Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen Detay »

Bil Kazan etkinliği neden çok nadir yapılıyor ? Daha sık yapılması lazım diye düşünüyorum.
Antegar-detay
AsRiNxSiFaCiSi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ezan Bayrak

Mesaj gönderen AsRiNxSiFaCiSi »

Sağolasın :mrgreen:
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Xainnn yazdı:Sunucu şampiyonasında şu defansif işine son verin ve kanatmayı geri verin gerçekten çok sinir bozucu bir hal aldı !
bidakka yazdı:Başvuruların sayısı fazla.
Katılımcı sayısı artırılmalı.
Sunucu şampiyonası turnuvasındaki mevcut kurallarda ve katılım sayısında değişikliğe gidilmeyecektir.İlginiz için teşekkür ederiz,iyi eğlenceler !
Detay yazdı:Bil Kazan etkinliği neden çok nadir yapılıyor ? Daha sık yapılması lazım diye düşünüyorum.
Selam Detay,
Takvimde bulunan etkinliklerimiz,oyuncularımızın istekleri doğrultusunda düzenlenerek tekrarları yapılmaktadır.
Bu etkinliğimizede daha fazla yer verilebilir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Merhabalar. Benim bir önerim olacaktı.

Fuarda yapılan bir etkinliği çok merak etmiş ve "keşke herkesin o etkinliğe katılma olanağı olsa" demiştim. Bu dediğim etkinliğin adını bilmiyorum. İstediğim şeyi şöyle anlatayım;

Fuarda yapılan bir etkinlikte labirentten çıkmayı başaran ilk kişiye hediyeler veriliyordu. Bunu da oyunda bir etkinlik tarzı durumuna getirilmesi bence çok iyi olur. Etkinliğe katılabilmek için 10 tane aynı labirent oluşturulabilir ve rastgele 10 oyuncu çekilerek labirentlere yerleştirilebilir ve labirentten ilk çıkmayı başaran kişi ödüllendirilebilir. 3 sınıf için etkinlik toplamda 3 kez gerçekleştirilebilir.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Herakles yazdı:Merhabalar. Benim bir önerim olacaktı.

Fuarda yapılan bir etkinliği çok merak etmiş ve "keşke herkesin o etkinliğe katılma olanağı olsa" demiştim. Bu dediğim etkinliğin adını bilmiyorum. İstediğim şeyi şöyle anlatayım;

Fuarda yapılan bir etkinlikte labirentten çıkmayı başaran ilk kişiye hediyeler veriliyordu. Bunu da oyunda bir etkinlik tarzı durumuna getirilmesi bence çok iyi olur. Etkinliğe katılabilmek için 10 tane aynı labirent oluşturulabilir ve rastgele 10 oyuncu çekilerek labirentlere yerleştirilebilir ve labirentten ilk çıkmayı başaran kişi ödüllendirilebilir. 3 sınıf için etkinlik toplamda 3 kez gerçekleştirilebilir.
İlgi ve öneriniz için teşekkür ederiz Herakles,
Labirentte kayboldum perişanım ben etkinliğimiz oldukça eğlenceliydi:) Bu etkinlik için labirent oluşturamayız belki ama değiştirip düzenleyerek yapılmasını düşünebiliriz. İyi eğlenceler !
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Herakles yazdı:Merhabalar. Benim bir önerim olacaktı.

Benim gibi fuara gelme şansı olamayan arkadaşlar için güzel bir düşünce destekliyorum.
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

KEMALIZMX yazdı:Kanun-i Yatağanlar'ın verildiği zamanki , loncalar arası şampiyona yapmayı nezaman planlamaktasınız? Kuru etkinlikler yapılacağına Lonca Sistemine yönelik etkınlıkler yapılsa nasıl olur canlarım?
Bu dediğinin olması imkansız kardeşim sebebi..
Aynı karakterlerle 2 kez grubu Sunucu Lonca Şampiyonu 1 kezde Finalist ettim ( anladın umarım )
ama şöyle dersen olabilir. :D
Aynı karakter 2 grub :)
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

PHxUFUQ yazdı:
KEMALIZMX yazdı:Kanun-i Yatağanlar'ın verildiği zamanki , loncalar arası şampiyona yapmayı nezaman planlamaktasınız? Kuru etkinlikler yapılacağına Lonca Sistemine yönelik etkınlıkler yapılsa nasıl olur canlarım?
Bu dediğinin olması imkansız kardeşim sebebi..
Aynı karakterlerle 2 kez grubu Sunucu Lonca Şampiyonu 1 kezde Finalist ettim ( anladın umarım )
ama şöyle dersen olabilir. :D
Aynı karakter 2 grub :)
Selam arkadaşlar,
Tüm oyuncularımızın yararlanabilmesi adına,lonca savaşları etkinliği daha kapsamlı bir hale getirilerek , klan savaşı turnuvası şeklinde düzenlenmiştir. Böylelikle hem loncalar hem de lonca mensubu olmayan klan taraftarı oyuncularımızda bu güzel etkinliğe katılım gösterebilmektedirler.İlginiz için teşekkür ederiz.
gkhn1123
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: ŞAH

Mesaj gönderen gkhn1123 »

dedikleriniz öneriler güzel ama bakaLım hangi öneri seçilecek
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: M K A

Mesaj gönderen HighWawe »

Ölüm oyunlarında insanlar gruplaşmaya başladı bunun yasak olduğunu sanıyordum oyuna ara vermeden önce bir çok kez öyle atıldık etkinlik odasından fakat günümüzde bu sorunlarla baş edebilecek bir etkinlikçi yok Mihri hanım keşke etkinlikçi olsanız :)
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

https://www.facebook.com/Ptxqinqs

“Etkinlikler” sayfasına dön