Etkinlik Öneri ve Yorumları
Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları
Bil Kazan etkinliği neden çok nadir yapılıyor ? Daha sık yapılması lazım diye düşünüyorum.
Antegar-detay
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ezan Bayrak
Sağolasın :mrgreen:
Xainnn yazdı:Sunucu şampiyonasında şu defansif işine son verin ve kanatmayı geri verin gerçekten çok sinir bozucu bir hal aldı !
Sunucu şampiyonası turnuvasındaki mevcut kurallarda ve katılım sayısında değişikliğe gidilmeyecektir.İlginiz için teşekkür ederiz,iyi eğlenceler !bidakka yazdı:Başvuruların sayısı fazla.
Katılımcı sayısı artırılmalı.
Selam Detay,Detay yazdı:Bil Kazan etkinliği neden çok nadir yapılıyor ? Daha sık yapılması lazım diye düşünüyorum.
Takvimde bulunan etkinliklerimiz,oyuncularımızın istekleri doğrultusunda düzenlenerek tekrarları yapılmaktadır.
Bu etkinliğimizede daha fazla yer verilebilir.İlginiz için teşekkür ederiz.
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Merhabalar. Benim bir önerim olacaktı.
Fuarda yapılan bir etkinliği çok merak etmiş ve "keşke herkesin o etkinliğe katılma olanağı olsa" demiştim. Bu dediğim etkinliğin adını bilmiyorum. İstediğim şeyi şöyle anlatayım;
Fuarda yapılan bir etkinlikte labirentten çıkmayı başaran ilk kişiye hediyeler veriliyordu. Bunu da oyunda bir etkinlik tarzı durumuna getirilmesi bence çok iyi olur. Etkinliğe katılabilmek için 10 tane aynı labirent oluşturulabilir ve rastgele 10 oyuncu çekilerek labirentlere yerleştirilebilir ve labirentten ilk çıkmayı başaran kişi ödüllendirilebilir. 3 sınıf için etkinlik toplamda 3 kez gerçekleştirilebilir.
Fuarda yapılan bir etkinliği çok merak etmiş ve "keşke herkesin o etkinliğe katılma olanağı olsa" demiştim. Bu dediğim etkinliğin adını bilmiyorum. İstediğim şeyi şöyle anlatayım;
Fuarda yapılan bir etkinlikte labirentten çıkmayı başaran ilk kişiye hediyeler veriliyordu. Bunu da oyunda bir etkinlik tarzı durumuna getirilmesi bence çok iyi olur. Etkinliğe katılabilmek için 10 tane aynı labirent oluşturulabilir ve rastgele 10 oyuncu çekilerek labirentlere yerleştirilebilir ve labirentten ilk çıkmayı başaran kişi ödüllendirilebilir. 3 sınıf için etkinlik toplamda 3 kez gerçekleştirilebilir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
İlgi ve öneriniz için teşekkür ederiz Herakles,Herakles yazdı:Merhabalar. Benim bir önerim olacaktı.
Labirentte kayboldum perişanım ben etkinliğimiz oldukça eğlenceliydi:) Bu etkinlik için labirent oluşturamayız belki ama değiştirip düzenleyerek yapılmasını düşünebiliriz. İyi eğlenceler !
Benim gibi fuara gelme şansı olamayan arkadaşlar için güzel bir düşünce destekliyorum.Herakles yazdı:Merhabalar. Benim bir önerim olacaktı.
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
Bu dediğinin olması imkansız kardeşim sebebi..KEMALIZMX yazdı:Kanun-i Yatağanlar'ın verildiği zamanki , loncalar arası şampiyona yapmayı nezaman planlamaktasınız? Kuru etkinlikler yapılacağına Lonca Sistemine yönelik etkınlıkler yapılsa nasıl olur canlarım?
Aynı karakterlerle 2 kez grubu Sunucu Lonca Şampiyonu 1 kezde Finalist ettim ( anladın umarım )
ama şöyle dersen olabilir.
Aynı karakter 2 grub
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Selam arkadaşlar,PHxUFUQ yazdı:Bu dediğinin olması imkansız kardeşim sebebi..KEMALIZMX yazdı:Kanun-i Yatağanlar'ın verildiği zamanki , loncalar arası şampiyona yapmayı nezaman planlamaktasınız? Kuru etkinlikler yapılacağına Lonca Sistemine yönelik etkınlıkler yapılsa nasıl olur canlarım?
Aynı karakterlerle 2 kez grubu Sunucu Lonca Şampiyonu 1 kezde Finalist ettim ( anladın umarım )
ama şöyle dersen olabilir.
Aynı karakter 2 grub
Tüm oyuncularımızın yararlanabilmesi adına,lonca savaşları etkinliği daha kapsamlı bir hale getirilerek , klan savaşı turnuvası şeklinde düzenlenmiştir. Böylelikle hem loncalar hem de lonca mensubu olmayan klan taraftarı oyuncularımızda bu güzel etkinliğe katılım gösterebilmektedirler.İlginiz için teşekkür ederiz.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: ŞAH
dedikleriniz öneriler güzel ama bakaLım hangi öneri seçilecek
- HighWawe
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: M K A
Ölüm oyunlarında insanlar gruplaşmaya başladı bunun yasak olduğunu sanıyordum oyuna ara vermeden önce bir çok kez öyle atıldık etkinlik odasından fakat günümüzde bu sorunlarla baş edebilecek bir etkinlikçi yok Mihri hanım keşke etkinlikçi olsanız