ıOıABHAZıOı'dan Veda :)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Abhaz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ıOıABHAZıOı'dan Veda :)

Mesaj gönderen Abhaz »

Selamın Aleyküm Abilerim , Ablalarım ...

Her Güzel Şeyin Bir Sonu Olduğu Gibi Bu Oyununda Var ;
Öncelikle Bu Oyunda Yeni Olmadığımı Bilmenizi İsterim ; Daha Önce Beta Dönemimde Ve Ardındaki Süreçte 49. Seviye Çıkana Kadar Aktif Olduğumu Belirtmeliyim .

Eminönündeki İlk Karakterlerim XxXmRdXxx- XxXSavascıMRTxXx - xŞiFacıMrTx Gibi Karakterlerdi .
Ardından Tılsıma Geçerek Orada Devam Ettim Ki Bu Benim İçin Hiç İyi Olmadı , Hayatımda Hiç Bir Zaman Hiç Kimsenin Malında Gözüm Olmadı , Olmayacaktırda . Tılsımda Şahsıma HIRSIZ Denmesi Sonucunda Oyunu Bıraktım , Ve 49. Seviyenin Geldiğini Daha Yeni Öğrenerek Başladım .

Oyundan Tat Aldım , Güzeldi , Eğlenceliydi .
Öğrendim İnsanlığı , Yardımlaşmayı , Özgüveni , Dertleşmeyi , Ortamda Davranılmasını , İşte Bu Zamanda Onları Tanıdım ...

MyStiCkRiver - Ah Be Abi , Çok Uğraştırdım Seni , İlk Defa Oyunda Karşılıksız BirşeyLer Yapan İnsanlardansın :)
EndamımYeter - Bizim BADEM ŞEKERİMİZ'in Başkanı , Yardımsever , Açıksözlü , Paylaşımcı AbLam :)
BucaLeBeLa - Vayt Benim YakışıkLı Abim :) BiLgiLerinLe Bana Yardımcı Oldun , Sohbet Ettik ,
RamazanŞifa - Ticaretteki En Büyük Yardımcım ,
Mkasimyilmaz - Kardeşim , O Kadar İyiydi Ki Aramız , Aramızda Hiç Bir Şeyin Lafı Olmazdı .
Pseudo - AbLammm , Sen Beni Çok Yanlıs Tanıdın , Ama Yinede Bana Çok Yardımcı Oldun

Sanmayın Adınızı Unuttum Güvenlik Gerekçesiyle Söylemek İstemiyorum :)
- Siz Bu Sunucuda Görülebilecek En Güvenilir , En Temiz Kalpli , En YardımSever İnsanlarsınız ,

Hepiniz Hakkınızı Helal Edin , Esen KaLın ...

Kafkas KartaLı , M.DEMİR™ ...

Abhaz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ıOıABHAZıOı'dan Veda :)

Mesaj gönderen Abhaz »

Konu Günceldir .

Ulaşmak İsteyenler İçin => Skype ; mylife.h@outlook.com
=>Facebook ;https://www.facebook.com/CrayzaBaZa

“Genel Sohbet” sayfasına dön