2 2.5 yıl kadar oldu ben oyunu bırakalı...
Ama sanırım ben oynamasam da oyuna sürekli yenilikler gelecek, eskisi gibi olacak oyun diye hayallerim varmış
Hani bir dizi olur da bitince bir boşluğa sürüklenir zihnin bugün İKV'nin can cekiştiğini görünce o hissi yaşadım ben.
Oyun için üzülünür müymüş hiç ? 14-15 yaşında internetimi kestiler diye yerlere yatar yatar ağlardım ben nasıl bir manyaklıksa
Bugün şöyle bir gireyim dedim. İlk hayal kırıklığım sunucu listesi geldiğinde oluştu. Eminönü (Tenha) . 2008 - 2009 da başlamıştım oyuna hiç bir zaman bu sunucu tenha olmamıştı.Millet kalabalık diye oyuna 1 2 saat zor girerdi, girince de azıcık lag oldu mu ödü kopardı düştüm diye. İlk plusı aldığımda deli gibi mutluydum bu yüzden Neyse dedim okullar açık belki ondandır.
Oyuna girdim kimse yok. Çemberlinin ilk zamanları nasıl doluydu o giriş... Bölgeye giricez diye Migrat olsun Çemberli olsun az savaşmazdık lodoslarla az laf dalaşı olmazdı Ramazanda sabaha kadar grup bölgesi atmalar, hadi tüm bölge atalım demeler, klanın o canlılığı hepsi tarih olmuş...
10 kişi gördüm sanırım 15 görmemişimdir koskoca oyunda. Ne biliyim üzüldüm öyle.
Hiç YağmurPerisi'nden veda konulu bi başlık açmadım bıraktığımda...
İOynarken beceremiyosun dediklerinde yaptığım atarları,annemi çağırıp skype konuşmalarına katmamı, ya da oyunda saatlerimi harcıyorum diye babamın kapa o bilgisayarı Büşra artık diye benle kavga etmesini özledim bi an
Yenilik gelir mi sanmıyorum, fakat olur da gelirse dönen insan sayısı çok olur. Oyun çok kaliteli diyemeyiz hiçbirimiz.
Ama o bağırış çağırışlar, çabalar , muhabbetler unutulmaz.
Büşra yazdıklarını okuyunca gülümsedim eski günler geldi aklıma güzel günler geçirdik oyunda unutamayacağım kişilerin arasındasın kendine çok çok iyi bak hayatında başarılar umarım isteklerini gerçekleştirirsin
Boşver ben bile oyuna ara ara girip bakıyorsam oyunun durumu vahim sen okuluna bak yemişim ikv sini olurda çıkmadık candan ümit kesilmez birşey gelirse skype aç hallederiz,Allaha emanet ol.
Oyun çok kötü bir zaman geçiriyor gelişim ,bakım için bilgili işini yapacak bir ekip kalmadı . Umarım oyun tekrar eski gücüne eski sevkini kazanır oynamasam bile bu oyunun bitmesini istemem gerçekten çok hoş günler hoş vakitler geçirdik . Sohbeti , arkadaşlığı harikaydı zaman çok güzel geçiyordu bir zamanlar..
Bir yenilik gelse belki canlılık kazanır oyun ama gelecek yeniliğinde ilgi çekiciliği önemli. Oyuna girince artık insanın birşey yapası gelmiyor . Bir zamanlar muhabbet için giriyorduk ama şuan oda yok.
Şu foruma belki bir yeni birşey olmuştur gireyim bakayım diye giriyorum ama her seferinde hayal kırıklığı ...
İnşallah oyun bitmez..
yagmurperisi05 yazdı:2 2.5 yıl kadar oldu ben oyunu bırakalı...
Ama sanırım ben oynamasam da oyuna sürekli yenilikler gelecek, eskisi gibi olacak oyun diye hayallerim varmış
Hani bir dizi olur da bitince bir boşluğa sürüklenir zihnin bugün İKV'nin can cekiştiğini görünce o hissi yaşadım ben.
Oyun için üzülünür müymüş hiç ? 14-15 yaşında internetimi kestiler diye yerlere yatar yatar ağlardım ben nasıl bir manyaklıksa
Bugün şöyle bir gireyim dedim. İlk hayal kırıklığım sunucu listesi geldiğinde oluştu. Eminönü (Tenha) . 2008 - 2009 da başlamıştım oyuna hiç bir zaman bu sunucu tenha olmamıştı.Millet kalabalık diye oyuna 1 2 saat zor girerdi, girince de azıcık lag oldu mu ödü kopardı düştüm diye. İlk plusı aldığımda deli gibi mutluydum bu yüzden Neyse dedim okullar açık belki ondandır.
Oyuna girdim kimse yok. Çemberlinin ilk zamanları nasıl doluydu o giriş... Bölgeye giricez diye Migrat olsun Çemberli olsun az savaşmazdık lodoslarla az laf dalaşı olmazdı Ramazanda sabaha kadar grup bölgesi atmalar, hadi tüm bölge atalım demeler, klanın o canlılığı hepsi tarih olmuş...
10 kişi gördüm sanırım 15 görmemişimdir koskoca oyunda. Ne biliyim üzüldüm öyle.
İOynarken beceremiyosun dediklerinde yaptığım atarları,annemi çağırıp skype konuşmalarına katmamı, ya da oyunda saatlerimi harcıyorum diye babamın kapa o bilgisayarı Büşra artık diye benle kavga etmesini özledim bi an
Yenilik gelir mi sanmıyorum, fakat olur da gelirse dönen insan sayısı çok olur. Oyun çok kaliteli diyemeyiz hiçbirimiz.
Hadi Allaha emanet olun
Cevizli Salyangoz yazdı:Hiç YağmurPerisi'nden veda konulu bi başlık açmadım bıraktığımda...
yagmurperisi05 yazdı:2 2.5 yıl kadar oldu ben oyunu bırakalı...
Hadi Allaha emanet olun
Büşra zamanın da az mı girdik bölgelere kapıştık seninle güzel günlerdi dediğin gibi oyunda kimse kalmadı bir tadı tuzu yok artık okuluna derslerine bak arada beni aramayı da ihmal etme
Ben 2009 yılında başlamıştım. Kuklacıda 8 level olunca nedense çok mutlu olmuştum. Oyuna her girdiğimde '' çok kalabalık'' 1 1.5 yıl sonra tılsım sunucusuna geçtim. Orada da her şey aynıydı ''ÇOK KALABALIK''. Yemin ediyorum tılsım sunucusunda bu aralar bu yazıyı çok görmek istemişimdir.
Bunda İ.K.V nin ''yeni güncelleme'' yapmaması , oyuna yeni şeylerin gelmemesi gibi etkiler büyük.
Ben şunuda düşünüyorum Bazı oyuncuların zamanında Binbir zorlukla ''Kıyamet Asa'' ürettikten sonra çemberliye girme çabası çok oldu (Bende dahil ) Ürettim dedim Sonra '' Meteorit 1 '' çıktı . 1800 büyü hasar fiziksel ile Stuart giremediğimi hatırlıyorum. Neden Meteorit 1 miş. Göbeğini Meteorit 1 le mi kestiler senin . 30 Dk giricez stu'yu kesip çıkacağız .Gaffar olsa neyse.
Ben Çoğu genç oyunucunun bu yüzden oyun bıraktığını biliyorum . Bu konuya nereden geldim bilmiyorum içimden döküldü
dogukanarduc yazdı:Ben 2009 yılında başlamıştım. Kuklacıda 8 level olunca nedense çok mutlu olmuştum. Oyuna her girdiğimde '' çok kalabalık'' 1 1.5 yıl sonra tılsım sunucusuna geçtim. Orada da her şey aynıydı ''ÇOK KALABALIK''. Yemin ediyorum tılsım sunucusunda bu aralar bu yazıyı çok görmek istemişimdir.
Bunda İ.K.V nin ''yeni güncelleme'' yapmaması , oyuna yeni şeylerin gelmemesi gibi etkiler büyük.
Ben şunuda düşünüyorum Bazı oyuncuların zamanında Binbir zorlukla ''Kıyamet Asa'' ürettikten sonra çemberliye girme çabası çok oldu (Bende dahil ) Ürettim dedim Sonra '' Meteorit 1 '' çıktı . 1800 büyü hasar fiziksel ile Stuart giremediğimi hatırlıyorum. Neden Meteorit 1 miş. Göbeğini Meteorit 1 le mi kestiler senin . 30 Dk giricez stu'yu kesip çıkacağız .Gaffar olsa neyse.
Ben Çoğu genç oyunucunun bu yüzden oyun bıraktığını biliyorum . Bu konuya nereden geldim bilmiyorum içimden döküldü
Çok çok eskiden ÇOK KALABALIK
Bir zamanlar KALABALIK :lol:
Şimdi TENHAAAAAAAAAAAAA :shock:
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu