Öncelikle Herkese Selamlar diyorum Bildiniz ÜZere Ben ( Sonistasyon / OoKİLİSeİMAMIoO ) isimli karakterlerin sahibi 3 gündür oyuna girmiyordum vede bu gün OoKİLİSeİMAMIoO üyelime girdim vede 999 Blok kararı gördüm gerekçede Aloneninözbabası diye çarla sergilenen davranıştan dolayı diyor. Benim öyle bir karakterden bile haberim yokken öyle bi karakter çıkmış Sizlere veda ediyorum arkadaşlar Hepiniz ALLAH 'a emanet olun herr türlü işlerinizde rast gele GM lerden Tek Ricam OoKİLİSeİMAMIoO hesabını 1 saat kendileride oyunda aktif olarak bana müsade etmeleri içindeki emanet Tılsımları sahiplerine vermek için Hepinize iyi Eylenceler...
Güvenlik sebebiyle skype adresi kaldırılmıştır.
İstanbula Veda Vakti
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DostKervanı&AmacımızNeşe
İstanbula Veda Vakti
En son LatveriA tarafından 09 Haz 2014 22:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Skype adresi kaldırıldı.
Sebep: Skype adresi kaldırıldı.
- anchieville
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
Re: İstanbula Veda Vakti
Ben anlayamadım 999 gün blok zaten bir daha oynama demek ayrıca amaç zaten seni bir daha oyuna sokmamak eğer açarlarsa başka karakterine aktarırsın yemezler
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
- anchieville
- Cin Avcısı

Kusura bakma kötü bişi demek istemedim ne yaptında 999 gün blok yedin meraak ediyorum
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı

Birisi Benim karakterim de Bi kişini adına uygunsuz çar açtığından dolayı yemiş bulunmaktayım fakat böyle bi cezada çok ağır gibi bişe sonuçta yapan kişi ben değilim ama 2. şahısla hesabımı paylaştığım için suçlu konumuna düşüyorum oyun gereği...
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı

Uygunsuz isimli karakteri sildiğiniz taktirde cezanız kaldırılacaktır. Lakin aynı davranışlara devam ettiğiniz taktirde cezanız kati olarak uygulanacaktır. Hesaplarınızın güvenliği tamamen size aittir hesabınızı 2. kişiler ile paylaşmamanızı öneririz.
Destek Ekibinden gelen mesaj anlayışınız için Teşekkür ederim ama karakterimin blok ne zaman kalkıcak onuda belirtseydiniz memmun olurdum genede ilgilendiğiniz için Teşekkür ederim...
Destek Ekibinden gelen mesaj anlayışınız için Teşekkür ederim ama karakterimin blok ne zaman kalkıcak onuda belirtseydiniz memmun olurdum genede ilgilendiğiniz için Teşekkür ederim...
- anchieville
- Cin Avcısı

- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
Karakterinin Kaç gün Blok Yediğini Öğrenmek için Adım adım Şunları yapabilirsin...
Önce Cezalı Hesabınla İkv Dükkana gir.

Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı

Karakterin Blok Dün Gece 02:00 sıralarına acildi ama bu bişeyi ifade edmez genede oyunun çok yanlış nedenlerle ağır cezalar uyguluyor bu sebepten dolayı oyna bırakma kararı aldım iyi günler herkeze..
Cidden oluyor mu boyle?PHxUFUQ yazdı:Karakterinin Kaç gün Blok Yediğini Öğrenmek için Adım adım Şunları yapabilirsin...
Ray malifalitiko
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı

Kaç Gün Olduğunu görüyorsun öyle.