İKV'nin can çekişmesi...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yagmurperisi05
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

İKV'nin can çekişmesi...

Mesaj gönderen yagmurperisi05 »

2 2.5 yıl kadar oldu ben oyunu bırakalı...
Ama sanırım ben oynamasam da oyuna sürekli yenilikler gelecek, eskisi gibi olacak oyun diye hayallerim varmış :)
Hani bir dizi olur da bitince bir boşluğa sürüklenir zihnin bugün İKV'nin can cekiştiğini görünce o hissi yaşadım ben.
Oyun için üzülünür müymüş hiç ? 14-15 yaşında internetimi kestiler diye yerlere yatar yatar ağlardım ben nasıl bir manyaklıksa :D
Bugün şöyle bir gireyim dedim. İlk hayal kırıklığım sunucu listesi geldiğinde oluştu. Eminönü (Tenha) . 2008 - 2009 da başlamıştım oyuna hiç bir zaman bu sunucu tenha olmamıştı.Millet kalabalık diye oyuna 1 2 saat zor girerdi, girince de azıcık lag oldu mu ödü kopardı düştüm diye. İlk plusı aldığımda deli gibi mutluydum bu yüzden :D Neyse dedim okullar açık belki ondandır.
Oyuna girdim kimse yok. Çemberlinin ilk zamanları nasıl doluydu o giriş... Bölgeye giricez diye Migrat olsun Çemberli olsun az savaşmazdık lodoslarla az laf dalaşı olmazdı :) Ramazanda sabaha kadar grup bölgesi atmalar, hadi tüm bölge atalım demeler, klanın o canlılığı hepsi tarih olmuş...
10 kişi gördüm sanırım 15 görmemişimdir koskoca oyunda. Ne biliyim üzüldüm öyle.
Hiç YağmurPerisi'nden veda konulu bi başlık açmadım bıraktığımda...
İOynarken beceremiyosun dediklerinde yaptığım atarları,annemi çağırıp skype konuşmalarına katmamı, ya da oyunda saatlerimi harcıyorum diye babamın kapa o bilgisayarı Büşra artık diye benle kavga etmesini özledim bi an :)

Yenilik gelir mi sanmıyorum, fakat olur da gelirse dönen insan sayısı çok olur. Oyun çok kaliteli diyemeyiz hiçbirimiz.
Ama o bağırış çağırışlar, çabalar , muhabbetler unutulmaz. :)

Hadi Allaha emanet olun :)
kingodisko
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: İKV'nin can çekişmesi...

Mesaj gönderen kingodisko »

Büşra yazdıklarını okuyunca gülümsedim eski günler geldi aklıma :D güzel günler geçirdik oyunda unutamayacağım kişilerin arasındasın kendine çok çok iyi bak hayatında başarılar umarım isteklerini gerçekleştirirsin
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

Boşver ben bile oyuna ara ara girip bakıyorsam oyunun durumu vahim :) sen okuluna bak yemişim ikv sini olurda çıkmadık candan ümit kesilmez birşey gelirse skype aç hallederiz,Allaha emanet ol.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

..ahh eski zamanlar,

Oyun çok kötü bir zaman geçiriyor gelişim ,bakım için bilgili işini yapacak bir ekip kalmadı . Umarım oyun tekrar eski gücüne eski sevkini kazanır oynamasam bile bu oyunun bitmesini istemem gerçekten çok hoş günler hoş vakitler geçirdik . Sohbeti , arkadaşlığı harikaydı zaman çok güzel geçiyordu bir zamanlar..

Bir yenilik gelse belki canlılık kazanır oyun ama gelecek yeniliğinde ilgi çekiciliği önemli. Oyuna girince artık insanın birşey yapası gelmiyor . Bir zamanlar muhabbet için giriyorduk ama şuan oda yok.
Şu foruma belki bir yeni birşey olmuştur gireyim bakayım diye giriyorum ama her seferinde hayal kırıklığı ...
İnşallah oyun bitmez..

IIxYsNÖzKxII
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

yagmurperisi05 yazdı:2 2.5 yıl kadar oldu ben oyunu bırakalı...
Ama sanırım ben oynamasam da oyuna sürekli yenilikler gelecek, eskisi gibi olacak oyun diye hayallerim varmış :)
Hani bir dizi olur da bitince bir boşluğa sürüklenir zihnin bugün İKV'nin can cekiştiğini görünce o hissi yaşadım ben.
Oyun için üzülünür müymüş hiç ? 14-15 yaşında internetimi kestiler diye yerlere yatar yatar ağlardım ben nasıl bir manyaklıksa :D
Bugün şöyle bir gireyim dedim. İlk hayal kırıklığım sunucu listesi geldiğinde oluştu. Eminönü (Tenha) . 2008 - 2009 da başlamıştım oyuna hiç bir zaman bu sunucu tenha olmamıştı.Millet kalabalık diye oyuna 1 2 saat zor girerdi, girince de azıcık lag oldu mu ödü kopardı düştüm diye. İlk plusı aldığımda deli gibi mutluydum bu yüzden :D Neyse dedim okullar açık belki ondandır.
Oyuna girdim kimse yok. Çemberlinin ilk zamanları nasıl doluydu o giriş... Bölgeye giricez diye Migrat olsun Çemberli olsun az savaşmazdık lodoslarla az laf dalaşı olmazdı :) Ramazanda sabaha kadar grup bölgesi atmalar, hadi tüm bölge atalım demeler, klanın o canlılığı hepsi tarih olmuş...
10 kişi gördüm sanırım 15 görmemişimdir koskoca oyunda. Ne biliyim üzüldüm öyle.
İOynarken beceremiyosun dediklerinde yaptığım atarları,annemi çağırıp skype konuşmalarına katmamı, ya da oyunda saatlerimi harcıyorum diye babamın kapa o bilgisayarı Büşra artık diye benle kavga etmesini özledim bi an :)

Yenilik gelir mi sanmıyorum, fakat olur da gelirse dönen insan sayısı çok olur. Oyun çok kaliteli diyemeyiz hiçbirimiz.

Cevizli Salyangoz yazdı:Hiç YağmurPerisi'nden veda konulu bi başlık açmadım bıraktığımda...
:shock: Yenilikler fırında sıkı durun :lol:
Kullanıcı avatarı
GecmisLi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Nyks

Mesaj gönderen GecmisLi »

yagmurperisi05 yazdı:2 2.5 yıl kadar oldu ben oyunu bırakalı...

Büşra zamanın da az mı girdik bölgelere kapıştık seninle güzel günlerdi dediğin gibi oyunda kimse kalmadı bir tadı tuzu yok artık okuluna derslerine bak arada beni aramayı da ihmal etme :D :D

IIIHaSaNIII
Kullanıcı avatarı
dogukanarduc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen dogukanarduc »

Ben 2009 yılında başlamıştım. Kuklacıda 8 level olunca nedense çok mutlu olmuştum. Oyuna her girdiğimde '' çok kalabalık'' 1 1.5 yıl sonra tılsım sunucusuna geçtim. Orada da her şey aynıydı ''ÇOK KALABALIK''. Yemin ediyorum tılsım sunucusunda bu aralar bu yazıyı çok görmek istemişimdir.
Bunda İ.K.V nin ''yeni güncelleme'' yapmaması , oyuna yeni şeylerin gelmemesi gibi etkiler büyük.

Ben şunuda düşünüyorum Bazı oyuncuların zamanında Binbir zorlukla ''Kıyamet Asa'' ürettikten sonra çemberliye girme çabası çok oldu (Bende dahil ) Ürettim dedim Sonra '' Meteorit 1 '' çıktı . 1800 büyü hasar fiziksel ile Stuart giremediğimi hatırlıyorum. Neden Meteorit 1 miş. Göbeğini Meteorit 1 le mi kestiler senin . 30 Dk giricez stu'yu kesip çıkacağız .Gaffar olsa neyse.

Ben Çoğu genç oyunucunun bu yüzden oyun bıraktığını biliyorum . Bu konuya nereden geldim bilmiyorum içimden döküldü :)
Kullanıcı avatarı
GecmisLi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Nyks

Mesaj gönderen GecmisLi »

dogukanarduc yazdı:Ben 2009 yılında başlamıştım. Kuklacıda 8 level olunca nedense çok mutlu olmuştum. Oyuna her girdiğimde '' çok kalabalık'' 1 1.5 yıl sonra tılsım sunucusuna geçtim. Orada da her şey aynıydı ''ÇOK KALABALIK''. Yemin ediyorum tılsım sunucusunda bu aralar bu yazıyı çok görmek istemişimdir.
Bunda İ.K.V nin ''yeni güncelleme'' yapmaması , oyuna yeni şeylerin gelmemesi gibi etkiler büyük.

Ben şunuda düşünüyorum Bazı oyuncuların zamanında Binbir zorlukla ''Kıyamet Asa'' ürettikten sonra çemberliye girme çabası çok oldu (Bende dahil ) Ürettim dedim Sonra '' Meteorit 1 '' çıktı . 1800 büyü hasar fiziksel ile Stuart giremediğimi hatırlıyorum. Neden Meteorit 1 miş. Göbeğini Meteorit 1 le mi kestiler senin . 30 Dk giricez stu'yu kesip çıkacağız .Gaffar olsa neyse.

Ben Çoğu genç oyunucunun bu yüzden oyun bıraktığını biliyorum . Bu konuya nereden geldim bilmiyorum içimden döküldü :)
Adam çok dolmuş :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
dogukanarduc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen dogukanarduc »

Hiç sorma :) :)
Kullanıcı avatarı
marasaldadas