Merhaba gençler. Forum bence çok cansız, isterseniz biraz canlandıralım? Yorum yorum devam eden hikaye yazalım mesela. Hikayenin kahramanını saçma şekillerde öldürmek hikayeyi tek bir yorumla bitirmek olmasın. Yorumu renkli yazı ile, hikayeyi ise beyaz yazı ile yazalım. Devam edebildiği kadar devam ettirelim. Belki kitabı çıkar :shock:
Başlangıç hamlesini de ben yapayım hatta.
Bir gün İstanbul'un dar sokaklarından birinde yürüyordum. Ansızın beliren bir gölge ile duraksadım.
Hikâye yazalım?
- SurvivorIKV
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- FearFactorIKV
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Hikâye yazalım?
Dostuma eşlik edeyim
Çünkü korktum.. Bu daracık sokaktaki şey, neyin gölgesiydi? Tek başıma olduğumu sanıyordum. Meğer yanılmışım...
Çünkü korktum.. Bu daracık sokaktaki şey, neyin gölgesiydi? Tek başıma olduğumu sanıyordum. Meğer yanılmışım...
- SurvivorIKV
- Sahaf Yardımcısı
Teşekkür ederim
Yaklaşıp göz atmak istedim. Lakin gölge, aldığım son nefesi vermemle birlikte ortalıktan kayboluvermişti. İçinde bulunduğum ruh hali yüzünden ne yapacağımı bilemez olmuştum. İçime bir merak salınmıştı adeta.. Takip etmek ve etmemek arasındaki ince çizgide takılı kalmıştım.
Yaklaşıp göz atmak istedim. Lakin gölge, aldığım son nefesi vermemle birlikte ortalıktan kayboluvermişti. İçinde bulunduğum ruh hali yüzünden ne yapacağımı bilemez olmuştum. İçime bir merak salınmıştı adeta.. Takip etmek ve etmemek arasındaki ince çizgide takılı kalmıştım.

- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Güzel bir konu olmuş destekleyelim madem.
Her seferinde bilinmezin peşinden yalan veya gerçek olup olmadığını, doğru veya yanlış yaptığımı umursamayarak koştuğum gibi bunun da peşinden koşacaktım. Ancak bu seferki farklıydı. Hissedebiliyordum.
Her seferinde bilinmezin peşinden yalan veya gerçek olup olmadığını, doğru veya yanlış yaptığımı umursamayarak koştuğum gibi bunun da peşinden koşacaktım. Ancak bu seferki farklıydı. Hissedebiliyordum.
BEYAZATLI
SINCE BETA
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Hoş bir konu, seviyeli ve emek harcanan konulara katkıda bulunmak boynumuzun borcudur. 
... Düşüncelerimi bir kenara bırakarak sokağın çıkışına yöneldim. Bulunduğum bölgenin Galata Kulesi yakınlarında olduğunu anlamam uzun sürmedi. Nitekim başımı kaldırmam ile o devasa yapıt, 528 yılından bu yana geçen 15 asra meydan okurcasına hala ayakta, ve sapasağlamdı. Galata Kulesi... İstanbul'un naçiz eserlerinden birisi. Bir anda düşüncelerimden kurtularak saate baktım. Gün doğuyordu, acele etmeliydim...
... Düşüncelerimi bir kenara bırakarak sokağın çıkışına yöneldim. Bulunduğum bölgenin Galata Kulesi yakınlarında olduğunu anlamam uzun sürmedi. Nitekim başımı kaldırmam ile o devasa yapıt, 528 yılından bu yana geçen 15 asra meydan okurcasına hala ayakta, ve sapasağlamdı. Galata Kulesi... İstanbul'un naçiz eserlerinden birisi. Bir anda düşüncelerimden kurtularak saate baktım. Gün doğuyordu, acele etmeliydim...

- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
15 asır boyunca orada dimdik duran galata kulesi üstüme düştü ve öldüm.
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
SurvivorIKV yazdı:Hikayenin kahramanını saçma şekillerde öldürmek hikayeyi tek bir yorumla bitirmek olmasın.
ikvmerdoII yazdı:15 asır boyunca orada dimdik duran galata kulesi üstüme düştü ve öldüm.
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Gecenin o zifiri karanlığında beni korkutan gölgeyi kaybedecektim.. Adeta saatlerle hatta dakikalarla yarışıyordum.. Çok geçmeden izini buldum.. Aman Allah'ım o da ne!?BilgeTonyukuk yazdı:Hoş bir konu, seviyeli ve emek harcanan konulara katkıda bulunmak boynumuzun borcudur.
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
İlginç,değişik ve bir o kadar güzel bir konu. 
Hemen oradan uzaklaşmak istedim,fakat uzaklaşamıyordum. Gördüklerim karşısında dizlerimin bağı çözülmüştü ! Korkudan ne yapacağımı bilemez hale gelmiştim !SR7GEN yazdı:Gecenin o zifiri karanlığında beni korkutan gölgeyi kaybedecektim.. Adeta saatlerle hatta dakikalarla yarışıyordum.. Çok geçmeden izini buldum.. Aman Allah'ım o da ne!?
Mustafa Kemal ATATÜRK
- FearFactorIKV
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sanırım bu hikayenin finalini herkes birbirine atacak 
Güneş, ışıklarını yavaş yavaş göstermeye başlamıştı..Tek bir çarem vardı.. Bir an önce bulunduğum yerden uzaklaşmak.. Arkama bile bakmadan tekrar takip edilmemek için çeşitli yolları kullanarak evime ulaştım..
Güneş, ışıklarını yavaş yavaş göstermeye başlamıştı..Tek bir çarem vardı.. Bir an önce bulunduğum yerden uzaklaşmak.. Arkama bile bakmadan tekrar takip edilmemek için çeşitli yolları kullanarak evime ulaştım..