Hikâye yazalım?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SurvivorIKV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Hikâye yazalım?

Mesaj gönderen SurvivorIKV »

Merhaba gençler. Forum bence çok cansız, isterseniz biraz canlandıralım? Yorum yorum devam eden hikaye yazalım mesela. Hikayenin kahramanını saçma şekillerde öldürmek hikayeyi tek bir yorumla bitirmek olmasın. Yorumu renkli yazı ile, hikayeyi ise beyaz yazı ile yazalım. Devam edebildiği kadar devam ettirelim. Belki kitabı çıkar :shock:

Başlangıç hamlesini de ben yapayım hatta.

Bir gün İstanbul'un dar sokaklarından birinde yürüyordum. Ansızın beliren bir gölge ile duraksadım.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
FearFactorIKV
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Hikâye yazalım?

Mesaj gönderen FearFactorIKV »

Dostuma eşlik edeyim

Çünkü korktum.. Bu daracık sokaktaki şey, neyin gölgesiydi? Tek başıma olduğumu sanıyordum. Meğer yanılmışım...
Resim
Acur var yen mi?
Kullanıcı avatarı
SurvivorIKV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SurvivorIKV »

Teşekkür ederim 8-)

Yaklaşıp göz atmak istedim. Lakin gölge, aldığım son nefesi vermemle birlikte ortalıktan kayboluvermişti. İçinde bulunduğum ruh hali yüzünden ne yapacağımı bilemez olmuştum. İçime bir merak salınmıştı adeta.. Takip etmek ve etmemek arasındaki ince çizgide takılı kalmıştım.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Güzel bir konu olmuş destekleyelim madem.

Her seferinde bilinmezin peşinden yalan veya gerçek olup olmadığını, doğru veya yanlış yaptığımı umursamayarak koştuğum gibi bunun da peşinden koşacaktım. Ancak bu seferki farklıydı. Hissedebiliyordum.
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Hoş bir konu, seviyeli ve emek harcanan konulara katkıda bulunmak boynumuzun borcudur. :)

... Düşüncelerimi bir kenara bırakarak sokağın çıkışına yöneldim. Bulunduğum bölgenin Galata Kulesi yakınlarında olduğunu anlamam uzun sürmedi. Nitekim başımı kaldırmam ile o devasa yapıt, 528 yılından bu yana geçen 15 asra meydan okurcasına hala ayakta, ve sapasağlamdı. Galata Kulesi... İstanbul'un naçiz eserlerinden birisi. Bir anda düşüncelerimden kurtularak saate baktım. Gün doğuyordu, acele etmeliydim...
Resim
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

15 asır boyunca orada dimdik duran galata kulesi üstüme düştü ve öldüm.
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

SurvivorIKV yazdı:Hikayenin kahramanını saçma şekillerde öldürmek hikayeyi tek bir yorumla bitirmek olmasın.
ikvmerdoII yazdı:15 asır boyunca orada dimdik duran galata kulesi üstüme düştü ve öldüm.
Kullanıcı avatarı
SR7GEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen SR7GEN »

BilgeTonyukuk yazdı:Hoş bir konu, seviyeli ve emek harcanan konulara katkıda bulunmak boynumuzun borcudur. :)

... Düşüncelerimi bir kenara bırakarak sokağın çıkışına yöneldim. Bulunduğum bölgenin Galata Kulesi yakınlarında olduğunu anlamam uzun sürmedi. Nitekim başımı kaldırmam ile o devasa yapıt, 528 yılından bu yana geçen 15 asra meydan okurcasına hala ayakta, ve sapasağlamdı. Galata Kulesi... İstanbul'un naçiz eserlerinden birisi. Bir anda düşüncelerimden kurtularak saate baktım. Gün doğuyordu, acele etmeliydim...
Gecenin o zifiri karanlığında beni korkutan gölgeyi kaybedecektim.. Adeta saatlerle hatta dakikalarla yarışıyordum.. Çok geçmeden izini buldum.. Aman Allah'ım o da ne!?
Sergen YENİCE
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

İlginç,değişik ve bir o kadar güzel bir konu. :)
SR7GEN yazdı:Gecenin o zifiri karanlığında beni korkutan gölgeyi kaybedecektim.. Adeta saatlerle hatta dakikalarla yarışıyordum.. Çok geçmeden izini buldum.. Aman Allah'ım o da ne!?
Hemen oradan uzaklaşmak istedim,fakat uzaklaşamıyordum. Gördüklerim karşısında dizlerimin bağı çözülmüştü ! Korkudan ne yapacağımı bilemez hale gelmiştim !
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
FearFactorIKV
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FearFactorIKV »

Sanırım bu hikayenin finalini herkes birbirine atacak :)

Güneş, ışıklarını yavaş yavaş göstermeye başlamıştı..Tek bir çarem vardı.. Bir an önce bulunduğum yerden uzaklaşmak.. Arkama bile bakmadan tekrar takip edilmemek için çeşitli yolları kullanarak evime ulaştım..
Resim
Acur var yen mi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön