Büyük Hol'de akrep duvarın içinden geçerken ölür de poşet dibine düşer ya ;
"Aha Peptit Düştü xD zaa" derken açtığın poşetin içindeki Reçete'yi görünce arkadaşlarının kahkahası yankılanır Büyük Hol'de..
Topladığın çöplerin içinde el bebek gül bebek baktığın eşya karışır ya;
Bütün çantayı sattıktan sonra suratın böyle bir hal alır " :shock: ".. O an anlarsın bir eşyanın çöpe gittiğini..
Bazı insanlar vardır ya;
Başımın tacı derken bi bakmışsın üstünde uçar böyle kuş misali..
Herkesin poşeti boş olur ya ;
Dersin: " Tamam la bu sefer bu item bende xD" Poşeti açtığında o yuvalara bi bakarsın.. Hepsi örümcek ağı ve toz tutmuş.. Tekbir şey vardır orada o da ;
Sana bu surat ifadesiyle bakan madalyadır..
Tam grup bölgesi şefini kesmeye başlarken ;
Tank iksiri içip "Ya Allah!" diye başladıktan sonra etrafında kimseyi görememesi ne kadar koyar insana bilir misiniz?
İşte bunları ANLAYAMAZSINIZ!
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Tam tılsım üretmeye 2 adet xenotim kaldıki esyaları yere atarken 7 xeonitimide atmısım içime oturdu su ictim gecmedi her xenotimi gördüğümde aklıma gelicek artık
Barbarosxhizir yazdı:Tam tılsım üretmeye 2 adet xenotim kaldıki esyaları yere atarken 7 xeonitimide atmısım içime oturdu su ictim gecmedi her xenotimi gördüğümde aklıma gelicek artık
Off çok kötü ya geçmiş olsun kardeş vallahi bana olsa zırlardım
Çağrı AYDIN
----------------------------------- +Özledim
-Kimi +http://inciswf.com/jetvg958.swf
----------------------------------- (^) Ecel Getiren
Barbarosxhizir yazdı:Tam tılsım üretmeye 2 adet xenotim kaldıki esyaları yere atarken 7 xeonitimide atmısım içime oturdu su ictim gecmedi her xenotimi gördüğümde aklıma gelicek artık
Off çok kötü ya geçmiş olsun kardeş vallahi bana olsa zırlardım
saol kardeşim desteğe basvurdum geri vermiyorlarmıs tekrar kasmaya basladım yine 2 tane kaldı