Yönetıcı Bi bakarmısn
Yönetıcı Bi bakarmısn
Havale ile Çemberlitaş Kutu alıyorum.Belirtilen hesaba parayı yatırdım. Neyapacağım Beklemede diyor ne zaman Alacagım Kutu etkılerini.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- CertusCerva
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Yönetıcı Bi bakarmısn
Uzun süre geçtiyse sitenin yönetimine mesaj at. Gözden kaçmış veya henüz kontrol edilmemiştir.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Gün içerisinde e-pinler gelmezse sitede bulunan iletişim bölümündeki telefon numarası ile yetkilileri ara. Benimde başıma aynı olay geldi. Ödeme takip sistemleri mi bozuk neJoule yazdı:Havale ile Çemberlitaş Kutu alıyorum.Belirtilen hesaba parayı yatırdım. Neyapacağım Beklemede diyor ne zaman Alacagım Kutu etkılerini.
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: I don't have :(
O kadarda ihmalkar olamazlar merak etmeyin :?GWYNBLEIDD yazdı:Gün içerisinde e-pinler gelmezse sitede bulunan iletişim bölümündeki telefon numarası ile yetkilileri ara. Benimde başıma aynı olay geldi. Ödeme takip sistemleri mi bozuk neJoule yazdı:Havale ile Çemberlitaş Kutu alıyorum.Belirtilen hesaba parayı yatırdım. Neyapacağım Beklemede diyor ne zaman Alacagım Kutu etkılerini.![]()

Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
(^) Ecel Getiren
Arkadaşlar Ben play storeden değil Üyelik aldan yaptım telefonda etım en az 3 gun içinde epin gelcek dedıler 25 tl Abdullah yazıcı hesabına
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

Bende oradan aldım, lakin kargo ile.Joule yazdı:Arkadaşlar Ben play storeden değil Üyelik aldan yaptım telefonda etım en az 3 gun içinde epin gelcek dedıler 25 tl Abdullah yazıcı hesabına
2 hafta sonra elime ulaştı.1 haftayı geçmez muhakkak gönderirler e-pin'leri.
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: I don't have :(
1 Haftamı ciddimisin sen ?GWYNBLEIDD yazdı:Bende oradan aldım, lakin kargo ile.Joule yazdı:Arkadaşlar Ben play storeden değil Üyelik aldan yaptım telefonda etım en az 3 gun içinde epin gelcek dedıler 25 tl Abdullah yazıcı hesabına
2 hafta sonra elime ulaştı.1 haftayı geçmez muhakkak gönderirler e-pin'leri.

Çağrı AYDIN
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
(^) Ecel Getiren
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

KelwinLawyer yazdı:1 Haftamı ciddimisin sen ?GWYNBLEIDD yazdı:Bende oradan aldım, lakin kargo ile.Joule yazdı:Arkadaşlar Ben play storeden değil Üyelik aldan yaptım telefonda etım en az 3 gun içinde epin gelcek dedıler 25 tl Abdullah yazıcı hesabına
2 hafta sonra elime ulaştı.1 haftayı geçmez muhakkak gönderirler e-pin'leri.![]()
Stokları yoksa 1 ay da olabilir