Her Güzel Şeyin Bir Sonu Olduğu Gibi Bu Oyununda Var ;
Öncelikle Bu Oyunda Yeni Olmadığımı Bilmenizi İsterim ; Daha Önce Beta Dönemimde Ve Ardındaki Süreçte 49. Seviye Çıkana Kadar Aktif Olduğumu Belirtmeliyim .
Eminönündeki İlk Karakterlerim XxXmRdXxx- XxXSavascıMRTxXx - xŞiFacıMrTx Gibi Karakterlerdi .
Ardından Tılsıma Geçerek Orada Devam Ettim Ki Bu Benim İçin Hiç İyi Olmadı , Hayatımda Hiç Bir Zaman Hiç Kimsenin Malında Gözüm Olmadı , Olmayacaktırda . Tılsımda Şahsıma HIRSIZ Denmesi Sonucunda Oyunu Bıraktım , Ve 49. Seviyenin Geldiğini Daha Yeni Öğrenerek Başladım .
Oyundan Tat Aldım , Güzeldi , Eğlenceliydi .
Öğrendim İnsanlığı , Yardımlaşmayı , Özgüveni , Dertleşmeyi , Ortamda Davranılmasını , İşte Bu Zamanda Onları Tanıdım ...
MyStiCkRiver - Ah Be Abi , Çok Uğraştırdım Seni , İlk Defa Oyunda Karşılıksız BirşeyLer Yapan İnsanlardansın
EndamımYeter - Bizim BADEM ŞEKERİMİZ'in Başkanı , Yardımsever , Açıksözlü , Paylaşımcı AbLam
BucaLeBeLa - Vayt Benim YakışıkLı Abim
RamazanŞifa - Ticaretteki En Büyük Yardımcım ,
Mkasimyilmaz - Kardeşim , O Kadar İyiydi Ki Aramız , Aramızda Hiç Bir Şeyin Lafı Olmazdı .
Pseudo - AbLammm , Sen Beni Çok Yanlıs Tanıdın , Ama Yinede Bana Çok Yardımcı Oldun
Sanmayın Adınızı Unuttum Güvenlik Gerekçesiyle Söylemek İstemiyorum
- Siz Bu Sunucuda Görülebilecek En Güvenilir , En Temiz Kalpli , En YardımSever İnsanlarsınız ,
Hepiniz Hakkınızı Helal Edin , Esen KaLın ...
Kafkas KartaLı , M.DEMİR™ ...