Büyücüye item düşürme sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Büyücüye item düşürme sorunu

Mesaj gönderen Celikbey »

Merhaba,

Büyücü karakterime Bölgelerden item düşüremiyorum, benim gibi olan çok oyuncu vardır kesin ama hakikaten bir sorun var gibime geliyor, bu kadar kısmetsizlik olur mu bir şifa yada tank 15-20 girişte üstlerini tamamlarken büyücü 150-200 girişte bile tamamlayamıyor tek karakterim için lonca arttırıcı bile yüklüyorum yine nafile plussuz loncasız adamlara item düşerken bana yine düşmüyor ,oyun yetkililerinin durum hakkında bilgilendirme yapmasını rica ederim.

2+2+2 sistemini anlatmayın normal grubu zor kuruyoruz :)
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Re: Büyücüye item düşürme sorunu

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Şifa ve tank tek karakter olduğu için düşüyor yapacak birşey yok. Ben şifaya yöneldim kaç yıl oldu hala trans asam kelvin asam yok. Kendim zaten çok şanssızım. Şifacımda her takımdan 3 er takım düşürdüm ama hala mevlana asa hidro asa hidro zırh siyanür zırh düşüremiyorum. Bunun yanı sıra pantolonların hepsinden 4-5 er tane olmasına rağmen geçen semihadan tek çantadan 3 pantolon çıktı. Şaka gibi :) Şanslıyken bile çok şanssızım :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Biraz da şans faktörü oynuyor bence çünkü ben savascı ile çember atmaya başladım arkadaşımda büyücü ile o 4 asasını da aldı günde sadece 1 gaffar atarak ben gaffardan tek silah alamadım hala
Resim
Resim
Resim
Resim
Reqistry
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Reqistry »

Şifacı diz fulle 2 tılsım çek varsa seni kesebilen bir şey demiyorum
Kim demiş avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Eyüp TOPAL
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Barbarosxhizir yazdı:Biraz da şans faktörü oynuyor bence çünkü ben savascı ile çember atmaya başladım arkadaşımda büyücü ile o 4 asasını da aldı günde sadece 1 gaffar atarak ben gaffardan tek silah alamadım hala
Şans faktörü çok önemli adam giriyor oyunculuk sıfır ilk girişte trans asa diğeri mevlana asa düşürüyor. Ben hala trans asa düşürcem mevlana asa düşürücem hidro asa düşürücem :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Celikbey »

Cevaplar için teşekkür ederim, ben eğer oyun sahipsiz değil ise bunun detaylı açıklamasını oyun yetkilisi arkadaşlardan almak istiyorum. attırıcı=karşılık senaryosunu açıklanmasını bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Oyun yöneticileri buluşmalarda bununla ilgili açıklama yapmıştı. Bütün grup bölgeleri 2 Savaşçı 2 Büyücü ve 2 Şifacı karakteri için yazılmış, bütün testler ve eşya düşürme olasılıkları buna göre hesaplanmış. Fakat biz oyuncular 4 büyücü 1 şifacı 1 savaşçı olarak girdiğimiz için Şifacı ve Savaşçı tek kalırken 4 büyücüden birine eşya düşme şansı bile neredeyse yok oluyor...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön