3 avans verdıgımız halde ws den kaçan Volkan ERCAN a gelsın

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

3 avans verdıgımız halde ws den kaçan Volkan ERCAN a gelsın

Mesaj gönderen acarrr »

Resim

5 el wsde 3 el avans vermişimdir kendısıne bu arkadasa 3.1 yapdım tılsım var dedı canta acıkken foto cekdım skypeden attım forumada atıyorum 3 avans vermişsim 3 3 3 :D :D ws 5 de bıtıyor sız dusunun :D :D 3.1 de volkan kaçdı :D
VolkanErcan
İskele Babası
İskele Babası

Re: 3 avans verdıgımız halde ws den kaçan Volkan ERCAN a gel

Mesaj gönderen VolkanErcan »

Paşam Vs esnasındaki fotoğraf nerde :D 3 avans verdıysen 3.1 ollur vsde yerdeyken foto al dıyorm aldım dıyosun at dıyorm atamıyosun :D ne iş çözemedim sonrada alt çekiyorsun neyın kafasındasın anlamadım. Ha bu arada kesene bereket , Başka sunuculardan MrHunter gıbı adamlar bulursan getır vsmızıı atalım artık sen sarmıyon .:)
Ilk fızıklerı attıgımızda foto al dıyorm aldım dıyorsun at deyınce hooooppp satıŞ :D
Resim

İnsanlar Size Bir Kere Yalan Söylediyse Emin Olun Devamı Gelicektir.
İzimden Gelenler Elbet Gerçeği Görecektir...
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

yerdeyken foton yok dıodun al ozaman budamı gol değil :?
Resim

bak ben oraya 1.0 yazdım 3 avansı unuttugum halde :D :D :D :D :D :D sen 3.1 yazdın buda kanıt. Zaten sen hep kesersın hep para alırsın, KESİLİNCE NE PARA VERİRSİN NE BİŞEYE INANIRSIN.

Ama TURNUVA FİNALLERİ wslere benzemıycek volkan Kaçıcak delik arasan iyi olur derim ;) ;)
VolkanErcan
İskele Babası
İskele Babası

[İçerik düzenlendi.] ssenın cektıgın fotoğrafda o adamın tılsımsız oldgunu nerden anlayım [İçerik düzenlendi.]
En son KRABBY tarafından 03 Haz 2014 22:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo kelimeler kaldırıldı
Resim

Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

harbı dıyorum cocuksun volkan ws cıyım dıe dolanan adam rakıbını dun gece 77den aşşağı indiremedi :). Ayrıca meteorit 1 olsa kım 3 skil ws atarkı aptal aptal konusuyosun :D bu konuda 2 fotograf var 1isi wsde cantamın cekımı benden dieride izleyiciden. tılsımsız oldugumu ıstıosan en usttekı ılk foto kanıtlıyor. SENI YERE YIGDIGIMI VE SENINDE KAÇDIGINI ISTIOSAN ODA 2. FOTOĞRAFTA ASLAN PARCASI :D TURNUVA FINALLERINDE SAKIN KAÇMA BENİMSİN GÖRÜŞMEK ÜZERE AYI BOĞAN 8-)
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

bu arada volkan SS olu sen ne ara şampiyon oldun lan :D :D :D :D :D :D . Yazıyı bulmuş forumdan dırek oynama yapmış özentılık cabaları vol 5678 :D :D :D
VolkanErcan
İskele Babası
İskele Babası

Paşam m1 var demedim ben fız bilgi III var dedim ki öylede.Meran Sunucunun Geçmiş Tarihine Bak Kim Şampiyon olmuş Anlarsın :)
Resim

Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Finaller bugun nede olsa volkan ;) . Unutma burada alt+f4 çekersen kayıp edersin. Kafede süren biterse kaybedersın :D
Yani seni hiç bir standart yalanların kurtaramıyacak ;).
sensual
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sensual »

Bu kekoyla vs atmayın forumdan 2 dir böyle yapıyor kendi arkadaşı bile güvenmiyor ki tılsım var mıydı yazmış yazık kendi kişiliği olmadığı için sadece karşısındakini kandırdığın düşünüyor kişilik sahibi olsaydı kendinide kandırdığını anlardı neyse uzatmayın derim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

sensual yazdı:Bu kekoyla vs atmayın forumdan 2 dir böyle yapıyor kendi arkadaşı bile güvenmiyor ki tılsım var mıydı yazmış yazık kendi kişiliği olmadığı için sadece karşısındakini kandırdığın düşünüyor kişilik sahibi olsaydı kendinide kandırdığını anlardı neyse uzatmayın derim
Fake hesablarla buraya geldıgınden kuyruk acını anlıyorum ;) arkadasım bıle guvenmıyor değil :D o ws esnasında xAYARSIZx'İn bana ''Tılsım varmıydı lan ?'' yazışıydı. Arkadaşta onu dalgasına almak ıcın ozelımden yazmıs :D ha yerı gelelım çantamda tılsım varmı yok. Peki ben foto atarken volkan neden 3 gundur fotoğraf atamıyor :D :D :D.

“Genel Sohbet” sayfasına dön