İleri zekalı arkadaşım sırf yorum yapmak yerine konu sahibinin yazdıklarını okusaydın yorumumu anlardınmobilsorun yazdı:Erdoğan görevden ayrıldı kardeş mağara soğuk muydu ?Milliyet yazdı:Merhabalar,
Herkesin fikri kendinedir bende fikrimi belirtmek isterim
Konuyu okuyup anladığım kadarıyla GM ZİFAN VE GM ERDOĞAN Harici kimse oyun için katkı yapmıyor gibi anlam çıkıyor. Benim düşüncem ise; Bu bir ekip işidir.Herkes elinden geldiği kadar bir şey yapmak istiyor. Ortada başarı varsa tüm ekibindir.
Not: Yorumum tartışmaya dönmezse sevinirim
Oyun yöneticilerinin oyuna verdiği değerleri HK !
Re: Oyun yöneticilerinin oyuna verdiği değerleri HK !
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
1 sene önce ki konuyu hortlatıp sanki Erdoğan hâla görevinde gibi lanse ediyorsun o beynini kullan azıcıkMilliyet yazdı:İleri zekalı arkadaşım sırf yorum yapmak yerine konu sahibinin yazdıklarını okusaydın yorumumu anlardınmobilsorun yazdı:Erdoğan görevden ayrıldı kardeş mağara soğuk muydu ?Milliyet yazdı:Merhabalar,
Konuyu okuyup anladığım kadarıyla GM ZİFAN VE GM ERDOĞAN Harici kimse oyun için katkı yapmıyor gibi anlam çıkıyor. Benim düşüncem ise; Bu bir ekip işidir.Herkes elinden geldiği kadar bir şey yapmak istiyor. Ortada başarı varsa tüm ekibindir.
Not: Yorumum tartışmaya dönmezse sevinirim![]()
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
konuyu hortlatan ben değilim beyin yoksunu arkadaşım yukarıdaki yorumlara bakabilirsin + konu tartışmaya döndü senin yüzünden uyarıma rağmenmobilsorun yazdı:1 sene önce ki konuyu hortlatıp sanki Erdoğan hâla görevinde gibi lanse ediyorsun o beynini kullan azıcıkMilliyet yazdı:İleri zekalı arkadaşım sırf yorum yapmak yerine konu sahibinin yazdıklarını okusaydın yorumumu anlardınmobilsorun yazdı:Erdoğan görevden ayrıldı kardeş mağara soğuk muydu ?Milliyet yazdı:Merhabalar,
Not: Yorumum tartışmaya dönmezse sevinirim![]()
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
- DUZCELI
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Bedrin Aslanları
Rehber zamanlarımda Mihri abla etkinlik yöneticisi iken sabah saatleri 4.30 gibi ölüm oyunlarının, sancak savaşlarının videolarını upload etmeye çalıştığım, aynı saatlerde Mihri ablanın da bu videolar için forumdaki konuları hazırladığı günleri unutmadım.
Ekipten kendim ayrıldım ve mailde pek iyi bir şekilde ayrılmadım.
Fakat ayrılırken yolladığım mailde gerçekten hakkını ödeyemeyeceğimi belirttiğim 2 isim vardı.
Ahmet Özgür Bolat.
Mihri Lal.
Bu kişiler bu oyuna gecesini gündüzünü harcamış, karşılığında 5 kuruş para beklememiş insanlardır.
Game Master konumunu gerçekten hakeden tek kişi bence Mihri abla.
Helal olsun.
İyi forumlar.
"FURKAN"
Ekipten kendim ayrıldım ve mailde pek iyi bir şekilde ayrılmadım.
Fakat ayrılırken yolladığım mailde gerçekten hakkını ödeyemeyeceğimi belirttiğim 2 isim vardı.
Ahmet Özgür Bolat.
Mihri Lal.
Bu kişiler bu oyuna gecesini gündüzünü harcamış, karşılığında 5 kuruş para beklememiş insanlardır.
Game Master konumunu gerçekten hakeden tek kişi bence Mihri abla.
Helal olsun.
İyi forumlar.
"FURKAN"
DÜZCELİ(49)
Bedrin Aslanları Loncası
[www.bedrinaslanları.com]
Bedrin Aslanları Loncası
[www.bedrinaslanları.com]