M2.5 Elektrik Şarjlı Dummy
M2.5 Elektrik Şarjlı Dummy
Arkadaslar bugün arkadasıma gözlük yansıtıyordum. Sonra çok ilginç bisey oldu. Gözlük yerine dummy yazıyordu gözlüklerde. Foto cek dedim telefonla çekti pc den atamiyormus
. Sizce ne olabilir bu 

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: M2.5 Elektrik Şarjlı Dummy
clases dosyasını yeni keşfetmişsin anlaşılan
level 0 tüm cinsiyetler ve silah asa 

Hiçbir sekilde classes ile oynamadım ve classes dosyaları açılmıyor zaten ki eskiden beri biliyorum classesi.BunudaBanlayin yazdı:clases dosyasını yeni keşfetmişsin anlaşılanlevel 0 tüm cinsiyetler ve silah asa
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Kimse açamaz demedim ben açamam demek istedim. Güncelleme ile düzelttiler diye biliyorum. Ama ben classes ile oynamadım.BunudaBanlayin yazdı:clases açılıyor hala ama birçok kişi artık açılmıyor sanıyor
Merhaba,
Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Oyun Hatası" olarak seçerek karşılaştığınız sorunu ilgili destek birimine aktarmanızda fayda var. Güncelleme ile birlikte aynı hata devam ediyorsa mutlaka "Oyun Hatası" olarak ilgili destek birimine bildiriniz.
İyi forumlar.
Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Oyun Hatası" olarak seçerek karşılaştığınız sorunu ilgili destek birimine aktarmanızda fayda var. Güncelleme ile birlikte aynı hata devam ediyorsa mutlaka "Oyun Hatası" olarak ilgili destek birimine bildiriniz.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kapının süngüsünü çekmeden açmayı denersen tabii ki açılmazHiTMaN yazdı:Hiçbir sekilde classes ile oynamadım ve classes dosyaları açılmıyor zaten ki eskiden beri biliyorum classesi.BunudaBanlayin yazdı:clases dosyasını yeni keşfetmişsin anlaşılanlevel 0 tüm cinsiyetler ve silah asa
Classes dosyaları hala açık fakat program yardımı gerekiyor sadece.. Ayriyetten yaptığınız oynama çok belli oluyor :?
Verilen değerleri Hash olarak hesaplamadan grapplin' yapmışsınız ve sistem bazı şeyleri otomatik olarak kodlamalardan çekip eklemiş..
Ayriyetten yakalanıcam korkusuyla telefonla çekmenizde biraz saçma geldi.. Paintten belirli bölgeyi kesipte atabilirdiniz.. Printscreen forever
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kardeşim illa Allah'ın Kuran'ın üzerine yemin mı edeyim. Oynamadım diyorum yalan mı söyleyecem size. Fotoyuda ben çekmedim arkadasım çekti ve bana yolladı (Whatsapp). Isim gücüm yok size yalan mı söyleyecem. Tövbe tövbeHollyShit yazdı:Kapının süngüsünü çekmeden açmayı denersen tabii ki açılmazHiTMaN yazdı:Hiçbir sekilde classes ile oynamadım ve classes dosyaları açılmıyor zaten ki eskiden beri biliyorum classesi.BunudaBanlayin yazdı:clases dosyasını yeni keşfetmişsin anlaşılanlevel 0 tüm cinsiyetler ve silah asa
..
Classes dosyaları hala açık fakat program yardımı gerekiyor sadece.. Ayriyetten yaptığınız oynama çok belli oluyor :?
Verilen değerleri Hash olarak hesaplamadan grapplin' yapmışsınız ve sistem bazı şeyleri otomatik olarak kodlamalardan çekip eklemiş..
Ayriyetten yakalanıcam korkusuyla telefonla çekmenizde biraz saçma geldi.. Paintten belirli bölgeyi kesipte atabilirdiniz.. Printscreen forever..
Resim çözünürlüğüne baktım da işin whatsapp kısmı doğru arkadaşlar resim whatsapp'ın düşürdüğü çözünürlükte fakat olayın devamı hakkında bir şey diyemem
Chat e..... ile kolaylıkla değiştirilebilir