GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
bi oyunda geri gitmek ne kadar yanlış bi durum oyncu zevk almadığı oyunu oynamaz güncellemeyi yapanlar.bu oyunun ilerlemesini istiyosanız düzeltin yapılan saçmalığı hala işiniz varken vaz geçin bu saçma işten çünkü plus u bırakın oyuna giren bulmak için tv lere reklam vermek zorunda kalacaksınız
Yönetim, Silahların dengesizliği konusunda bir çok öneri iletisi aldığınızı söylüyorsunuz. Ve bunu düzeltmek adına, bir güncellemeden bahsediyorsunuz. Bu güncellemeyle itemlerin etkisi %100 lük derecede değişmiş durumda. Yani bu durumda herkes 0 dan başlamış gibi birşey olacak. Yeniden karar almak, belkide yeni itemler dizmek zorunda kalacak bir çok oyuncu, hani dengesizlik konusundaki önerileri dikkate almışsınızya, kaç kişiden bu talep geldi açıklarmısınız? Ve bu durumdan sonra eski hale getirilmesi için kaç tane mail, kaç mesaj gönderilecek size onlarıda açıklayın lütfen. Bizde sayılara bakarak kendinizi aklamaya çalıştığınızımı yoksa gerçekten oyuncuların görüş-önerilerininmi önemli olduğunu görelim. Madem oyunculardan gelen taleplerden dolayı böyle bir güncellemeye başvurdunuz, bizim geri talebimizide göz önünde bulunduracaksınız..
Bu durum değişmezse, geçtiğimiz 14 ayın 12 sinde Mynetten, Ttnet'e geçmemle birliktede 2 aydır ttnetten aldığım plus paketlerini iptal edeceğim.
Bu durumdan şikayetçi olan tüm arkadaşlardan bu durumun düzeltilmesi için aynı davranışın sergilenmesini rica ediyorum..
Bu durum değişmezse, geçtiğimiz 14 ayın 12 sinde Mynetten, Ttnet'e geçmemle birliktede 2 aydır ttnetten aldığım plus paketlerini iptal edeceğim.
Bu durumdan şikayetçi olan tüm arkadaşlardan bu durumun düzeltilmesi için aynı davranışın sergilenmesini rica ediyorum..
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
M.K. Atatürk
Karakter ismi: Medusa & Düşsokağıxmedusa
Lonca:Düşsokağı Loncası
Mevki:Lonca Başkanı
Klan :Arz'ın Çocukları
M.K. Atatürk
Karakter ismi: Medusa & Düşsokağıxmedusa
Lonca:Düşsokağı Loncası
Mevki:Lonca Başkanı
Klan :Arz'ın Çocukları
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar ben latif ürettim gayette memnundum bu sabah girdim oyuna resmen 25 level palaya dönmüş.. Ben bu yönetime söversem eğer çok haklıyım.. O kadar emeğinde, uğraşında içine ettiler.. Başlarım böyle oyuna.. O kadar savunduk bu oyunu reklamını yaptık lanet olsun.. Ben de yakında bırakıyorum bu oyunu arkadaşlarımada bıraktıracam.. Gider facede fish ville oynarım daha iyi artık.. O kadar emeğe yazık.. Yazıklar olsun size..
Eskiden şaheser olan latif artık bir çöptür arkadaşlar.. 25 level pala alın elinize daha iyi vurur.. Ben size bunu diyom.. OYUNUN İÇİNE SIÇTILAR ATTILAR.. BU OYUN OYNANMAZ ARTIK..
OrhaNTebeR
SancaK
Eskiden şaheser olan latif artık bir çöptür arkadaşlar.. 25 level pala alın elinize daha iyi vurur.. Ben size bunu diyom.. OYUNUN İÇİNE SIÇTILAR ATTILAR.. BU OYUN OYNANMAZ ARTIK..
OrhaNTebeR
SancaK
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
bu nasıl bi güncellemedir Allah aşkına
güncelleme yapmadan önce hiç düşünmezmisniz nasıl sonuçları olacak diye
full yücelen savaşçımın yaratıklar karşısında kafa koparanla düştüğü içler acısı halini
resimlerini koyuyorum
bakın bakında utanın yaptığınız güncellemeden
cellat satırı kafa koparandan daha iyi vuruyor !!!
ben 1 aydır üzerimi yücelen dizmek için 250 milyonluk maden harcadım
şimdi hepsi çöp oldu :evil:
element biride benim kadar vuruyor bana yazık değilmi şimdi satsam 50m etmez

güncelleme yapmadan önce hiç düşünmezmisniz nasıl sonuçları olacak diye
full yücelen savaşçımın yaratıklar karşısında kafa koparanla düştüğü içler acısı halini
resimlerini koyuyorum
bakın bakında utanın yaptığınız güncellemeden
cellat satırı kafa koparandan daha iyi vuruyor !!!
ben 1 aydır üzerimi yücelen dizmek için 250 milyonluk maden harcadım
şimdi hepsi çöp oldu :evil:
element biride benim kadar vuruyor bana yazık değilmi şimdi satsam 50m etmez

Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
ayrıca zaten 4 bin vururken bile hidra kesilemiyodu
şimdi 2 bin vurarak nasıl kesilecek
ya Allah aşkına hiç düşünmedinizmi bunları
Darthwader
Ataxfilozof

Ataxfilozof

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Düşünmeden iş yapmayı çok seviyorlar bide tşekür ediyorlar ya :evil: :evil: :evil:

SİNCE 2007...
Bu oyunu bir kac kisinin keyfine göremi düzenleyeceksiniz bilemiyorum ??, kiyafetlerim full yücelen ardener , elimdeki kafa itemsiz osmiridyum kafa ve ben adada normal komodoya 94 vuruyorum ... evet 94... iki kisinin ürettigi ecel icin düzenleme yapilirken geride kalan binlerce oyuncunun emegi hakki nerde ??? :evil:
Ka$ yapayim derken göz Likardiniz itiraf edin. :evil:
Ka$ yapayim derken göz Likardiniz itiraf edin. :evil:
Stilla/Eugen/
- cehennemzebanisi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
yok onu düşünmediler hiç bazı kişilerin menfaatine çalışıyor bu oyun.ayıp...daywalker yazdı:ayrıca zaten 4 bin vururken bile hidra kesilemiyodu
İNNE LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN (Bizler Allâh içiniz (Allâh'a âidiz) ve bizler (sonunda mutlaka) O'na döneceğiz...)
çok saçma bi güncelem ile klaktık sabah yataktan çara girelim bakalım ne olucak dedik bi ne görelim uçnlara 2000 zor vuruyoruz(full yüc.) plus bu gün bitecekti bende plus almayı düşünüyordum ama bu güncelemeyi geri almadan plusfelan almayacağım.madem şahaser silahta sorun var onun özlliğini artırın benim üzerimdei itemlerden ne istediniz

Kadımıde artık gelsın kesınler GM ler 30 kısıyle zor kesılıyodu sımdı 300 kısı lazım olcak adaletmı bu
..........................KaZaNmAk VaRkEn NiYe KaYbEdEyİm Ki...................
..........................KaZaNmAk VaRkEn NiYe KaYbEdEyİm Ki...................
EsCoNtEs
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK