aynenGWYNBLEIDD yazdı:Orada ne yazıyorsa o. Susturma cezası ile ilgili bir kısıtlama koysalardı emin ol hiç kimsenin başvurusu kabul edilmezdi.
Hızlı desteğe sormanda fayda var.
Merhaba GM :)
- ridvan4706
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The King RDM
Re: Merhaba GM :)
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Benim 2009 yılında üyeliğime birisi girip yönetici taklidi yapmıştı ve o zamanlar bunun cezası 999gün bloke idi. Hesabım 999 gün bloke oldu fakat benim yapmadığıma ikna olunca Bloke açıldı.
Not: O birisi dediğim kişiyi biliyorum ve yine beddua ediyorum bu tür Rehberlik, Denetmenlik başvurularına engel olduğu için !!
Ama yinede başvuru yaptım bakalım sonuç ne olacak..
Not: O birisi dediğim kişiyi biliyorum ve yine beddua ediyorum bu tür Rehberlik, Denetmenlik başvurularına engel olduğu için !!

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

Arşivimde hala duruyor o lanet ekran görüntüsü. .BunudaBanlayin yazdı:Benim 2009 yılında üyeliğime birisi girip yönetici taklidi yapmıştı ve o zamanlar bunun cezası 999gün bloke idi. Hesabım 999 gün bloke oldu fakat benim yapmadığıma ikna olunca Bloke açıldı.

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

Link kırık çıkmış.BunudaBanlayin yazdı:Arşivimde hala duruyor o lanet ekran görüntüsü. .BunudaBanlayin yazdı:Benim 2009 yılında üyeliğime birisi girip yönetici taklidi yapmıştı ve o zamanlar bunun cezası 999gün bloke idi. Hesabım 999 gün bloke oldu fakat benim yapmadığıma ikna olunca Bloke açıldı.

Destekle iletişime geçmende fayda var kardeşim.GaReZ yazdı:Canım kardeşim, eğer yazdığımı tam okuma fırsatın olsaydı benim orada belirttiğimi anlardın.
Jewelz bir reflekstir