Static IP Hakkında !!!
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Static IP Hakkında !!!
Bidiğim kadarı ile değişmez bi ıp adresi olsu kafi
bu kadar kafa patlatmayın.

LEPRECHAUN
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Yanlış biliyorsun malesefLEPRECHAUN yazdı:Bidiğim kadarı ile değişmez bi ıp adresi olsu kafibu kadar kafa patlatmayın.
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
tamam :mrgreen:VBMaSTeR yazdı:Yanlış biliyorsun malesefLEPRECHAUN yazdı:Bidiğim kadarı ile değişmez bi ıp adresi olsu kafibu kadar kafa patlatmayın.
Kafa patlatma değil buna profesyonellik deniliyor.

LEPRECHAUN
- GuzKaya
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Nostalji
VBMaSTeR yazdı:Arayüze erişim için static IP istenilmesi gayet normal, peki bu denetmenlik işini gönüllü olarak yapacak arkadaşlar niye her ay bunun için sağlayıcılarına para ödüyorlar ?
TTNet hem kendine bedava işçi alıyor, hemde cebinden parasını alma peşine mi düşüyor ?
Şimdi benim kendi serverım var. Kendi serverımın static ip adresi ile arayüze girmek istesem giremicek miyim ? İlla kendi ev bağlantıma ait bir static ip alıp onu mu kullanmak zorundayım ?
Merhaba
Statik IP için TTNEt ne kadar ek para istiyor bilgin var mı? Konuyu açmışsın ama suçlama için. Bir araştır, öğren öyle konu aç.

Üstad olabilmek için üstadın izinden gitmelisin.
KILÇBEY NAFİBEY AZADBEY Efekentli
Nostalji Loncası- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Arkadaş şimdi de TTNET'i savunacakGuzKaya yazdı:VBMaSTeR yazdı:Arayüze erişim için static IP istenilmesi gayet normal, peki bu denetmenlik işini gönüllü olarak yapacak arkadaşlar niye her ay bunun için sağlayıcılarına para ödüyorlar ?
TTNet hem kendine bedava işçi alıyor, hemde cebinden parasını alma peşine mi düşüyor ?
Şimdi benim kendi serverım var. Kendi serverımın static ip adresi ile arayüze girmek istesem giremicek miyim ? İlla kendi ev bağlantıma ait bir static ip alıp onu mu kullanmak zorundayım ?
Merhaba
Statik IP için TTNEt ne kadar ek para istiyor bilgin var mı? Konuyu açmışsın ama suçlama için. Bir araştır, öğren öyle konu aç.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Okuma yazman var, peki araştırıp öğrenmek için sorduğum bu soruları idrak etmek için yeterli zeka seviyen var mı ?GuzKaya yazdı:VBMaSTeR yazdı:Arayüze erişim için static IP istenilmesi gayet normal, peki bu denetmenlik işini gönüllü olarak yapacak arkadaşlar niye her ay bunun için sağlayıcılarına para ödüyorlar ?
Merhaba
-Yok !
VBMaSTeR - BuRRaQ
Re: Statik IP istenmesi hk.
Doping NET kullanıyorum ve aylık 3 lira bir Statik ip ödemesi yapiyorum. Bağlantı ise ttnet'e kıyasla mükemmel, eğer ki geçme fırsatı olan arkadaşlar var ise tavsiye edebilirim.
-
IRifatSrkyI
- FareAdam Düşmanı

O aylık 9 - 10 tl edebilecek Statik IP almak için verdiğiniz paralarla neler yapabilirsiniz ? Hiç düşündünüz mü ?
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- GuzKaya
- Cin Avcısı

Merhabamobilsorun yazdı:Arkadaş şimdi de TTNET'i savunacakGuzKaya yazdı:VBMaSTeR yazdı:Arayüze erişim için static IP istenilmesi gayet normal, peki bu denetmenlik işini gönüllü olarak yapacak arkadaşlar niye her ay bunun için sağlayıcılarına para ödüyorlar ?
Merhaba
Kimseyi savunmayacağım. Gereksiz forum kirliliği. Aylık 3 bilemedin 4 TL lik bir ek faturana yansıyor. 3 ile 4 TL lik farkı sırf muhalefet olmak için foruma taşımak bana mantıksız geldi. Bilgine.

Nostalji Loncası- GuzKaya
- Cin Avcısı

MerhabaVBMaSTeR yazdı:Okuma yazman var, peki araştırıp öğrenmek için sorduğum bu soruları idrak etmek için yeterli zeka seviyen var mı ?GuzKaya yazdı:VBMaSTeR yazdı:Arayüze erişim için static IP istenilmesi gayet normal, peki bu denetmenlik işini gönüllü olarak yapacak arkadaşlar niye her ay bunun için sağlayıcılarına para ödüyorlar ?
Merhaba
-Yok !
İdrak seviyemin ne olup olmadığı ve IQ seviye hususu bir foruma verdiğim cevap ile tarafından ölçülebiliyorsa sen burda boşuna zaman kaybediyorsun.
Araştırmaya gerek yok. Sobee ya da TTNET gönüllü arıyor(Evet para vermiyor. Zaten işin mantığı cümlede açıklanmış. "Gönüllü") Bu olay 4 ila 5 yıl evveli de böyleydi (daha öncesi hakkında malumatım yok) TTNET'e geçtikten sonra çıkmış bir konu değil. Gönüllülük esası kimseyi zorunda tutmaması. İsteyen ya da arzu eden başvurusu bu kurallar dahilinde yapabilir.
Cümlenden anladığım kadarıyla sen başvuru yapmayacaksın arkadaşların yapacak herhalde. Konuyu açma amacın nedir?

Nostalji Loncası