyorum ve çok başaralı şekilde her defansif 2 3 ü genel olarak 100 canla veya tek çifte darbesiyle kesebiliyorum :)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
CUTAN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Karedeniz Yıldızları

Mesaj gönderen CUTAN »

1 can ıksırı gozden cıkar ve met 2 3 met 3 meteroıt1 ve kons 1 3 takman lazım cok rahat kesıorum ben konsda sn de 1 den 4 vurus yapacan bı zahmet krıtık vurda olsun ve büyücünün 1.kuralı kacarak vuracan tesla da sana yardım ederse 1 vurus bıle atamaz.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Çıksın karşıma keseyim madem 8-)
vedat296
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen vedat296 »

Taktikle falan uğraşma aslanım üstadın açıklasın sana. Defansif 2 3 dikkat 3 ü olan savaşcıyı sıfır tılsımla kesebilen bir büyücüyüm. Nasıl diye sorarsanız. Buz 15 bilgisi 15 , elektrik ve bilgisi 15 , büyü bozma 15 , zihin 10 , tesla 1 , kutup 15 , tılsım olarak 1nci sevye bb 1 ve buz oku tılsımı takarsan çok rahat yıkarsın defansif savaşcıyı beni yenemezsin bu şekil diyen savaşcı varsa sunucusuna geçiş yapabilirim
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

vedat296 yazdı:Taktikle falan uğraşma aslanım üstadın açıklasın sana. Defansif 2 3 dikkat 3 ü olan savaşcıyı sıfır tılsımla kesebilen bir büyücüyüm. Nasıl diye sorarsanız. Buz 15 bilgisi 15 , elektrik ve bilgisi 15 , büyü bozma 15 , zihin 10 , tesla 1 , kutup 15 , tılsım olarak 1nci sevye bb 1 ve buz oku tılsımı takarsan çok rahat yıkarsın defansif savaşcıyı beni yenemezsin bu şekil diyen savaşcı varsa sunucusuna geçiş yapabilirim
Helal olsun, kesebiliyorsan eğer ve gerçekten kesilyorsan harbiden üstadsın sen. ben bb3 y2 y1 le kesmedim daha. çoğu zaman tek atıyorlar, yada çifteyle 3 kere sıktılarmı el fatiha
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

vedat296 yazdı:Taktikle falan uğraşma aslanım üstadın açıklasın sana. Defansif 2 3 dikkat 3 ü olan savaşcıyı sıfır tılsımla kesebilen bir büyücüyüm. Nasıl diye sorarsanız. Buz 15 bilgisi 15 , elektrik ve bilgisi 15 , büyü bozma 15 , zihin 10 , tesla 1 , kutup 15 , tılsım olarak 1nci sevye bb 1 ve buz oku tılsımı takarsan çok rahat yıkarsın defansif savaşcıyı beni yenemezsin bu şekil diyen savaşcı varsa sunucusuna geçiş yapabilirim
Buyur gel Eminönü sunucusundayım :)
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Çok güldüm sunucu kısmında meran yazıyor bende savaşçı karaktere geçip vs atabilirim sunucu değiştirmenede gerek yok :)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MuratABI »

CARMENTA yazdı:Arkanda şifacın yoksa ve çifte menzilinden uzakta değilsen ya zihin atıp kaçacaksın yoksa ölümü bekleyeceksin dostum.Çiftesi ofanstan çok sekmesi gerekirken maşallah makineli tüfek gibi çalışıyor mübarek. m1, y2,Fiziksel Bilgi (II), Büyü Bozma (III) , Buz Oku 3 (III) , Buz Oku 2 (II) Buz Oku 1 (II) mevcut ancak adamın menzilinde iken buz atıp yavaşlatana kadar 2 vuruş yapmış oluyor ne yazıkki !!!
Yok bi çözümü yani çıldırıyorum her çifteyle öldüğümde.
Büyücü Gibi Zırhı düşük karakterlere çiftenin sekmesi mucize gibi birşey.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Çok abartmışsınız olayı. Büyücünün kons gibi bir velinimeti var. Kons ve yanına 2 adet doğru olan tılsımı al bak bakalım savaşçı ne oluyor. Ayrıca çiftenin vuruş hızı 3.00 hatırlatırım... Biraz eskileri deşip hızı 3.00 olan silahların vuruşunu engelleyecek taktiği araştırırsanız, nasıl keseceğinizi öğrenmiş olursunuz.

Bana cevap yazacaklar için defans 2(lll) kullandım kullananla ws attım. Baktım defans 2(lll) olan birini öldürebiliyorum. Ben öldürüyorsam herkes öldürür dedim ve sattım :) Yanılmışım...
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön