Ama Oyunun 39 seviyedeki halini almasını sağladılar bence.
39 Seviyede nasıl katlanıyorsanız şimdide katlanın
Sobee ekibinin sanırım bu hatadan hiç haberi olmadı.Bayağı zamandır bunun farkındaydık aslında ama hiç forumda / ikvdestekte paylaşmadık.Tabi herkese arka arkaya 5 yaratık kesmek tatlı geldi.Şimdi savaşçılar güçsüzüm geyiği yapıyorlar ama aslında olması gereken bu.Millet baltayla hortlak kesemiyorken bu kadar laf yapmıyorlardı çünkü aksini görmediler.Sobee ekibine sorunu çözdükleri için teşekkürler eskiden kalma bi Yücelen beril diş'im vardı şimdi sanırım birkaç m'e satabileceğimPetcarar yazdı:MasumprenS yazdı:Peki neden bu güncelleme için 1 yıl beklendi ?Petcarar yazdı:Herkese selamlar.
Arkadaşlar ben baştan söyleyeyim, hiçbir şaheseri kullanmak daha nasip olmadı.Ama bazı arkadaşlar denemişler.Meran muhafızı üstünde yapılan testlerde hasarın çok düşük olduğunu görmüşler.
Benim de bu şaheserlerin güçsüz görünme sebepleri hakkında bir fikrim var.Şimdi bu iki şaheser eşya aynı setlerle sert ve ağır vuruşu kafa koparan/rünlü balyoz'dan KESİNLİKLE daha fazla vurmalıdır.(yücelen)
Ama bu testlerde bu rakamların beklendiği gibi olmadığı görüldü.
Korktuğum başıma geldi.
Bildiğiniz gibi silahlar delici/ezici/kesici olarak ayrılır.Balyozlar ezici kılıç türü silahlar kesicidir.
Ama derindeki sır geldiğinden beri HATA MI YOKSA BİLEREK Mİ bilinmediği üzere Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz türü silahlara bir torpil geçilmiştir ve bu silahlar hiçbir yaratığın Delici/ezici/kesici direncinden etkilenmemekte, her yaratığa aynı hasarı vermektedir.Bu ayrıcalık aynı seviye silahlarından Gümüş Diş ve Papağan'a tanınmamıştır.
Gelgelelim, hidra eklentisinden sonra oyunda çoğu kişinin ürettiği Ecel Getiren ve Latif silahları bizi daha çok şaşırtmıştır.Şaheser olmayan iki silah eserlerin şahına yakışır özelliğe sahipken bu ayrıcalık "şaheser" lere tanınmamıştır.Bu yüzden ecel getirenin ve latifin gerçek değerini kimse savunamamıştır.Yani aslında şaheserlere de bu hak verilse idi, kafa koparanla düz 4000 vuruyorsak ondan hemen hemen iki kat hızlı olan Ecel Getiren ile 3000 vuracak ve aradaki farkı anlayabilecektik.Sanırım ki delici/ezici/kesici direncinden etkilenmeyen Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz silahları bunlardan etkilenir hale dönüştürülür ve bu hak şaheserlere tanınırsa herkes daha mutlu olacaktır.Hem şaheserler değerini kazanacaktır, hem de oyundaki aşırı şişmiş savaşçı üstünlüğü bir son bulacaktır.
Saygılar...
Aynen filozof sana katılıyorum Sizlere dediğim gibi Ecel Getiren yılanların hepsine baya iyi vuruyor ancak diğer yaratıklara eskiden yeteneksiz vuruş oranından çok az daha iyi vurmaktadır.2-3 yaratık kesipte genel olarak bütün yaratıklara iyi vuruyor demeyin gidin deneme yapın sonuçlara ulaşın ve öyle konuşun..daywalker yazdı:Sevimsiz yazdı:Gayet güzel oldu güncelleme. Şahaserler çöp değil artık. Bu aralarda oyunu bırakan bırakana ne hikmetse bütün sunucular çok kalabalık. 2 haftadır millet şahaserler çok güçsüz değiştirin oyunu bırakırız diyorlardı, şimdi de kafakoparan çok güçsüz oyunu bırakırız diyorlar
. Afedersiniz argo da bir laf vardır emmeyede gelmiyosun gömmeyede diye :lol:
şaheserin neyi güçlendi ya anlamıyorum sizi
yaratık keserken halen kafa daha yüksek vuruyor neden bahsediyosunuz
gidip yılan keserseniz tabi güçlendi dersiniz çünkü zırh yok yılanda !!!
yılana ben kafayla şu anda bie 4 bin vuruyorum
gidin akrep, meran muhafızı, uçan muhafız falan kesin bakalım ecelinizle halen mutlu olucakmısınız
Gltsry yazdı:Yönetim'e ne tepkim var nede teşekkürüm
Ama Oyunun 39 seviyedeki halini almasını sağladılar bence.
39 Seviyede nasıl katlanıyorsanız şimdide katlanın
daywalker yazdı:arkadaşlar bu konunun tek çaresi eski alman sisteminin geri gelmesidir
39 levelelrden hatırlarsanız alman giyinenler yeri geliyo 300 vuruyodu
yeri geliyo 3 bin vuruyodu
kritikle yeri geliyo 1500 vuruyodu
yeri geliyo 10 bin vuruyodu
bu sistem geri gelsin max giyinenler için tek çözüm budur
benim ws veya klanla işim yok yaratık kesmek istiyorum
bunun içinde max giyindim 39 leveldeki sistem geri gelirse herşey düzelecektir
kafayla yeri gelsin 500 vuralım yeri gelsin 5 bin vuralım
kritik yeri gelsin 2 bin vursun yeri gelsin 15 bin vursun
Lathander yazdı:Merhabalar,
Bazı silahların kesici, delici ve ezici olmalarına göre yaratıklardaki zırh değerlerinden doğru şekidle etkilenmediği tespit edilmiştir.
Bu silahlarda gerekli düzeltme yapılmıştır.
Bu düzeltme ile birlikte kimi silahlarla verilen yetenekli ve yeteneksiz hasar miktarı bazı yaratıklara karşı düşerken, kimi silahlarda ise yükselecektir.
Ayrıca aynı sebepten ötürü derisi sertleşen bazı özel yaratıklara silah hasarı verilebiliyorken artık verilemeyecektir.
Bu düzeltmeden oyuncuya karşı oyuncu (OkO) mücadeleler etkilenmeyecektir.
Konu hakkında bildirimleriyle katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Tipi hatalı olduğu için zırhtan etkilenmemesi düzeltilenler:
Kafa Koparanlar
Güneş Asa
Baş Ağrısı
Hint Sopası
Rünlü Balyoz
Latif
Ashab-ı Kehf
Tesla Tabancaları
Tipi hatalı olduğu için bazı zırhlardan fazla etkilenmesi düzeltilenler:
Ecel Getiren
İtfaiye Baltaları
Gümüş Dişler
Papağanlar
Kanca Asalar
Orhan şu anda Diş-Cellat satırı-Papağan iyi vuruyor yaratıklara akrep kesmek için en iyi silah Diş.Kadim Hidradan verilen yucelen diş işinizi büyük bir ölçüde görebilir.Orhanteber001 yazdı:LATİFİ DÜZELTTİLER SANMAYIN..!! 25 LEVEL PALADAN FARKI KALMADI BİLGİNİZE.. ONUN YERİNE BAŞKA SİLAH ÖNERİYİM DİYECEM DE BAŞKA SİLAHDA KALMADI.. EN İYİSİ BU GÜNCELLEME ALINMAZSA OYUNU BIRAKIN.. YÖNETİMİN AKLI O ZAMAN BAŞINA GELİR..