bidakka yazdı:Sen yenisin galiba?
Orası kuklacı , alışsan iyi olur.
Katılıyorum Kuklacıda bu durum senelerdir aynı

bidakka yazdı:Sen yenisin galiba?
Orası kuklacı , alışsan iyi olur.

5saniye çok ama 3 saniye olabilir veya merande muhafızların yaptığı taş kesildiniz gibi bir şey yapılabilir zihin toplama ile bozulabilir.Refresh yazdı:Muhafızlara yetenek eklenmeli.Örneğin muhafız çekildiğinde 5 saniye yetenek kullanamamalı çeken kişi.

1 ve 4 haricindekiler bana göre çok saçma. O zaman sancağa girmenin bi anlamı kalmaz. Zaten bu olay arz klanının çokluğundan kaynaklanan bi durumxXThEPuNiShErXx yazdı: Yorum yapan yapmayan arkadaşlara teşekkürler bu olaylardan memnun olan arkadaşlar elbetteki olacaktır. Ama bize hakikaten bıkkınlık vermiş durumda.
Bu arada Ege bende seni severim yıllardır aynı kullanıcı adını kullanırız bir kere bile didişmedik
Ben destek ekibine yolladığım ama 3 haftadır cevap alamadığım önerileri buraya sıralayayım.
1 her muhafız birbirinden ayrı hareket etmelidir
2 muhafızlar oyunculardan hızlı olmalıdır.
3 arz yada lodos sancak etrafına yaklaşan oyunculara nasıl ki gaffar da yeri ayarlayamazsanız hasar alıyorsunuz onun gibi bayrak tarafından hasar verilmelidir.
4 kısa da olsa yetenek kullanamama durumu getirilmelidir.
5 Muhafızlar kutup veya zihin gibi etkileşimlere girmemelidirler.
Çünkü oyun iki klan arasında dönüyor sancakların savunmasının sağlam olması gerekmektedir.
Her ne kadar çok görünse de istekler bunların birkaçı bile uygulansa yeterlidir.
Forum 2010 yılında yenilendiği için orada 2010 yazıyor mazi daha derin

Elbetteki her düşünceye saygı göstermek durumundayız.SR7GEN yazdı:1 ve 4 haricindekiler bana göre çok saçma. O zaman sancağa girmenin bi anlamı kalmaz. Zaten bu olay arz klanının çokluğundan kaynaklanan bi durumxXThEPuNiShErXx yazdı: Yorum yapan yapmayan arkadaşlara teşekkürler bu olaylardan memnun olan arkadaşlar elbetteki olacaktır. Ama bize hakikaten bıkkınlık vermiş durumda.
Bu arada Ege bende seni severim yıllardır aynı kullanıcı adını kullanırız bir kere bile didişmedik
Ben destek ekibine yolladığım ama 3 haftadır cevap alamadığım önerileri buraya sıralayayım.
1 her muhafız birbirinden ayrı hareket etmelidir
2 muhafızlar oyunculardan hızlı olmalıdır.
3 arz yada lodos sancak etrafına yaklaşan oyunculara nasıl ki gaffar da yeri ayarlayamazsanız hasar alıyorsunuz onun gibi bayrak tarafından hasar verilmelidir.
4 kısa da olsa yetenek kullanamama durumu getirilmelidir.
5 Muhafızlar kutup veya zihin gibi etkileşimlere girmemelidirler.
Çünkü oyun iki klan arasında dönüyor sancakların savunmasının sağlam olması gerekmektedir.
Her ne kadar çok görünse de istekler bunların birkaçı bile uygulansa yeterlidir.
Forum 2010 yılında yenilendiği için orada 2010 yazıyor mazi daha derin
Mesela eskiden klan muhafızlarını 1 savaşçı rahatlıkla kesebiliyodu sonra can eklendi.
Meteordaki lodos muhafızlarının menzili de eö sancaktaki arz muhafızlara nazaran daha uzun..