Hep Aynı Konu Hep Aynı...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GecmisLi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Nyks

Hep Aynı Konu Hep Aynı...

Mesaj gönderen GecmisLi »

Sorun nedir bilmiyorum ama bu son 5 gün boyunca geceleri dahil oyunda felaket derecede donmalar lag meydana geliyor tamam alıştık ama normal laglara bu tur donmalara alışık değiliz. Gaffar kesıyoruz bir donuyor 30 sanıye oyunda hareket yok bır bakıyoruz grup pert. 13 defa da kesilir mi gaffar ? sorun nedir bilmiyorum ama para kazanmaktan önce oyuncu memnuniyeti ile ilgilenirseniz sizin de bizim içinde daha yararlı olabilir unutmayın biz oyuna stres atmaya giriyoruz stres yaşamaya değil...

İyi Forumlar... :idea:
Kullanıcı avatarı
Cbozkurt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hep Aynı Konu Hep Aynı...

Mesaj gönderen Cbozkurt »

Çok haklısın hocam katılıyorum :!: ;)
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Şikayet eden herkes 2 3 hafta oyuna girmeyip,alışveriş yapmasa emin olun ki dönüp bakacaklardır oyuna " Nereye gitti bu oyuncular,neden gitti?" diyeceklerdir.
Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi şikayetci fakat bu iğrenç lag ortamında bile i.k.v. sevgisinden ödün vermiyor :) iyi bir çözüm olmasa bile etkili olacağından eminim.
Kullanıcı avatarı
GecmisLi
İskele Babası
İskele Babası

SeRRuh yazdı:Şikayet eden herkes 2 3 hafta oyuna girmeyip,alışveriş yapmasa emin olun ki dönüp bakacaklardır oyuna " Nereye gitti bu oyuncular,neden gitti?" diyeceklerdir.
Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi şikayetci fakat bu iğrenç lag ortamında bile i.k.v. sevgisinden ödün vermiyor :) iyi bir çözüm olmasa bile etkili olacağından eminim.

Aslında istesek bunu başarabiliriz yalnız oyunda 18 yaş altı çok oyuncu oluşmaya başladı çocuklara da laf anlatamicağımız için bu olay biraz hikaye gibi görünüyor.. Nerde o eski günler nerde o eski oyuncular arkadaşlıklar...
Kullanıcı avatarı
FAUN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: İKVPERT

Mesaj gönderen FAUN »

İşte oyun bu kadar acınacak hale geldi arkadaşlar, burda YÖNETİMİN çözüm arayışları içinde blunması gerekirken biz oyuncular çözüm arar hale geldik İKVPERT artık bu acı gerçeği herkes görsün öğrensin.
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

FAUN yazdı:İşte oyun bu kadar acınacak hale geldi arkadaşlar, burda YÖNETİMİN çözüm arayışları içinde blunması gerekirken biz oyuncular çözüm arar hale geldik İKVPERT artık bu acı gerçeği herkes görsün öğrensin.
Yönetimin elinden gelenler bir dereceye kadar herşeyi idare edebiliyor, fakat oyun içerisinde ki kirlilik nedeniyle oyuncu organizasyonları için bu söylenemez. Bir zamanlar üstünü birlikte dizdiği adamlara bile küfür edebilen, gruba alınmadı diye ana avrat söven, tılsımı/madeni/itemi istediği paraya alamadığında kısaltmalı şekilde '' #@!?, mk, qq, #@!?'' şeklinde küfürler edebilen oyuncu gruplarına bir çare bulunmalı.

Lag ve donmalar ile alakalı hepimiz sıkıntılıyız elbette fakat bunu direk yönetimi karalayıcı şekilde iletiler göndermek yerine ttnet'e mail/mesaj atarak oyun sunucularının iyileştirilmesi yönünde isteklerde bulunabiliriz.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
GecmisLi
İskele Babası
İskele Babası

DoNotDisturb yazdı:
FAUN yazdı:İşte oyun bu kadar acınacak hale geldi arkadaşlar, burda YÖNETİMİN çözüm arayışları içinde blunması gerekirken biz oyuncular çözüm arar hale geldik İKVPERT artık bu acı gerçeği herkes görsün öğrensin.
Yönetimin elinden gelenler bir dereceye kadar herşeyi idare edebiliyor, fakat oyun içerisinde ki kirlilik nedeniyle oyuncu organizasyonları için bu söylenemez. Bir zamanlar üstünü birlikte dizdiği adamlara bile küfür edebilen, gruba alınmadı diye ana avrat söven, tılsımı/madeni/itemi istediği paraya alamadığında kısaltmalı şekilde '' #@!?, mk, qq, #@!?'' şeklinde küfürler edebilen oyuncu gruplarına bir çare bulunmalı.

Lag ve donmalar ile alakalı hepimiz sıkıntılıyız elbette fakat bunu direk yönetimi karalayıcı şekilde iletiler göndermek yerine ttnet'e mail/mesaj atarak oyun sunucularının iyileştirilmesi yönünde isteklerde bulunabiliriz.
Aslında ttnet ile bu konu hakkında yazılsa daha mantıklı olabilir biz bunu yazışmayı aslında yönetimden bekliyoruz ama onlar bizi önemseyene kadar kendi işimizi kendimiz yapmamız gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
FAUN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen FAUN »

Dostum herkes işini yapsa bu sıkıntılar olurmu sanıyorsun yönetimin faliyetleri ortada yaptıkları tek şey iki etkinlik bide sus vermek bunun dışında hiçbir yararları yok. Demişsin ttnet'e mail//mesaj atmalıyız neden biz atıyoruz bizemi kaldı bu işler, anlatmak istediğimi anlamamışsın benim işim oyunumu oynayıp keyfime bakmak ama durum da eskidendi. Hiç işim gücüm yok sağ sola oyunu geliştirin diye mail atıcam oldu . . .
Kullanıcı avatarı
GecmisLi
İskele Babası
İskele Babası

Bende onu söyledim hocam bu bizim işimiz değil benim düşüncem de bir öneri yalnızca akşamları işten geldikten sonra 1 2 saat vakit geçireyim stres atayım diye oyun oynayalım diyoruz ama malesef onuda çok görüyorlar bize ;)
Kullanıcı avatarı
FAUN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen FAUN »

Sende haklısın dostum insan akşam işten gelince bi stres atayım vakit öldüreyim diye giriyor şu oyuna ama şu son zamanlarda artık daha da stresli bir biçimde oyundan çıkıp gidiyorsun moralin bozuluyor, gel bırak sende oyunu rahat rahat kafanı dinle zaman ayıracak başka şeyler edin kendine emin ol huzurlu olursun. . .

“Genel Sohbet” sayfasına dön