İstedın oldulan sonunda Ergenekonx Godfatherr

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kralx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İstedın oldulan sonunda Ergenekonx Godfatherr

Mesaj gönderen kralx »

lan al olusumun senın olsun cakal herıf sen ne bıcım ınsansınlan ıt gıdıyorsun topluyorsun mılletı modda vs attırmıyorsun bana mılletı durduk yere kesıyorsun olum oyunlan bu oyun kendını fazla kaptıurma ınsallah bır gun senıde ezen bır tayfa cıkar su oyundan ıstedın oldulan sonunda gıdıyorum beyazkoksden bıktım zaten tum hırsızlar tum kufurbazlar bu sunucuda hakkınızı helal edın arkdaslar ama su eziği ezın bırgun allaha emanet olun
Sonxkral
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Re: İstedın oldulan sonunda Ergenekonx Godfatherr

Mesaj gönderen Tacsiz »

ne Ergenekonmussun be reıs burayıda sardık harbıden bağirıyon mod yok dıye baksana suna adam oyunu bırakıyor reıs artık ara vermenın vaktı geldı tekrar gorduler yenı turuyen kolpalar Godfatherr unutulmustu geldın gosterdın kendını ries mod yasak bosa demıyorsun eyw reis ara vermenın vaktı geldı her gun bırılerı konunu acıyor kuyruk acıları var alayının ne adammıssın be reis allahına kurban
Tacsızkralenes Kesernurıabi Heavenxcılgın Xxxahmetyeterxxxx
Resim
Resim
Resim
Resim
kralx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kralx »

ne kadar asalık herıflersınız olum sız lan enes ezosu 39 levelsın gıdıyorsun mıllete kafa tutyorsun ergenekon olmassa bır hıccınız olum bunu unutmayın onun yanında herkez efelenıyor tekken nıye bır sey edemıyorsunuz allahın ezoları sızı yuruyun gıdın alın kosk sıze kalsın ıster moda sokun ıster ezılın ben sancaktayım artık
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

39 level zamanında bi ezmiştik biz bunlarıda gene türedi bunlar.. Salla kardeş böyleleri için değmez sunucu değiştirmeye oyun bırakmaya 12-13 yaşında çocuklar biraraya gelip akılları sıra kendilerini kral zannedip milletle it dalaşına giriyo.. Alıyolar yanlarına 3-5 çapulcu sonra ilah kesiliyolar başımıza millet bıktı bunlarla uğraşmaktan bunlar bıkmadı.. Bi gaddar bi bu millet istemedikçe bunlar hala yüzsüz yüzsüz dolanıyolar.. Çocuk işte naparsın babaları koyuyo ceplerin parayı bunlarda plus alıp kendilerini rezil ediyolar.. Gerçek hayatta çok ezmişler bunları klavye başında 3-5 item alıp kendilerini bişey zannediyolar işte.. Tınlamıycan bile bunları gülüp geçecen kendi çaplarında oynaşıp dursunlar.. Reis reis diye peşinde geziyo bi yalakada sen daha reis kim onları öğren gel reis reis diye öt.. ALLAH akıl fikir versin yazık ana babanıza..
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen monsterdarker »

Gaddarı savunanlarla işimiz olmaz 39 lewelarda Gaddarı kesiorduk siz türediniz asıl gittiniz sizden 5 yaş küçük adama uğur abi dediniz tepenize etti Ergenekon suçluysa suçludur ama burda bize laf atana bizde atarız edebini bil türedi müredi deme
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

SouLeYMaNeYouLa yazdı:39 level zamanında bi ezmiştik biz bunlarıda gene türedi bunlar.. Salla kardeş böyleleri için değmez sunucu değiştirmeye oyun bırakmaya 12-13 yaşında çocuklar biraraya gelip akılları sıra kendilerini kral zannedip milletle it dalaşına giriyo.. Alıyolar yanlarına 3-5 çapulcu sonra ilah kesiliyolar başımıza millet bıktı bunlarla uğraşmaktan bunlar bıkmadı.. Bi gaddar bi bu millet istemedikçe bunlar hala yüzsüz yüzsüz dolanıyolar.. Çocuk işte naparsın babaları koyuyo ceplerin parayı bunlarda plus alıp kendilerini rezil ediyolar.. Gerçek hayatta çok ezmişler bunları klavye başında 3-5 item alıp kendilerini bişey zannediyolar işte.. Tınlamıycan bile bunları gülüp geçecen kendi çaplarında oynaşıp dursunlar.. Reis reis diye peşinde geziyo bi yalakada sen daha reis kim onları öğren gel reis reis diye öt.. ALLAH akıl fikir versin yazık ana babanıza..
şiii handandanı basarken yıne bız boyle otmuyordunuz ama 22 yasındayımla ben sen ne konusuyorsan resıe reıs derım kolpaya kolpa cakallara mod yok dıyor adam bosunamı dıyor hadı g yıyen varsa gelsende ındırsın olusumu adammı oldun senkı gelıyon burda sekıl yaratmaya calısıyon 3 5 item dıyor ulan sende Ergenekonda olan ıtemelrın bırı bıle yok cakal senın baban bellı cebıne para kouyoyr bende koyımda sus 2dakka adam olun veledlr
Tacsızkralenes Xxxahmetyeterxxx Kesernuriabi Heavenxcılgın
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

hey gıdı ne gunlerdı be o gunler Godfatherr sallıyordu kosku cok sağlamdık ozamanalrda tekmelıyorduk artık bıze laf atanlara her zaman atarız kardes hadlerını bılsınler ama rahat olsunlar 1 2 hafta mevzu yok her gun bırılerı cıkıyor adamın konusunu acıyor ıste ben bu adama reis derım haddını bıl Rottderblzmısın ne kmsın sımdı uza yaylan babalar yorgun
Tacsızkralenes Kesernuriabi Xxxahmetyeterxxx Heavenxcılgın
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

SouLeYMaNeYouLa yazdı:39 level zamanında bi ezmiştik biz bunlarıda gene türedi bunlar.. Salla kardeş böyleleri için değmez sunucu değiştirmeye oyun bırakmaya 12-13 yaşında çocuklar biraraya gelip akılları sıra kendilerini kral zannedip milletle it dalaşına giriyo.. Alıyolar yanlarına 3-5 çapulcu sonra ilah kesiliyolar başımıza millet bıktı bunlarla uğraşmaktan bunlar bıkmadı.. Bi gaddar bi bu millet istemedikçe bunlar hala yüzsüz yüzsüz dolanıyolar.. Çocuk işte naparsın babaları koyuyo ceplerin parayı bunlarda plus alıp kendilerini rezil ediyolar.. Gerçek hayatta çok ezmişler bunları klavye başında 3-5 item alıp kendilerini bişey zannediyolar işte.. Tınlamıycan bile bunları gülüp geçecen kendi çaplarında oynaşıp dursunlar.. Reis reis diye peşinde geziyo bi yalakada sen daha reis kim onları öğren gel reis reis diye öt.. ALLAH akıl fikir versin yazık ana babanıza..
bızımı kesıyordunuzla lan ezo moda gıremıyordun bırak yanımıza yaklasmayıdun hatta gaddar senı kesıyor dıye gelp yardım sıtoyrdun bızde unuttunmula o gunlerı uza sımdı ıste sana kolpa derım reıs denılıcek kısıye reis derım
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

şiii handandanı basarken yıne bız boyle otmuyordunuz ama 22 yasındayımla ben sen ne konusuyorsan resıe reıs derım kolpaya kolpa cakallara mod yok dıyor adam bosunamı dıyor hadı g yıyen varsa gelsende ındırsın olusumu adammı oldun senkı gelıyon burda sekıl yaratmaya calısıyon 3 5 item dıyor ulan sende Ergenekonda olan ıtemelrın bırı bıle yok cakal senın baban bellı cebıne para kouyoyr bende koyımda sus 2dakka adam olun veledlr
Tacsızkralenes Xxxahmetyeterxxx Kesernuriabi Heavenxcılgın
Arkadaşın burada Ne anlatmak istediğini ben anladım. Resme bakın sizde anlayınResim
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Tacsiz yazdı:
bızımı kesıyordunuzla lan ezo moda gıremıyordun bırak yanımıza yaklasmayıdun hatta gaddar senı kesıyor dıye gelp yardım sıtoyrdun bızde unuttunmula o gunlerı uza sımdı ıste sana kolpa derım reıs denılıcek kısıye reis derım

İşte bu kadar yalancı kolpacı olduğun buradan belli ;) bi kere gaddar beni hiç kesmedi yeğenim hadi kesti diyelim benim bu oyunda sizden çok tanıdığım eşim dostum kardeşim var gidip onlar dururken sizden mi yardım istiycem hahaha güldürdün beni 2-3 çakal toplanmışınız adam zannediyonuz kendinizi.. Bide 22 yaşındayım diyosun 22 yaşında adam bunları yapmaz koçum sen anca kendini kandırırsın şimdi uza.. Gerekirse oyunda da ezeriz sizi sen rahat ol ayık ol. Hadi yiğenim şimdi sütünü iç soğutmadan ;)
RoTTdeRbLitZ
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön