GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
Yöneticiler hata yaptığınızı kabul edin artık güncelemeyi geri alnda bizde başlayalım geri oyunumuza

-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Uygunsuz içerik silindi
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
bu konuda sana katılıyorum 2 tane yuc balyozum 1 tane de yucelen kafam cop olucak ve yonetımxYuRtSeVeNx yazdı: bu yorumları okudum ve tamamen size hak veriyorum
bu güncelleme tamamen şaheser silahlar için yapıldı şaheser silahlar az vurunca olan bizim kafa koparan ve balyozlara oldu şimdi size soruyorum NERDE ADALET derindeki sır cıktıgından beri bu hata ı bulmadınızda şimdimi buluyorsunuz
tek söz sölicem yazklar olsun bu kadar emek bu kadar gün saat hepsi çöp oldu şimdi MUTLU musunuz !!!!
boyle bır sey yapıyorsa bunların telafısını yapmak zorunda yoksa bende oyunu bırakıcak duruma gelıcem
cunkı 130m lık sılah cop olucak yonetım bır sey yapıyorsunuz ıyı guzelde su bızım elımızde kalan sılahlarımız
ne olucak onları almak ıcın ne kadar ugrastık ve bır guncellemede gıttı lutfen bu durumu telafı edın guncellemeye bır sey demıyorum ama sılahlarımız elımızde patlıcak
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Musonxizmirli
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
bu böyle devam ederse bu oyunu bırakn çok olacak söyleyim sık sık gelenler artık daha arda bi estiğinde girere artık benden söylemesi yönetimin dikkatine sunarım
Yemine gerek görmeyecek kadar sözlerine sadık ol
Oyununuzu oynayın istediğiniz buydu nasıl istediğinizi bilmiyorsunuz hepsi bu ecel getireni şaheser yapmak için 10bin vurmasını beklemiyordunuz heralde. Yapılabilecek en mantıklı şey diğer itemlerin hasarlarında düzeltmeler yapmaktı. Bu da sizin için yapıldı. Ecel getiren ezikliği ecel getiren acizliği vsvs alın artık kafakoparan kadar vuruyor
hemde yarım saniye hızlı olmasına rağmen.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
LEVELLER GELELİ 1 SENEYE YAKLAŞMIŞ; HERKES İTEMİNİ SİLAHINI ZARTINI ZURTUNU DİZMİŞ VE UZUN Bİ ZAMAN GEÇTİKDEN SONRA EZİCİ DELİCİ BİLMEM NE,,,? HERKES BU OYUNUNU BIRAKMAMAK İÇİN Bİ SEBEB ARIYODU SİZDE OYUNU BIRAKTIRMAK İÇİN SEBEBLER SUNUYOSUNUZ.. YA BU GÜNCELLEMEYİ GERİ ALIRSINIZ YADA BU OYUNU KAPATIRSINIZ..!!! OYNAYACAK ADAM KALMAYACAK ÇÜNKİ.. HELAL OLSUN SİZE..
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
Oyunda yönetici olmak varmış hiç bişeyden etkilenmiyolar ne de olsa süper güçlüler milleti düşünen yok size o itemler bedava zaten emek harcamak yok yaptığınız iş oturmak test takımındakilerden başka kaç gm oyunda söyler misiniz böyle saççma geri bi güncelleme yapacağınıza LONCA SİSTEMİni getirim milleti oyalamak için kadimi koyacağınıza lonca sistemini koyun bakın millet nasıl oyalanıyor yok böyle bi gerilik ileri görüşlükü sıfır süpersiniz yönetim

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******
O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
arkadaşlar anlamıyomusunuz
ECEL GETİREN HALEN ÇÖP !!! 1700 VURUYOR
yani bu güncelleme şaheserleride batırdı aynı etkiyi onlarda gördü
ayrıca sayın gm sizin verdiğiniz linteki tüm yorumları okudum
bunu isteyen sadece 3 kişi evet yanlış duymadınız
bütün konu 3 kişi arasındaki karşılıklı konuşmadn ibaret
ve siz 3 kişi için bütün ikv camiasını etkiyen bi adım atıyosunuz
ECEL GETİREN HALEN ÇÖP !!! 1700 VURUYOR
yani bu güncelleme şaheserleride batırdı aynı etkiyi onlarda gördü
ayrıca sayın gm sizin verdiğiniz linteki tüm yorumları okudum
bunu isteyen sadece 3 kişi evet yanlış duymadınız
bütün konu 3 kişi arasındaki karşılıklı konuşmadn ibaret
ve siz 3 kişi için bütün ikv camiasını etkiyen bi adım atıyosunuz
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
[DEV]Lathander Bey Konuyu Açtığınız Dk Okudum.
Ve Yönetime Yapılan Önerilerle bu Değişikliği Yaptık.Diyordunuz..
Sonraki Mesajınızda Tamamen Hatadan Kaynaklandığı İçin bu Değişikliği Yaptık. Diyorsunuz.
Kusura Bakmayın Ama Size Bu Tamamen Oyuncuları Oyundan Soğutmak İçöin Yapılmış Bir Gereksiz Güncellemedir.
Bundan Sonra Ecel Getiren İçin Sadece İridyuma 100 m para vermek zorunda kalacaz.
Kadim Hidra Pencesi 250-300 m arası bir şey olacak.
sanırım Bu Güncelleme İle Kendinizi Bitirdiniz. YÖNETİM.
Sonraki Mesajınızda Tamamen Hatadan Kaynaklandığı İçin bu Değişikliği Yaptık. Diyorsunuz.
Kusura Bakmayın Ama Size Bu Tamamen Oyuncuları Oyundan Soğutmak İçöin Yapılmış Bir Gereksiz Güncellemedir.
Bundan Sonra Ecel Getiren İçin Sadece İridyuma 100 m para vermek zorunda kalacaz.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
-
- FareAdam Düşmanı
xDAVUT yazdı:[DEV]Lathander Bey Konuyu Açtığınız Dk Okudum.
KATILIYORUM
GÜNCEL
CoOoLMaN