M2.5 Elektrik Şarjlı Dummy

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

M2.5 Elektrik Şarjlı Dummy

Mesaj gönderen HiTMaN »

Arkadaslar bugün arkadasıma gözlük yansıtıyordum. Sonra çok ilginç bisey oldu. Gözlük yerine dummy yazıyordu gözlüklerde. Foto cek dedim telefonla çekti pc den atamiyormus :D. Sizce ne olabilir bu :D

Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: M2.5 Elektrik Şarjlı Dummy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

clases dosyasını yeni keşfetmişsin anlaşılan :) level 0 tüm cinsiyetler ve silah asa :)
Resim
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

BunudaBanlayin yazdı:clases dosyasını yeni keşfetmişsin anlaşılan :) level 0 tüm cinsiyetler ve silah asa :)
Hiçbir sekilde classes ile oynamadım ve classes dosyaları açılmıyor zaten ki eskiden beri biliyorum classesi.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

clases açılıyor hala ama birçok kişi artık açılmıyor sanıyor :)
Resim
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

BunudaBanlayin yazdı:clases açılıyor hala ama birçok kişi artık açılmıyor sanıyor :)
Kimse açamaz demedim ben açamam demek istedim. Güncelleme ile düzelttiler diye biliyorum. Ama ben classes ile oynamadım.
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Oyun Hatası" olarak seçerek karşılaştığınız sorunu ilgili destek birimine aktarmanızda fayda var. Güncelleme ile birlikte aynı hata devam ediyorsa mutlaka "Oyun Hatası" olarak ilgili destek birimine bildiriniz.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

HiTMaN yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:clases dosyasını yeni keşfetmişsin anlaşılan :) level 0 tüm cinsiyetler ve silah asa :)
Hiçbir sekilde classes ile oynamadım ve classes dosyaları açılmıyor zaten ki eskiden beri biliyorum classesi.
Kapının süngüsünü çekmeden açmayı denersen tabii ki açılmaz :) ..

Classes dosyaları hala açık fakat program yardımı gerekiyor sadece.. Ayriyetten yaptığınız oynama çok belli oluyor :?

Verilen değerleri Hash olarak hesaplamadan grapplin' yapmışsınız ve sistem bazı şeyleri otomatik olarak kodlamalardan çekip eklemiş..

Ayriyetten yakalanıcam korkusuyla telefonla çekmenizde biraz saçma geldi.. Paintten belirli bölgeyi kesipte atabilirdiniz.. Printscreen forever :) ..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

HollyShit yazdı:
HiTMaN yazdı:
Kapının süngüsünü çekmeden açmayı denersen tabii ki açılmaz :) ..

Classes dosyaları hala açık fakat program yardımı gerekiyor sadece.. Ayriyetten yaptığınız oynama çok belli oluyor :?

Verilen değerleri Hash olarak hesaplamadan grapplin' yapmışsınız ve sistem bazı şeyleri otomatik olarak kodlamalardan çekip eklemiş..

Ayriyetten yakalanıcam korkusuyla telefonla çekmenizde biraz saçma geldi.. Paintten belirli bölgeyi kesipte atabilirdiniz.. Printscreen forever :) ..
Kardeşim illa Allah'ın Kuran'ın üzerine yemin mı edeyim. Oynamadım diyorum yalan mı söyleyecem size. Fotoyuda ben çekmedim arkadasım çekti ve bana yolladı (Whatsapp). Isim gücüm yok size yalan mı söyleyecem. Tövbe tövbe :)
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Resim çözünürlüğüne baktım da işin whatsapp kısmı doğru arkadaşlar resim whatsapp'ın düşürdüğü çözünürlükte fakat olayın devamı hakkında bir şey diyemem
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Chat e..... ile kolaylıkla değiştirilebilir :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön