DELİNİN BİRİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ.. İKV YÖNETİMİDE TAŞIN ARKASINDAN KUYUYA ATLAMIŞ.. SONUÇ BU İŞTE.. TAŞI KUYUDAN ÇIKARABİLECEKLERMİ ORASIDA MEÇHUL..sorcererman yazdı:TÜM YAYGARA BU KONUYLA BAŞLADI ALLAH RAZI OLSUN Bİ ŞAHESER DEDİNİZ ÇOK ÖZÜRDİLİYORUM AYIP OLCAK BİRAZ AMA OYUNUN ANASINI AĞLATTINIZ. Sobee yönetimi o kadar kişinin haklarını geri vermesi lazım şavaşçı böyle vurursa ne denebilirki :?:Petcarar yazdı:Herkese selamlar.
Arkadaşlar ben baştan söyleyeyim, hiçbir şaheseri kullanmak daha nasip olmadı.Ama bazı arkadaşlar denemişler.Meran muhafızı üstünde yapılan testlerde hasarın çok düşük olduğunu görmüşler.
Benim de bu şaheserlerin güçsüz görünme sebepleri hakkında bir fikrim var.Şimdi bu iki şaheser eşya aynı setlerle sert ve ağır vuruşu kafa koparan/rünlü balyoz'dan KESİNLİKLE daha fazla vurmalıdır.(yücelen)
Ama bu testlerde bu rakamların beklendiği gibi olmadığı görüldü.
Korktuğum başıma geldi.
Bildiğiniz gibi silahlar delici/ezici/kesici olarak ayrılır.Balyozlar ezici kılıç türü silahlar kesicidir.
Ama derindeki sır geldiğinden beri HATA MI YOKSA BİLEREK Mİ bilinmediği üzere Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz türü silahlara bir torpil geçilmiştir ve bu silahlar hiçbir yaratığın Delici/ezici/kesici direncinden etkilenmemekte, her yaratığa aynı hasarı vermektedir.Bu ayrıcalık aynı seviye silahlarından Gümüş Diş ve Papağan'a tanınmamıştır.
Gelgelelim, hidra eklentisinden sonra oyunda çoğu kişinin ürettiği Ecel Getiren ve Latif silahları bizi daha çok şaşırtmıştır.Şaheser olmayan iki silah eserlerin şahına yakışır özelliğe sahipken bu ayrıcalık "şaheser" lere tanınmamıştır.Bu yüzden ecel getirenin ve latifin gerçek değerini kimse savunamamıştır.Yani aslında şaheserlere de bu hak verilse idi, kafa koparanla düz 4000 vuruyorsak ondan hemen hemen iki kat hızlı olan Ecel Getiren ile 3000 vuracak ve aradaki farkı anlayabilecektik.Sanırım ki delici/ezici/kesici direncinden etkilenmeyen Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz silahları bunlardan etkilenir hale dönüştürülür ve bu hak şaheserlere tanınırsa herkes daha mutlu olacaktır.Hem şaheserler değerini kazanacaktır, hem de oyundaki aşırı şişmiş savaşçı üstünlüğü bir son bulacaktır.
Saygılar...
GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
-
- FareAdam Düşmanı
güncelleme geri alınsınn !!! :evil: :twisted:
CoOoLMaN 
SAYGILARLathander yazdı:Merhabalar,
Bazı silahların kesici, delici ve ezici olmalarına göre yaratıklardaki zırh değerlerinden doğru şekidle etkilenmediği tespit edilmiştir.
Bu silahlarda gerekli düzeltme yapılmıştır.
Bu düzeltme ile birlikte kimi silahlarla verilen yetenekli ve yeteneksiz hasar miktarı bazı yaratıklara karşı düşerken, kimi silahlarda ise yükselecektir.
Ayrıca aynı sebepten ötürü derisi sertleşen bazı özel yaratıklara silah hasarı verilebiliyorken artık verilemeyecektir.
Bu düzeltmeden oyuncuya karşı oyuncu (OkO) mücadeleler etkilenmeyecektir.
Konu hakkında bildirimleriyle katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Tipi hatalı olduğu için zırhtan etkilenmemesi düzeltilenler:
Kafa Koparanlar
Güneş Asa
Baş Ağrısı
Hint Sopası
Rünlü Balyoz
Latif
Ashab-ı Kehf
Tesla Tabancaları
Tipi hatalı olduğu için bazı zırhlardan fazla etkilenmesi düzeltilenler:
Ecel Getiren
İtfaiye Baltaları
Gümüş Dişler
Papağanlar
Kanca Asalar
BENCE YAPTIKLARINIZ BÜÜYÜK BİR HATADIR
HAYVANIN DERİSİ SERTLEŞİNCE NASIL HİÇ VURAMIYOZ
VE
ZATEN ZAVAŞÇI YAKIN DÖVÜŞ İÇİNDİR SİZDE ZIRHDAN ETKİLENMESİNİ İSTİYOSUNUZ O ZAMAN HİÇ SAVŞÇI OLmA DAHA İYİ
BİTİRDİNİZ SAVAŞÇIYLA ŞİFACILARI
LÜTFEN DÜZÜGÜN GNCELLEMER yAPINIZ
TEŞKKÜR EDERİM
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
GERİ ALINSINNN LÜTFEN :evil: :evil:crashxcoolman yazdı:güncelleme geri alınsınn !!! :evil: :twisted:
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bu defa ileriye doğru değil geriye doğru atılan bir adım olmuş.
En ivedi şekilde derhal düzeltilmesini öncelikle Türk oyun sektörünün gelişmesini isteyen birisi sonrasında İkv oyuncusu ve en son olarak da bu oyun hizmetinin daim plus paketi alan bir tüketicisi olarak talep ediyorum.
Ayrıca inanıyorum ki oyuncuların ezici çoğunluğu da bu talebimi destekliyorlar.
Sevgilerle...

En ivedi şekilde derhal düzeltilmesini öncelikle Türk oyun sektörünün gelişmesini isteyen birisi sonrasında İkv oyuncusu ve en son olarak da bu oyun hizmetinin daim plus paketi alan bir tüketicisi olarak talep ediyorum.
Ayrıca inanıyorum ki oyuncuların ezici çoğunluğu da bu talebimi destekliyorlar.
Sevgilerle...

Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
benim anlamadığım o konu 3 kişi arasındaki karşılıklı konuşmadan ibaret
bunu destekleyen kimse olmamış sadece oradaki 3 kişi kendi aralarında mesaj sayısı artsında yönetim baksın
diye yazışmışlar
yönetimde bunu dikkate alıp ( 3 kişiyi ! ) bu güncellemeyi getirmiş
binlerce oyuncu mağdur durumda, forumu bilen herkes gelip buraya yorum bırakıyo kaldırın diye
inanın bunun 2 katı kadar insan forumu bilmediğinden buraya yorum bırakmıyo
neyse herkes tepkisini koymuş eğerki kaldırılmazsa bende bırakıyorum
oyuna giripte 2 bin vurucaksam full yücelen setle oynamanın bi anlamı yok
39 levelelrde bile magnezyum setle 1400 vuruyodum yaratıklara
49 oldum full max setle 2 bin vuruyorum komediye bak
bunu destekleyen kimse olmamış sadece oradaki 3 kişi kendi aralarında mesaj sayısı artsında yönetim baksın
diye yazışmışlar
yönetimde bunu dikkate alıp ( 3 kişiyi ! ) bu güncellemeyi getirmiş
binlerce oyuncu mağdur durumda, forumu bilen herkes gelip buraya yorum bırakıyo kaldırın diye
inanın bunun 2 katı kadar insan forumu bilmediğinden buraya yorum bırakmıyo
neyse herkes tepkisini koymuş eğerki kaldırılmazsa bende bırakıyorum
oyuna giripte 2 bin vurucaksam full yücelen setle oynamanın bi anlamı yok
39 levelelrde bile magnezyum setle 1400 vuruyodum yaratıklara
49 oldum full max setle 2 bin vuruyorum komediye bak
En son daywalker tarafından 24 Şub 2010 13:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Bizi sallAMAYAN YÖNETİM sağol o kadar yorum yaptık maden güncellemeyi önerilere göre yaptınız alın önerileri de yaptık destek den hadi bunu da yapın
Siz en iyisi adam gibi iş yapın veya bırakın adam gibi yapacak olanlar yapsın
Siz en iyisi adam gibi iş yapın veya bırakın adam gibi yapacak olanlar yapsın

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******
O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Güzel bir düzenleme olmuş,
Teşekkürler..
Teşekkürler..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
oyuna gir ecelle bi vur sonra yine güzel olmuş dicekmisin bakalımMelankolik yazdı:Güzel bir düzenleme olmuş,
Teşekkürler..
işte ecelin vuruşları fotolara bakın bu konudan
viewtopic.php?f=46&t=10487
En son daywalker tarafından 24 Şub 2010 13:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Darthwader
Ataxfilozof

Ataxfilozof

bende protestoya katılıyorum madem hata vardı uzun zaman önce düzeltseydiniz biz üstümüze para harcayıp tamamlanıncamı aklınıza geldi o kadar para harcadım uğraştım bunumu hak ettik :evil: :evil: