Bende çoğunuz gibi dükkan fiyatlarından oldukça şikayetçiyim...
Sürümden kazanmak diye bir olay vardır... Bence Dükkan'da da bu strateji uygulanmalı... Bildiğiniz üzere fiyatların bugüne kadar çok yüksek miktarlarda olması ürünleri oyunculara çok çok değerli bir şeymiş gibi tanıttı... Bu saatten sonra yapılacak olan sürümden kazanmak politikası yüksek satışlar ortaya koyabilir ve bilirsiniz ki oyun dünyasında para ile kalite doğru orantıda olmuştur... Kısacası oyunun gelişmesinde sürekli yakınılan maddi kaynak da bir nebze rahatlatılmış olur...
Bilmeyenler için, Nedir sürümden kazanmak?
Şudur;
elimizde 10 adet mal olsun...
İKV bu 10 adet malın tanesini 50 liradan satıyorsa pahalı diye 5 kişi alabiliyordu...
kısacası kazanılan 5x50 = 250 TL oluyordu...
Diyorum ki 50'den satmayında 30 dan satın? daha çok kişi alsın...
İKV bu 10 adet malın tanesini 30 liradan satarsa artık 5 kişi daha alabilecektir...
Kısacası artık 30x10 = 300 TL olacak!
Yani fiyat düştükçe talep eğrisi grafikte sağa doğru kayacak! Kısaca talep artış gösterecek...
Örneğimizde ki kazanç ise 250'den 300'e çıkmış olacak... (Bu anlatmak için bir örnekti sadece)
Heee diyorsan ki, nereden biliyorsun 10 kişinin alacağını? yukarıda kalın ve kırmızı olarak yazdığım cümleden biliyorum... Şimdi söyleyin bakalım silah yükseltme 2000 akçe yerine 1000 akçe olsaydı? Şimdilik ihtiyacınız olmadığı halde stoklamak için almaz mıydınız? Kendimden biliyorum tek seferde 3 tane almıştım
Okuma zahmetini gösterdiğiniz için teşekkürler... İyi Oyunlar...