Oyun içini etkinlik salonu ile karıştırmayın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Oyun içini etkinlik salonu ile karıştırmayın

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Oyun alanını etkinlik salonu olarak algılamayın oyun alanı bizlere aittir sizler birilerinin dediğini yapmakla degil oyunun gidişatı ile sorumlusunuz o demiş bu demiş ile hareket ederseniz bence yolun başındaken bir üst yöneticilerden öğreneceginiz çok sey var demektir.
Bugun yaptıklarınız 7 senedir hiçbir gm nin yaptıgı tavır ile bağdaşmaz ısınlan gel blok at git ayıp seyler bunlar.

Aynı anda iki gmnin ısınlanması ancak ve ancak oyun içi tanıdık vasıtasının sikayeti yada kıskançlıgı ile bağdaşlaşır.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Cosmos

Re: Oyun içini etkinlik salonu ile karıştırmayın

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Haklısın . Ama sende tahmin etmişsindir iş bir şekilde bu noktaya gelicekdi. Oyun artı gerilemeyi de bıraktı alakası olmayan kişilerin alakasız yerlerdeki kargaşasından başka birşey bulamıyorsun. Sana tavsiyem uraşma pek istediğini alamıyorsun bu oyundan.
COSMOS
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Yukardaki tantana beni ilgilendirmez ordaki olayları kendileri çözerler orayı oyuna yansıtırlarsa yıl 2008 yılı lav sitemine döner.
Yüzlerce kez dedik oyun içi asistanlılardan gönüllü gm yapmayın diye 3-4 yıl etkinlik için çalıştıyorlar sonra çıkıp ooo aferim sen hakkettin neyi hakketin kardeş boş yeri dolduyorsun oyuna yenilikmi getiyorsun yok anca kargasadan gidenlerin yerini doldurmak için hali hazırda elamanları alıyorsun.
7 senedir şu oyunu oynayım tüm gmleri gördüm ilk defa iki yeni gm gördük yaptıklarına bak ben itiraz etmek zorundamıYım varsa bir bildiğin hallet halettinde elerinden öpmedikmi. Nedenini beklyecegiz bekleyince benimde cevabım hazır onada mazeret bulunur ama kökünden halledemiyorsan hakkın yok.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Eldritch
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Eldritch »

Selam

Bahsi geçen konu 22:00 - 23:00 sularında tarafınıza yapılan işlem ile alakalı sanırım. Sizler aracılığıyla genel olarak açıklamak gerekirse kısaca.

Bahsettiğiniz üzere oyunun gidişatı bizleri ve tüm yetkili ekibi ilgilendirmektedir. Yapılan tüm uygulamalar sağlıklı , eşit ve en iyi oyun ortamını sağlamak üzerine atılan adımlardır. Tanıdık vasıtası, GM kankası vesaire gibi adlandırmanız ne kadar acımasız olsa da dönüş mekanizmasının bu denli hızlı çalışmasını görmemezlikten gelmenizde bir o kadar acımasızdır. Bizler oyuncular tarafından şikayetleri göz önünde bulundurarak gerekli müdahaleyi yapmakla yükümlüyüz. Hiç bir yetkili oyun dünyası içerisinde kendi başına buyruk ceza veremez. Yapılan her uygulama raporlanmakta olup Sobee tarafından incelendiğini unutmayınız.

Makro kullanımı yasaktır. Herhangi oyuncumuzun zorluklarla elde ettiği tüm değerlerin hileyle daha hızlı kazanılması kabul edilemez. Şikayet dürüstlük adına olması gerekendir.

İyi eğlenceler.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Eldritch yazdı:Selam

Bahsi geçen konu 22:00 - 23:00 sularında tarafınıza yapılan işlem ile alakalı sanırım. Sizler aracılığıyla genel olarak açıklamak gerekirse kısaca.

Bahsettiğiniz üzere oyunun gidişatı bizleri ve tüm yetkili ekibi ilgilendirmektedir. Yapılan tüm uygulamalar sağlıklı , eşit ve en iyi oyun ortamını sağlamak üzerine atılan adımlardır. Tanıdık vasıtası, GM kankası vesaire gibi adlandırmanız ne kadar acımasız olsa da dönüş mekanizmasının bu denli hızlı çalışmasını görmemezlikten gelmenizde bir o kadar acımasızdır. Bizler oyuncular tarafından şikayetleri göz önünde bulundurarak gerekli müdahaleyi yapmakla yükümlüyüz. Hiç bir yetkili oyun dünyası içerisinde kendi başına buyruk ceza veremez. Yapılan her uygulama raporlanmakta olup Sobee tarafından incelendiğini unutmayınız.

Makro kullanımı yasaktır. Herhangi oyuncumuzun zorluklarla elde ettiği tüm değerlerin hileyle daha hızlı kazanılması kabul edilemez. Şikayet dürüstlük adına olması gerekendir.

İyi eğlenceler.
Sobee inceliyor derken Sobee mi kaldı ?
Kim inceliyor bunları sanmıyorum kim inceleyecek şikayet olmadıkça kimse incelemez sizin ne yapıp ettiğinizi gerçi şikayet olunca da ilgileneceğini sanmıyorum.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
saian
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen saian »

Sobee mi? Birisi çıkıp ''Sobee şaka yaptık biz'' dese yeridir, hangi Sobee yav..
KKEERRİİMM
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Hiç bir yetkili oyun dünyası içerisinde kendi başına buyruk ceza veremez. Yapılan her uygulama raporlanmakta olup Sobee tarafından incelendiğini unutmayınız.

Bu olay buyruk bir cezadır raporlarsın incelenir ama 30 saniyede güzel seni inceledik al sana blok diyip ortadan kaybolmak degildir.

bloklanan kişi ben deglim ben kp veren bir kişiyim karakterde sus cezası oldugundan yazamadıgımdan ben konusan bir cara gecene kadar olan oldu ama ondada alay edermiş gibi iletişime geç demeniz birde olayları sabotaj eden birilerinin olması hakikaten üzdü. Neyi inceledinizde neye karar verdinizde oyundan düşürdünüz.

Biri geliyor diyorki gm karakürk kesecektin dedim gmnin karakürkle ne alkası var diye bastım küfürü yok valla krakürk kesecektin insan olamazlar bu gmler diyor onlar bunlar sunlar ayyagı cekip duyuyor rol yaptıgı belli.

Biz bir gm görsek yakamızı ilekleriz hazır olda duran kişileriz gelip 2 gm var durmadan yüzlerce kez gmleri kötüleyen bir ayakcı oyuncu 2 adet gm hızlı karar alabilme yetisi olan bir yeni gm olmuş. Güzel güzel hangi konularda soylenir. neye güzel ceza vermek içinmi güzel aha bir av daha yakladık ondanmı güzel yanındaki kişi durmadan seni kötülüyor yani aladatmaca bir kötüleme sen onamı güzel dedin yoksa orda kp kesen carın kp aldığamı güzel dedin.

Bir soru soruyoruz bizler oyun oynayan kişileriz neden blokladın şu şu sebeplerden diyeblisiniz düz duvarla konuşmuyonuz carın içinde bir insan var robot yok o cara yazsan cevap verecek halimde yok sus cezası vermişsiniz diger cara geçip onu kaile bile almıyonuz güzel güzelin o durumda insana güzel gelmiyor hele biride durmadan bana yardım edecek biri yokmu karakürkümü kesecek adam 49 olmuş gmlerden karakürk yardımı istiyor durmadan gmler hakkında ileri geri konuşuyor durmadan yazılar yazıyor bu gmler insan olmaz diye kışkıtmacılık yapıyor güzel gmnin karakürkle ne ilgisi var diye bastım küfürü adam diyorki onalr cagırdı beni ondan geldim bırakın bu oyunları. oyunda giren cıkan her oyuncuyu görmüşümdür yardım etmişimdir yol göstermişimdir ilk defa gördük belliki diger suularda denetmenlik yapan yada tanıdık bir oyuncu ihtiyacı oldunmu oyuna giren yada birilerini ispiyonlamak için giren tipler.

Her neyse biz kp veren bir kişi olarak kp alan bir oyuncunun boyle saçma sapan bir kazanç elde ediyor diye bloklanması bana hoş gelmedi.
Bu işlerde 100 kişiden 80 nini pas geçip onun bunun demesiyle yada kin nefret intikam duıygusu ile çalışıyorsanız elle tutulup işler yapın hayır dualarıızı alın gir cık ile kp almak haksız kazanç diyemezsiniz. o zaman yapcagınız tek bir yol var bunun önlemini almaktır ben her kp alan gördüğün kişiyi sizlere direk bildiğim kaçına gelceksiniz hiçbirine anca hollandada yada italydan telefon acacamda birde bayan olacam belki işe yarar.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Resim

Yukardaki ismi gecen kızılkelle çocukca tavırları ve sonradan çıktıktan sonra yazdıkları yazılarda.

Gmler karakürk görevi olan varsa karakürke gelsin demişler ve oda karakürke gelmiş karakürk görevini yapacaklarmış.

Dün 22 ile 23 arası [GM]Eldritch ve [GM]HyDROS ile karakürk görevini yapan bir teşklat oyuncusu varmı 2-3 saat oyunda oldugum halde ne bir kişi geldi karakürk için nede karakürk yerde yattıgını gördüm.

ve bu kişi olayları bir kışkıtlatmakla kalmıyor 2 gmnin yanında boyle nasıl tavırlarda bulunuyor.

Gm ısınlandı hop bu vatandaşta zop diye geldi. simdi soruyom Sayın gm arkdaşlar dün siz karakürk görevi için klandan cagrı yaptınızmı yaptısanız ben niye görmedim. Yapmadısanız bu kişi kim ve boyle ileri geri konuşuyor tedadüfmü hayır.

ben ak diyom o ortaya bir laf sokuyor. bu kadar bir süre içinde karar mekanizmanızın hızlı karar alması super bir yetenek ayrıca makro kullanımı demişşiniz ama o kp kesen carda herhngi bir makro programı bile bulunmamakta ve piyasada bolca bulunan tekrarlayıcı modu olan x7 klavyelerdendir. Ikvnin yüzde 85 bu klavyeleri kullanmakta ve hepsinin hile yaptıgı kanısına varıyorsanaız vay halimize. Bu kişininde üst yoneticelere raporlamızı iyi niyetle istiyorum belki bakarsınız kanki dayı yegen yada sobe takılarının 12 yasındaki çocugun eline nasıl geçti gibi yanıtlara daha cabuk ulaşablirsniz.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Arkadaşlar sormuş ben de sorayım irtibat numarası olmayan şirket Sobee mi ben onu şehir efsanesi sanyordum
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Benim bildiğim bu arkadaş bu işi yıl oldu yapıyor yeni mi böyle bir müdahele yapmak geldi aklınıza yanlış hatırlamıyorsam defalarca şikayette bulunulmuştu daha önce neyse geçte olsa adalet yerini bulmuş sende para gelen musluğun kesildi diye fazla ağlama bence kardeşim kazandın kazanacağını herkes biliyor yeter o kadar kazandığın para
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön