Bu halime gülsem mi yoksa ağlasam mı bilemiyorum artık..
Eşyasız GB'ler artık bende bağımlılık yaptı.. Torba vermese "Yarabbim Şükür!" diyeceğim..
Hatta bi ara desteğe mail yazmak istedim:" Ya bana poşette vermeyin gerek yok boşa masraf." diye
Bi' arkadaşımın söylemesiyle bir batıl inanç olan zar atma olayını denedim üstteki resimde..
Artık her şeyi geçtim zarda bile 2 9 atıyorsam yapacak bir şey kalmamış demektir..
Bu arada GB'den ne çıktı diye soracak olursanız saat 00:00'da başlayan o akıl almaz gecikme sorunu yüzünden 8 defa kesmeye çalıştık fakat eşya falan alamadık..
Yönetime teşekkürlerimi, sunucularınıza da başarılı bir gelecek diliyorum..
İyi günler..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
HollyShit yazdı:Bu halime gülsem mi yoksa ağlasam mı bilemiyorum artık..
Eşyasız GB'ler artık bende bağımlılık yaptı.. Torba vermese "Yarabbim Şükür!" diyeceğim..
Hatta bi ara desteğe mail yazmak istedim:" Ya bana poşette vermeyin gerek yok boşa masraf." diye
Bi' arkadaşımın söylemesiyle bir batıl inanç olan zar atma olayını denedim üstteki resimde..
Artık her şeyi geçtim zarda bile 2 9 atıyorsam yapacak bir şey kalmamış demektir..
Bu arada GB'den ne çıktı diye soracak olursanız saat 00:00'da başlayan o akıl almaz gecikme sorunu yüzünden 8 defa kesmeye çalıştık fakat eşya falan alamadık..
Yönetime teşekkürlerimi, sunucularınıza da başarılı bir gelecek diliyorum..
İyi günler..
Nasip kısmet artık suya gir dediler girdik..
Pardon da üstümdekilerin hepsi üretim ne tarafa doğru şükrediyoruz?
Kardesim Söyle Diyebilirim 1-2 Ay O KArakterle Bolgeye Gitme Bendede Boyle Oldu Ara Verdim Sonra Inanilmaz Sekilde Item Cikmsys Basladi, Denemekte Fayda Var
SAHveMAT yazdı:Kardesim Söyle Diyebilirim 1-2 Ay O KArakterle Bolgeye Gitme Bendede Boyle Oldu Ara Verdim Sonra Inanilmaz Sekilde Item Cikmsys Basladi, Denemekte Fayda Var
İmzan kafa yaptı
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..