Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere İKV ' deki hol bölgesinin gelişiyle ilgili birkaç söyleşim olucak;
1- Öncelikle mantıklı bir düşünelim bir karakterin Gaffar'a istesede girememesi gibi bir acı durum var ortada herşeyden önce.( Büyücüler için 2200 + m1 den aşşağı alacak adam yok oyunda)
2- Oyundaki karakterler Savaşçı, Şifacı, X3 Büyücü ( X3 yazmamın sebebi diğer karakterlerden 3 kat üstün olmasıdır, hol gelmeden bu böyle değildi ancak hol geldikten sonra büyücüler hem grup bölgelerindeki hızlılıkları hem de 1v1 deki yenilmezlikleri korkunç arttı diyebiliriz.)
Gelelim konumuza ; Yeni bir büyücü düşünün yapayalnız hiç bir itemi ve arkadaşı yok İKV yi merak etmiş ve oyun iyimi yoksa kötümü diye başlamış.
Günler geçiyor seviye atlıyor 1-2 ay sonra 49 level oluyor diyelim.(Yeni bir oyuncu için 1-2 ay çok az ama misalen)
Evet bu büyücümüz İKV dünyasını girdi
1-Sığınaklar : Dk ya verdiği sürece acımalı büyücüler ara sıra götürecektir.
2- Migrat : Bırakın ejder asayı , kıyamet asalı insanlar migrata alınmıyor. Yani o büyücü unutsun migratı.
3-Çemberlitaş : A(GBM
B(STU,SEMİHA,GAFFAR BEY): Asıl noktam burada başlıyor. Eskiden ben hatırlıyorum ejder + zırh ile tüm bölge girer çıkarlardı. Ama napsın zavallı büyücümüz elinde güneş asası. M1 üretse kıyamet set gerekecek. Kıyamet set üretse m1siz olmayacak ve bu oyuncu birine yalakalık yapmak mı zorundadır ?
Evet arkadaşlar bölgelere girmek için illa birinin loncasına girip abi çekmek zorunda mıyız ?
Veya bölgelerde o kadar emek harcadığımız halde tank veya şifa düşünce o kadar emek niye boşa gitsin ?
Buraya dikkat : İKV en zor kasılan oyundur (item bakımından.) Yeni başlayan oyuncu kas babam kas oyunu anla güneş asanla hole git dk aç canavar kes de 200m topla kıyamet asa üret sonra kas babam kas zırh üret sonra kas babam kas 600m kas hadi m1 üret?
Ben 6 senelik oyuncuyum, hiçbir oyuncunun benim gibi bir tepkisini görmedim, herkez halinden mutlu. Kimi y2 ile günde 70m para kasar, kimileri dk ile güneş asasıyla günlük 100binini çıkarır ve mutlu olur ama y2 si olan mutsuzdur her zaman için ve hırsızlık peşindedir emek hırsızlığı her anda.
"Çok söz yalansız çok para haramsız olmaz" - Yunus Emre
Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir. - Karl MAX
Uzun lafın kısası oyuna bi DEVRİM lazım.