Lodos vs Arz Savasçıları
Re: Lodos vs Arz Savasçıları
Oyuna ne zaman gırsem fuhrerın ısmı dusmuyor bolgeden lodosları cok feci kesıyor sorunun cevabınıda almıs olduk tesekkurler
-
- FareAdam Düşmanı
Lodos : Bandelas .
Arz : Führer yada Korku .
Arz : Führer yada Korku .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- HighWawe
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: M K A
İlk olarak selam konunun seyiri nerelere varmış ...
şöyle başlamak isterim Bandelas defans III ile Führer ise tılsımsız kesiyor adamları
ek olarak führerin lodos gördüğünde deparlayıp geri kaçtığını görmedim bandelas ise tam tersi sürekli depar kaç yapıyor bence 2 sini kıyaslamak çok saçma tartışmasız Führer
Not: Kesmediğimiz her lodos için bize küfür edeceksiniz /M K A /
şöyle başlamak isterim Bandelas defans III ile Führer ise tılsımsız kesiyor adamları
ek olarak führerin lodos gördüğünde deparlayıp geri kaçtığını görmedim bandelas ise tam tersi sürekli depar kaç yapıyor bence 2 sini kıyaslamak çok saçma tartışmasız Führer
Katılıyorum Oyunda Facebook sayfalarında Bölgede Her yerde Führerin İsmi var Lodoslar Adamı efsane yaptı adetaHighWawe yazdı:İlk olarak selam konunun seyiri nerelere varmış ...
-
- İskele Babası
- Lonca: M K A
Adam haklı beyler dağılın.HighWawe yazdı:İlk olarak selam konunun seyiri nerelere varmış ...
-
- İskele Babası
- Lonca: Nasyonal sosyalizm
bandelas kim Dün akşam Ben Ve grubum kıyamet takımı ekibini patates ettik etkınlıkde korkudan çarlarımızı bloklamıslar herkez haddını bılecek ulan bir FÜHRER demek 10tane bandelas demek
- akrobat7555
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
BANDELASLA FÜHRER KARSILASTILRMI TABİKİDE BANDELAS
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
-
- İskele Babası
- Lonca: Nasyonal sosyalizm
GENERALİN SANA KONUSMA HAKKI VERDİMİ EVLATakrobat7555 yazdı:BANDELASLA FÜHRER KARSILASTILRMI TABİKİDE BANDELAS
OYUN OYNUYORSANIZ BENIM GIBI OYNAYIN AZ ARKADAŞ ÇOK DÜŞMAN SIRF OYUN ICIN OYNARIM ONUN ICIN KIMSEYE SAYGIM YOKTUR HERKEZI DELER GEÇERİM HEİL HİTLER !!!
- xmzbx
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Deliler Ocağı
Lan führer dediğiniz 14 15 yaşında veletin teki.akıl var mantık var askerlik yapmış insan bunun gibimi olur.hiçmi askerlik yaşına gelen adam görmedniz.iki üç dingil bu ameleyi gaza getiriyo bu velette ..tü tavanda dolaşıp lodos kestim diye geçiniyo.hayır oyunu biliyo olsa gam yemicem.5 yaşındaki çocuğun elinede savaşçı ver deparlar durdurur keser bu marifet değil biraz mantıklı olun.Bandelasın hobisi arz kesmektir führerin yaptğı lodos kesmeye çalışmak.başka bişey bildiği yok anca o kadarına basıyo kafası.kimse ws falan demesin führer ws atıyosa bilinki çarda başkası var.o çocuk babasından dayak yemekten beyninde hücre kalmamış oyunda atmaya çalışıyo hırsını.konuşmalarına tavırlarına bakın anlarsınız zaten ne oldğunu
- TurkxxSamSunSiFa
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Bizifarklı Clan
FÜHRER i size kısaca açıklim. Yanında 2- 3 kişi ve en az 2 şifa varsa size dalar yada tek iseniz tek dalar. Canı 20 lere indimi deparı her zaman 15 tir deparlar kaçar. FÜHRER tek olduğunda ancak işi bilmeyen büyüyü ve mor fareyi keser. Onun dışında arkasında 2 şifa olmadan birine daldığı görülmemiştir. Bu konuda kapatılsın yoksa FÜHRER kendini nimetten sanmaya başlayacak.Sstaburuu yazdı:Kaybol Çocuk FÜHRER bıcak kılıcının tadınaçok bakmıssın sen benden hızlısı ahırette suan ona göre ayık olun FÜHRER ismini görünce kaçın cunkı kplerınıze sızden daha cok saygı duyuyorum onun ıcın sızı kesıyorumzorakivs yazdı:Allahın belası Führer adam oyuna bağımlı psikopatın teki başka işi yok heralde adamın ne bölge atıyor ne goreve yardım ediyor yaptıgı en büyük şey küfür etmek lodoslara sataşmakKp kasıcaz diyoruz laftanda anlamıyor ne desek boş o insanlıktan çıkmış birisi malesef
![]()
Bu kanıya nasıl vardın derseniz kaç defa ws ye çağırdım hangi çarla gelecen diye soruyor. Bende o seni ilgilendirmez dediğimde yaptığı Alt + F4 çekmektir. Çünkü kesebileceği bir car ismi söylesem ancak gelir. O yüzden bu adamı gözünüzde büyütmeyin.
Bu yazımı onun yalakaları değil sıkıyosa kendi cevaplasın.
IIIxAdemxIII
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level
Lonca başvurusu için tıklayın

SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level
Lonca başvurusu için tıklayın