Güzel bir konuya değinmişsin kardeşim haklısın oyun için çabalayan gönüllü kişiler mevcut işlerini yapıyor olabilirler her ne kadar zaman zaman yanlış kararlar alsalarda düşe kalka bişeyler yapmak için uğraşıyorlar fakat artık yeter yani etkinlikle bi yere varılmaz oyunda yenilik olmadığı sürece hiçbir manası yok bu tür etkinliklerin bu etkinlikler bile artık sıradan hale geldi. Demem o ki Game Master kimliğiyle dolaşanların artık oyuncuların sesine kulak vermeleri gerek gerekli mevkilerle görüşmeler tertiplenip bi çeki düzenin getirilmesi lazım bu oyuna...
Game Masterler bile bu oyundan ümidini kesmiş başka oyunlara yönelmişken bu yazdıklarımın bir manası yok ama işte...
Benden diğer bir tavsiye de oyuna yatırım yapmayın artık en büyük tepkinizde bu olur.
İyi Forumlar . . .
Oyun yöneticilerinin oyuna verdiği değerleri HK !
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Re: Oyun yöneticilerinin oyuna verdiği değerleri HK !
Selamlar doğru bir yere değinmişsın mihra abladan başka kımse çaba harcamıyor. benim düşüncem bunca emeklerı bosa sadece zifanın göz önünde olması diğer gmlerden eser kalmamıs olmasının tek nedenı istifa edip gitmişlerdir hanı su yeni yenı gmler varya onlar mecburiyetten yûkseldıler bence ortalık bos kalınca. oyun 2 ay daha sürmez dıye düsünüyorum İKV BİTTİ sözün bittiği yer.
Benim gözümde hiçbirisinin doğru düzgün işler peşinde olmadığı yönünde, bilinçsizce çalışmalar içerisinde herbirisi giden gelen GM ler oldu evet bu durum zaten normal bir durum bunca yıldır onca GM ler geldi geçti ama artık yönetimi İKV için hiçbir çaba sarfetmeyen umursamayan kafasına göre kendi menfaatlerinin peşinde olanlar çekip çevirir oldu oyunu biteren de bu zaten. YÖNETİM sınıfı dediğin kendini oyun camiasına adamış oyun beceri bilgi seviyes üst seviyede uzmanlaşmış kişiler tarafından yönetilmeliydi ama artık çok geç . . .
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: I don't have :(
GM Erdoğan ve Zifan çalışıyor ama onlar ne yapabilir'ki ellerinden bu kadar geliyor belki de DEV ler kadar yetkileri olsa oyunda lag problemi olmaz Zifan ve Erdoğan DEV falan olmalıydı şansımız yok ikv oyuncuları olarak
şuda bir gerçek oyun fazla ilgi görmediği için DEV'ler oyunla ilgilenmiyor :|

Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
- DarkSectoRR
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Katılıyorum.oLmazSaoLmaz yazdı:Selamlar doğru bir yere değinmişsın mihra abladan başka kımse çaba harcamıyor. benim düşüncem bunca emeklerı bosa sadece zifanın göz önünde olması diğer gmlerden eser kalmamıs olmasının tek nedenı istifa edip gitmişlerdir hanı su yeni yenı gmler varya onlar mecburiyetten yûkseldıler bence ortalık bos kalınca. oyun 2 ay daha sürmez dıye düsünüyorum İKV BİTTİ sözün bittiği yer.
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: [Ata]
Arkadaşlar artık oyun kar amaçli bi dükkana dönüştü oyunla ilgili hiç bir çalışma yok ilgilenen yok mevlüt DİNÇ bi oyun yaptı arkasında duramadı oyunu sattı şuanki sahibide sadece gelen paralarına bakıyor şuana kadar verdiğiniz önerilerden kaçı gerçekleşti? kaç tanesine geri bildirim yapıldı? hep aynı hikaye hep aynı şeyler şu oyunu çok severdim sırf TÜRK yapımı bir oyun diye ama TÜRK oyunu adı altında ismi geçmesi bile yakışmıyor artık.Bu zamana kadar bizim desteklerimizle şuanki konumuna geldi ama artık ihtiyaçları kalmamışki bizlere şuralarda sarfettiğimiz kelimelere aldırış bile etmiyorlar.
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar Kervanı
Ne yazık ki böyle bir durumla karşı karşı karşıyayız ...AtaxKizilbuyu yazdı:Arkadaşlar artık oyun kar amaçli bi dükkana dönüştü oyunla ilgili hiç bir çalışma yok ilgilenen yok mevlüt DİNÇ bi oyun yaptı arkasında duramadı oyunu sattı şuanki sahibide sadece gelen paralarına bakıyor şuana kadar verdiğiniz önerilerden kaçı gerçekleşti? kaç tanesine geri bildirim yapıldı? hep aynı hikaye hep aynı şeyler şu oyunu çok severdim sırf TÜRK yapımı bir oyun diye ama TÜRK oyunu adı altında ismi geçmesi bile yakışmıyor artık.Bu zamana kadar bizim desteklerimizle şuanki konumuna geldi ama artık ihtiyaçları kalmamışki bizlere şuralarda sarfettiğimiz kelimelere aldırış bile etmiyorlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
şuana kadar onlarca İNSAN yüzlerce şey yazıp çizdi. çiziyor çizicek .. hepsinin ana fikride oyunun kötü gidişatı yönetim acizliği ve sonun merakı. her seferinde bu yazılan çizilenlere kopyala yapıştır yapıp cevap veren belkide çoğunu okumadan ezbere cevaplayan bir yönetim(!) ki -ikv nin eskisi gibi bir AR-GE ekibinin olmadığı inancındayım-. ikv nin bir kaç GM , DEV den başka çaşılaşanı derli toplu bir yönetimi oyun için gerçekten ileriye yönelik çaba sarfeden bireylerinin varlığından habersiz , varlığından şüphe duyan oyuncuları olarak yine yeniden vazgeçmeden yine varlığından şüphe duyduğumuz yönetime sesimizi iletme çabasındayız. onca yazılan şeye rağman cevap alınmamasının sebebi nedir anlayamıyoum neden doğru dürüst bir açıkla bir bilgilendirme yapılmaz ?
şu şu sebeplerden dolayı artık ilerleyemiyoruz (paramız yok , konu kalmadı , çalışıcak adam yok , kodlama yapan yok, hayal dünyamız dar yeni paket üretemiyoruz) demek çok mu zor? yada elinizde bir yenilik varsa bunun ipucunu vermek , tümüyle açıklamak çok mu zor? bunu yapamayan varlığından şüphe duyduğumuz yönetimin artık olmadığı kanaatindeyim. yaptığımız şey denizde bağırmak sesimizi ne kadar yükseltirsek yükseltelim bizi tiye alıcak birilerinin çıkmıyacağı inancındayım.
herşeyden öte karşınızda ikv yi değerlisi haline getirmiş , ikv için bıkmadan usanmadan yakarışlarda bulunan İNSAN topluluğu var. peki bu İNSAN topluluğu küçük bir bilgilendirmeyi değerlisi olan oyunun geleceği hakkında bilgi edinmeyi hak etmiyor mu? varlığından şüphe duyduğumuz yönetim bu yakarışları hiçe sayacak , görmezden gelicek kadar putlaşmış ve duyarsız mı? :?:
şu şu sebeplerden dolayı artık ilerleyemiyoruz (paramız yok , konu kalmadı , çalışıcak adam yok , kodlama yapan yok, hayal dünyamız dar yeni paket üretemiyoruz) demek çok mu zor? yada elinizde bir yenilik varsa bunun ipucunu vermek , tümüyle açıklamak çok mu zor? bunu yapamayan varlığından şüphe duyduğumuz yönetimin artık olmadığı kanaatindeyim. yaptığımız şey denizde bağırmak sesimizi ne kadar yükseltirsek yükseltelim bizi tiye alıcak birilerinin çıkmıyacağı inancındayım.
herşeyden öte karşınızda ikv yi değerlisi haline getirmiş , ikv için bıkmadan usanmadan yakarışlarda bulunan İNSAN topluluğu var. peki bu İNSAN topluluğu küçük bir bilgilendirmeyi değerlisi olan oyunun geleceği hakkında bilgi edinmeyi hak etmiyor mu? varlığından şüphe duyduğumuz yönetim bu yakarışları hiçe sayacak , görmezden gelicek kadar putlaşmış ve duyarsız mı? :?:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Merhabalar,
Herkesin fikri kendinedir bende fikrimi belirtmek isterim
Konuyu okuyup anladığım kadarıyla GM ZİFAN VE GM ERDOĞAN Harici kimse oyun için katkı yapmıyor gibi anlam çıkıyor. Benim düşüncem ise; Bu bir ekip işidir.Herkes elinden geldiği kadar bir şey yapmak istiyor. Ortada başarı varsa tüm ekibindir.
Not: Yorumum tartışmaya dönmezse sevinirim
Konuyu okuyup anladığım kadarıyla GM ZİFAN VE GM ERDOĞAN Harici kimse oyun için katkı yapmıyor gibi anlam çıkıyor. Benim düşüncem ise; Bu bir ekip işidir.Herkes elinden geldiği kadar bir şey yapmak istiyor. Ortada başarı varsa tüm ekibindir.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Erdoğan görevden ayrıldı kardeş mağara soğuk muydu ?Milliyet yazdı:Merhabalar,
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..