GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mevlana
Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
ŞAHSER SİLAHLARIN ŞAHESER SIFATIN AYAKIMASI İÇİN YAPILDI BU GÜNCELLEME DENİLİYOR PEKİ ECEL SAHESERDE LATFİ DEĞİLMİ TMM ESKİSİ GÜBÜ 1300 VURAMSINDA 1000 VURUN SERTLE 3500 DEĞİLDE 2500 VURUSN AIRLADA 4000 YERİNE 3000 VIRSUN SONUÇTA ECELDE ŞAHESER LATİFTE EN AZINDAN ESKŞİDEN SAVAŞÇI ŞAHESERTLERİNDEN 1İ İŞE YAROYORDU ŞİMDİ İKİSE İŞE YARAMIYOR
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
O cocuk acemi nan ben korkuyom onun sölediği şeylerden 

SİNCE 2007...
PEKİ SEN BEKLE ARKADAŞIM.. SEN HİÇ ÇAR KASMAYACAN, HİÇ GÖREV YAPMAYACAN, HİÇ YENİ ÇAR KASANLARA YARDIM ETMEYECEN, GÖREVLERNİ YAPMAYACAN.. BEN BUNU ANLADIM SENDEN.. HAYIRLI BEKLEMELER SANA.. DAHA ÇOKKK BEKLERSİN.. HADİ KOLAY GELE.. SİGARA ALMAYA GİDİYORUM BEN..
Hadi diyelim yeni çar açtım ve kasdım ben 25 lvl de kafa koparan mı kullanacam acaba ??Ha lvl yükseldikçe yani 42 lvl fln olduğumda kafa koparan kullanmıcakmısın diceksin sen şimdi hangi silah yaratıklara iyi vuruyorsa onu kullancam.Yeni çar kasanlara yardım etmeyecen mi diyorsun şimdi ?? Hangi silah iyiyse onla ederiz illa latif-kafa vs şeyler ile yardım etmek zorunluluğum yok.Zamanın şartlarına ayak uyduracaksın..
Hadi diyelim yeni çar açtım ve kasdım ben 25 lvl de kafa koparan mı kullanacam acaba ??Ha lvl yükseldikçe yani 42 lvl fln olduğumda kafa koparan kullanmıcakmısın diceksin sen şimdi hangi silah yaratıklara iyi vuruyorsa onu kullancam.Yeni çar kasanlara yardım etmeyecen mi diyorsun şimdi ?? Hangi silah iyiyse onla ederiz illa latif-kafa vs şeyler ile yardım etmek zorunluluğum yok.Zamanın şartlarına ayak uyduracaksın..
RuhsuzŞair
ONU BEN KAÇ SAAT ÖNCE DESTEĞE BİLDİRDİMKonyaDabbee yazdı:Nocomment yazdı:Güncellemeyi biz değil teknik servis yapıyor . Bu konudaki soru ve önerileri
ikvdestek@sobee.com.tr ye lütfen
Gm Nocomment in yaptığı açıklama bu şekilde. Herkez desteğe meil atsın. Düzeleceğine inanıyorum

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******
O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
Ufak bi güncellemeyle yeni gelen Şaheser silahlarını güçlendireceğinize neden eski silahlarımızı bozuyorsunuz bu kadar insana yazık değilmi bu yapılan haksızlıktır Derindeki sır paketi hemen hemen bir senedir gelsi yok efendim hata yaptık düzeltiyoruz diye alın teriyle oynalımaz vede hatayı hatayla kapatmayın lütfen gerekilen neyse yapılmalı vede kafa koparan ve balyoz hasarları geri verilmeli...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Ben 1 sene önce bildirdimturkiye90 yazdı:ONU BEN KAÇ SAAT ÖNCE DESTEĞE BİLDİRDİMKonyaDabbee yazdı:Nocomment yazdı:Güncellemeyi biz değil teknik servis yapıyor . Bu konudaki soru ve önerileri
ikvdestek@sobee.com.tr ye lütfen
Gm Nocomment in yaptığı açıklama bu şekilde. Herkez desteğe meil atsın. Düzeleceğine inanıyorum
Ama bugün verildi yanıt
SAbır
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
-
- Salgın Koruyucusu
SEN OTUR BEKLE ARKADAŞIM NE DİYİM BEN SANA.. ÇEŞİT ÇEŞİT SİLAH KULLAN.. BEN ŞU ANDA OTURDUM CAMİYE YENİ BAŞLAYANLARA OYUNU KARALAMAYA BAŞLADIM.. BÖYLE TÜRK OYUNUNUN GELİŞECEĞİNİ SANMIYORUM.. VE SANANLARDA YANLIŞ DÜŞÜNÜYORLAR..efsane534 yazdı:PEKİ SEN BEKLE ARKADAŞIM.. SEN HİÇ ÇAR KASMAYACAN, HİÇ GÖREV YAPMAYACAN, HİÇ YENİ ÇAR KASANLARA YARDIM ETMEYECEN, GÖREVLERNİ YAPMAYACAN.. BEN BUNU ANLADIM SENDEN.. HAYIRLI BEKLEMELER SANA.. DAHA ÇOKKK BEKLERSİN.. HADİ KOLAY GELE.. SİGARA ALMAYA GİDİYORUM BEN..
YA GÜNCELLEME GERİ ALINIR YADA BİZİ KAYBEDERSİNİZ...!!!
"HODRİ MEYDAN"
"HODRİ MEYDAN"
güncelleme kesinlikle hatalarla doludur biriniz bana 44 level efsunsuz kafa koparanın 45 level yücelen tora tora balyozdan 3 bin fazla vurmasını açıklasın diyecem ama açıklayamassınız onun için lütfen hatanızı düzeltin bu hatalıdır hasarın düşmesine lafımız yok düşsün ama oyunun sağlam itemlerinin poşetten düşen itemsiz yatağandan paladan ve bilumum itemsiz silahtan daha az vurması kabullenemez bir hatadır lütfen düzeltilip sizleri siz yapan ve buraya yorumlarını koyuan oyuncuların da görüşlerinin dikkate alınmasını ve hatanın düzeltilmesini talep ediyoruz.
Gecmıs oldugumuz bu surec ıcerısınde bunlar kısısel kanatım ve tecrubelerımın ısındakı fıkırlerımdır.. Guzel baslıyan bır macerayı son 1 yıl ıcerısınde maalesef hem yapım hem yonetım hataları ıle maalesef gerı donusu zor bır yola sokmuslardır... Ben ıkv ıle baska onlıne oyunlar oynadıgım ark rıcası ıle basladım ve bu zamana kadar severek oynadıgım bır eglence platformuydu.. Ellabbete bu ısler zahmetlı ve uzun surecler gerektıren zor bır sektor ama ozellıkle son 1 yılda bunun daha oncekı yılların vermıs oldugu rahatsızlıkda vardır belkı ama cok ustun koru ve ıyı hazırlanmamıs bır bolgeyı bız oyuncuların hızmetıne sokan yapım ekıbı gecen bunca zaman zarfı ıcerısınde bu kadar buyuk bır hata vardı ıse gormemesı ımkansızdır... Burdan cıkarılacak sonuc ıse bu hata var ıse gormezden gelınmesı ve saheserlerın gelmesı ve yukselen oyuncu tepkılerınden dolayı sımdı ele alınmasıdır. kı buda cok basıte kacmak ve amotorce bır uygulama yapmak demektır.. sabahdan berı fırsat buldukca yorumları okuyorum sanırm 200 cıvarı yorum war 3-5 kısıyı sayma kımse yaılandan memnun degıl.. Nasıl olsunkı aksam 4bın vurdugun bır yaratıga sabah kalktıgında 2bın vur bunu kım kabullenebılır.. IKV yapım ekıbı burda 1 yıl boyunca butun oyuncuların emegını bıle bıle gasp etmıstır ben bunu kabullenemıyorum egerkı hatalıysa hızlı olucaksın arkadasım gunun 15 saatı ekranın karsısındasın neye bakıyorusun youtube da klıp ızlemıyorsunuz sanırım.. Oyunun dınamıklerını kontrol etmen senın gorevın ve gleıstırmen ıs sıkıya gelınce sıstem uzerınde oynamalar yaparak otelemek degıl.. Yazık degılmı onca ınsanın emegıne eglencesıne ve harcadıgı paralara.. BIR urunu uretmek elbette zor ve tecrube gerektıren bır ıstır ama su anlasılıyorkı boyle bır urunu yonetmek ve yurutmek cok cok caba ve tecrube gerektıren bır ıs oldgunu anlıyoruz sızler guzel bır urun yapmıssınız ama son 1 yıl ıcınde bu seılen oyunu hem yonetım olarak hemde yapım olarak batırmak ıcın elınızden gelenı yapmaktasınız....Sabahdan berı oyun ıcınde eskı ve ıyı oyuncu dıyebılecegım kımınle konussam oyunu bırakıyorum aptal yerıne koyulduk dıyor ve bence haksız degıller bızlerı aptal yerıne koymak sızn hakkınız degıl haddınız hıc degıl.. Ben kendımce bunu tolere ettım ve oyunu zaten oynamıyordum uzun zamandır bu sabah ıtıbarıyle butun pluslarıı guncelemelrını kapatarak aptal olmadıgımı gosterdım.. Tabı sızın mantıgınızla duusnunce bunlar 2 gun bagırır 3 gun bır yenılık sokarız unutulur gıder dıyorsunuz arkadısım ama kusura bakmayın cekırge bır sıcrar ıkı sıcrar nreye kadar sıcrayacagınız merak edıyorum ... Ben emınım cok yakın bır surede hazırlıgı tam bıtmemıs olsada mıgratve sıgınak bolgesını devreye sokucaksınız mılletı susturmak ıcın.. Turk halkının genl ozellıgıdır kendıne yapılanı cok cabuk unutur.. Ben aklı selım butun oyuncu arkadaslarıma seslenıyorum bu yapılanları unutmayın unutturmayın.. Zıra emek ve para harcıyarak oynadıgımız bu oyunda bu tıp olaylara sesınız cıkmassa daha cok sazan yerıne konuluruz....Lafı uzatıp uzatıp hep aynı seylerden bahsetmek ıstemıoyurm.... Uzunca bır suredır oynadıgım ve sevdıgım bu oyunu bugun ıtıbarıyle bırakmıs bulunuyorum butun arkadaslarımıda yapılanları bu son guncelleme cercevesınden degıl yaklasık 1 yıl gerıye gıderek soyle bır gozlerının onunden gecırmelerını ve ona gore karar vermelerını tavsıye edıorum.........
SAYGILARIMLA.........................eSKI bır IKV gonullusu.................SAMILBEY
Büyük bir ihtimalle biz de "BIRAKANLAR KERVANI" na katılacağız...
Korleg
Kılınçbey
Kıtmir
.
.
.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Yazmış olduğun son cümleye katılmak istemiyorum ve bu kesinlikle haksızlık neden Eskiden savaşçı Şaheserlerinden 1 i işe yarıyor Ecel Getiren niye işe yaramıyor sence bu haksızlık değil mi bu konuyla belqi alakası yok ve banane bundan git desteğe söyle diyebilirsin ama bu sadece beni değil herkesi ilgilendiren bir durum.En kısa zamanda yönetim ekibi en doğru kararı verecektir..mrnikotin yazdı:ŞAHSER SİLAHLARIN ŞAHESER SIFATIN AYAKIMASI İÇİN YAPILDI BU GÜNCELLEME DENİLİYOR PEKİ ECEL SAHESERDE LATFİ DEĞİLMİ TMM ESKİSİ GÜBÜ 1300 VURAMSINDA 1000 VURUN SERTLE 3500 DEĞİLDE 2500 VURUSN AIRLADA 4000 YERİNE 3000 VIRSUN SONUÇTA ECELDE ŞAHESER LATİFTE EN AZINDAN ESKŞİDEN SAVAŞÇI ŞAHESERTLERİNDEN 1İ İŞE YAROYORDU ŞİMDİ İKİSE İŞE YARAMIYOR
RuhsuzŞair