GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkiye90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Mesaj gönderen turkiye90 »

Bu kadar kötü ve dandik bi güncelleme daha görmedim ben bu nasıl bişey milletin 1 yıldır kullandığı silahları 1 dakikada çöp yaptınız vallaha helal olsun 4000 uvrduğum uçana şimdi 2300 vuruyosam ub kimin ayıbı ecel getireni şaheser haline getiricez diye herkesi oyundan bezdirdiniz şimdi ecel getirene sahip olanlar sevinsin bakalım bi işi de tam yapın bu güncellemeyi yapacağınıza lonca sistemini etkinleştirin bakın millet nasıl sseviniyo ayriyetten o önerilerde bulunanların hepsinde de şaheser ilah vardır o arkadaşlara teşekkürler sadece kendilerrini düşündükleri için bakın bakalım millet nasıl bırakıyo plus almayı oyun bırakmayı görürsünüz

Böyle devam yönetim.. Bazılarından tam destek alırsınız
ResimResim

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******

O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
Derindeki sırla birlikte tek item yücelene 300 m para harcadım SANCAK SUNUCU oyuncu az olduğu için herşey az. Aynı zamanda eşlimle oynuyorum aynı itemleri ona düzmek için her gün item para kastık yazık bunca emeğe..

BU GÜNCELLEMEDEN MEMNUNMUSUNUZ YÖNETİM SİZE SORUYORUM.. KONU KİTLEMESİ DEĞİL... :evil: :evil:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Darknessxfistik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Darknessxfistik »

yazıklar olsun size saatlerımızı verıyoruz bu oyuna biz yazıklar olsun ...
İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raciun !
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen RESTORATIVE »

SAMILBEY yazdı:Bence yanlıs bır gunceleme olmus yaklasık bır yıldır hatalı ıse su ana kadar ellenmemesı ne anlama gleıyor anlamıs degılım.. Saheser sılahların oyun ıcınde beklenen talebı ve bır hayal kırıklıgı oldugunu goren yapımcı arkadaslarımız bu sılahları gleıstırmek yerıne mevcut sılahalrın hasarlarını dusurmeyı... t amamen Turk mantıgı ıle yapamıyorsan dıgerınıde bozucaksın olarak ele almıstır.. Ne dıyleım bu oyuncu kıtlesı bunada alısır eywll der.. Elınıze saglık... Tabıı amac elbette ıyı ve dogruyu bulmakda ama ben 1 yıl dır kullanılan sılahların hatalı olduguna ınanmıyorum yapım ekıbının aylarca test ettıklerı saheserlerın etkısız oldguunu goren yapımcıların sıgındıgı bır bahanedır bu ama sunuda goz onune almak lazım degılmı.. yeraltı acılalı 1 yıl olmus oyuncu arkadaslar son 1 yıldır bu sılahlar bu sekılde hasar verdıgı ıcın emek ve saatlerını harcamıs ve bu sılahları uretmıs veya almıs sımdı Saheser sılahlara olusan tepkıden dolayı uretım yapmak ıstemıyen buyuk bır kısmı hıc dusunmeden emeklerını hıce sayılmıs olmuyormu..Bence alınan bu tıp kararlar her zmaan bır mandık ve dınamık gozetılerek yapılmalıdır... Yoksa ben bu tıp bahaneler altında yapılan guncellemelerın oyunun hep yara aldıgnı dusunen bır oyuncuyum SAYGILARIMLA.........ıYI FORUMLAR.........

Selamlar..

Arkadaşım sana tamamı ile katılıyorum ecel getiren uretenlerın derdine care olmak için diğer tüm arkadaşları karşılarına aldılar bide bunu maharet yapılmış gibi anlatıyorlar Ben şahsen oyunun gelecegi hakkında cok iyi şeyler düşünmüyorum.Sevgili Developer arkadaşlar kaş yapıyımderken göz çıkardınız bu davranışınızı anlamamız mümkün değil mantıklı bir izah yapamazsınız biliyorum çünkü böyle bir hata vardı yeraltı açıldığından berı ve ecelgetiren üretılene kadar arkadaşların işine geliyordu ecel getiren ürettiler silah istedikleri gibi değil sizde diğer oyuncuların yani ecelgetiren i olmayan oyuncuların max hasar vuruş puanlarını düşürüp durumu eşitlediniz öylemi ben ce yaptıklarınızı tekrar gözden geçirin ve eski haline getirin ve sadece saheser silahlarla ilgili bir güncelleme yoluna gidin böylece kimseyi üzmemiş ve tepki almamısş olursunuz.

Teşekkürler.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Resim
Kullanıcı avatarı
turkiye90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen turkiye90 »

Daha ne diyim bilmiyorum bu kadar emek boşa al ceket üretecektim bi anda soğudum oyundan arkadaşlrım knight ye çağırırken ben ub oyunun neresini savunacam savuncak bi eyri mi kaldı adamlara diyom gelin iikv oynayın ama yönetim sağolsun onu dememe bile engel koydu yaptığıyla
ResimResim

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******

O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sitem »

Ben foruma çok fazla girerim ancak çok nadir yorum yaparım.. Oyunda yaptığınız güncelleme size göre bir adalet sağlamışsa sizin adınıza mutluyum. Ancak bu güncelleme bizim adımıza herhangi bir mutluluk sağlamadı sizde bizim adımıza üzülürmüsünüz? Zaten oyun oynamak son zamanlarda çar çalınmaları, küfür ve insanların nefsi duyguları yüzünden bir hayli zor bir hal aldı birde üstüne bunlaırn gelmesi gerçekten biz İKV oyuncuları olarak çok üzücü.. Bir güncelemme veyahutta değişiklik yapılacağı zaman bunu genel etkileşimden duyursanız bizlerin önerilerimizi görüşlerimizi alsanız gelen doğrultuya göre anket sonuçlarına hareket etseniz bu sizin bize olan tutumunuzu saygınızı sevginizi ve bizi gerçekten bu adamlar sayıyormuş dedirtmenize hemde Yönetime karşı herkezin daha saygılı olmasına neden olur. Bu sayade çatlak seslerde çıkmaz kimseninde gereksiz yere hakkı elinden alınmaz. Yağtığınız değişiklik size göre bir hedefse ve siz hedefinize ulşamış iseniz ben sizin adınıza mutluyum.. Ama biz mutsuzuz siz bizim adımıza üzülebilecekmisiniz görücez..

Saygularımla İKV - Tılsım Sunucusu - Sitem
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin

Siтєм
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: ---

Mesaj gönderen MasumprenS »

Sitem yazdı:Ben foruma çok fazla girerim ancak çok nadir yorum yaparım.. Oyunda yaptığınız güncelleme size göre bir adalet sağlamışsa sizin adınıza mutluyum. Ancak bu güncelleme bizim adımıza herhangi bir mutluluk sağlamadı sizde bizim adımıza üzülürmüsünüz? Zaten oyun oynamak son zamanlarda çar çalınmaları, küfür ve insanların nefsi duyguları yüzünden bir hayli zor bir hal aldı birde üstüne bunlaırn gelmesi gerçekten biz İKV oyuncuları olarak çok üzücü.. Bir güncelemme veyahutta değişiklik yapılacağı zaman bunu genel etkileşimden duyursanız bizlerin önerilerimizi görüşlerimizi alsanız gelen doğrultuya göre anket sonuçlarına hareket etseniz bu sizin bize olan tutumunuzu saygınızı sevginizi ve bizi gerçekten bu adamlar sayıyormuş dedirtmenize hemde Yönetime karşı herkezin daha saygılı olmasına neden olur. Bu sayade çatlak seslerde çıkmaz kimseninde gereksiz yere hakkı elinden alınmaz. Yağtığınız değişiklik size göre bir hedefse ve siz hedefinize ulşamış iseniz ben sizin adınıza mutluyum.. Ama biz mutsuzuz siz bizim adımıza üzülebilecekmisiniz görücez..

+ ;)

Önerilerimizi dikkate aldınız dedikte harbiden birden neden böyle bir hasar düşmesi yapıldı ?
Amaç Şaheser silahların etkisini ortaya çıkarmakmıydı ?
Yoksa başka bir fikrinizmi var bu konuda?
Birden bire neden böyle güncellemeye gerek duyuldu?

Hayır anlamadığım tamam bazı silahların kullanımında dengesizlik vardı ama bu kadar denge bozulması oyunu ve oyuncuları alt üst etmiycek mi ?
Bu güncellemenin bu kadar büyük tepkiler getirceğinden bir haberdiniz zaten.
Umarım iyi bi açıklama yapılır.
Sabırsızlıkla bekliyorum..
İyi forumlar...
En son MasumprenS tarafından 24 Şub 2010 11:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Azazel »

Merhabalar.

Siz neye Güvenerek kadimin zırhını yükseltiyorsunuz zaaten çoğuu sunucu Kesemiyor Kadim HİDRAYA balyoz ve kafala ful yücelen setle 704 vuruyorr nasıl kesilecek buu hayvan bii acıklama yapınn sayın Yönetimm Bu kadar oyuncu plus alıyor Bu oyuna saatlerinii veriyor Buu saatlerinn ve plus ların karışılıı olarakk bu şekil bu türde olan güncelemelerimi veriyorsunuz ayıp... Böyle Günceleme İstemiyoruz...
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azazel »

MasumprenS yazdı:
Sitem yazdı:Ben foruma çok fazla girerim ancak çok nadir yorum yaparım.. Oyunda yaptığınız güncelleme size göre bir adalet sağlamışsa sizin adınıza mutluyum. Ancak bu güncelleme bizim adımıza herhangi bir mutluluk sağlamadı sizde bizim adımıza üzülürmüsünüz? Zaten oyun oynamak son zamanlarda çar çalınmaları, küfür ve insanların nefsi duyguları yüzünden bir hayli zor bir hal aldı birde üstüne bunlaırn gelmesi gerçekten biz İKV oyuncuları olarak çok üzücü.. Bir güncelemme veyahutta değişiklik yapılacağı zaman bunu genel etkileşimden duyursanız bizlerin önerilerimizi görüşlerimizi alsanız gelen doğrultuya göre anket sonuçlarına hareket etseniz bu sizin bize olan tutumunuzu saygınızı sevginizi ve bizi gerçekten bu adamlar sayıyormuş dedirtmenize hemde Yönetime karşı herkezin daha saygılı olmasına neden olur. Bu sayade çatlak seslerde çıkmaz kimseninde gereksiz yere hakkı elinden alınmaz. Yağtığınız değişiklik size göre bir hedefse ve siz hedefinize ulşamış iseniz ben sizin adınıza mutluyum.. Ama biz mutsuzuz siz bizim adımıza üzülebilecekmisiniz görücez..

+ ;)

Kardeşim haklısın... ;) Sen onlar adına Mutlu Olursun ama onların olacağını sanmıyorum ..
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xDAVUT »

Öncelikle Merhaba ;

Yapılan Son Güncelleme'deki Haksızlık İle İkv Camiası büyük Bir Şok İçerisinde Yere Yığılmıştır.Bu Güncelleme İle Yapılan Haksızlık Bir Kaç Ecel Getiren Sahibinin Full Yücelen Setli Bir Adam İle Kıyaslanması Oldukça Zarar Verici.

Full Maximum Hasar Bir Adamın Vurusu 4000- den 2500-2200 arasına gidiyor.
Full Maximum Hasar + Ecel Getiren'li Bir Adamın Vurusu 1700- 2200 arasından 3400 - 3700 arasına gidiyor.

Nerde Kaldı bu oyundaki Adalet.
Yönetim İle Oyuncu ARasındaki Bağları Tamama Yakın Bir Şekilde Koparan Bu güncelleme Halkı Büyük Bir Şekilde Derinden Etkilemiş Olup , Oyuncuların Plus Vs. Oyunu Bırakmalarına Kadar Gidebilir ki , durum Bunu Gösterecek.

Çok Harikulade bir Şey Yaptığınızdan Emin Değilsiniz.Full yücelen Set'e Verilen para Ecel Getiren'in 2.5 katı olduğu Bütün Oyuncu Etraflarınca Bilinmektedir.Ama Yönetimin Yaptığı bu İlkel güncelleme İle Oyuncularımızı Tamamen Kaybedebiliriz.Ve bu Kayıplar İstanbul Kıyamet Vakti'nin Kapanmasına Bile Sebeb Olabilir.

Yapılan Son Güncelleme'yi Beğenmeyenler , Beğenenlerin 100 katı diyebiliriz.

Ecel Ve Latif Üstünde Değişiklik Yapsaydınız Daha İyi Olurdu.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön