Lodos vs Arz Savasçıları

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
surgam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Lodos vs Arz Savasçıları

Mesaj gönderen surgam »

Oyuna ne zaman gırsem fuhrerın ısmı dusmuyor bolgeden lodosları cok feci kesıyor sorunun cevabınıda almıs olduk tesekkurler
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

Lodos : Bandelas .

Arz : Führer yada Korku .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: M K A

Mesaj gönderen HighWawe »

İlk olarak selam konunun seyiri nerelere varmış ...

şöyle başlamak isterim Bandelas defans III ile Führer ise tılsımsız kesiyor adamları

ek olarak führerin lodos gördüğünde deparlayıp geri kaçtığını görmedim bandelas ise tam tersi sürekli depar kaç yapıyor bence 2 sini kıyaslamak çok saçma tartışmasız Führer

Not: Kesmediğimiz her lodos için bize küfür edeceksiniz /M K A /
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

https://www.facebook.com/Ptxqinqs
surgam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen surgam »

HighWawe yazdı:İlk olarak selam konunun seyiri nerelere varmış ...

şöyle başlamak isterim Bandelas defans III ile Führer ise tılsımsız kesiyor adamları

ek olarak führerin lodos gördüğünde deparlayıp geri kaçtığını görmedim bandelas ise tam tersi sürekli depar kaç yapıyor bence 2 sini kıyaslamak çok saçma tartışmasız Führer

Katılıyorum Oyunda Facebook sayfalarında Bölgede Her yerde Führerin İsmi var Lodoslar Adamı efsane yaptı adeta
OgzhnSn
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: M K A

Mesaj gönderen OgzhnSn »

HighWawe yazdı:İlk olarak selam konunun seyiri nerelere varmış ...

Adam haklı beyler dağılın.
Sstaburuu
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Nasyonal sosyalizm

Mesaj gönderen Sstaburuu »

bandelas kim Dün akşam Ben Ve grubum kıyamet takımı ekibini patates ettik etkınlıkde korkudan çarlarımızı bloklamıslar herkez haddını bılecek ulan bir FÜHRER demek 10tane bandelas demek
Kullanıcı avatarı
akrobat7555
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen akrobat7555 »

BANDELASLA FÜHRER KARSILASTILRMI TABİKİDE BANDELAS
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Sstaburuu
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Nasyonal sosyalizm

Mesaj gönderen Sstaburuu »

akrobat7555 yazdı:BANDELASLA FÜHRER KARSILASTILRMI TABİKİDE BANDELAS
GENERALİN SANA KONUSMA HAKKI VERDİMİ EVLAT :DASADSDS
OYUN OYNUYORSANIZ BENIM GIBI OYNAYIN AZ ARKADAŞ ÇOK DÜŞMAN SIRF OYUN ICIN OYNARIM ONUN ICIN KIMSEYE SAYGIM YOKTUR HERKEZI DELER GEÇERİM HEİL HİTLER !!! :))
Kullanıcı avatarı
xmzbx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen xmzbx »

Lan führer dediğiniz 14 15 yaşında veletin teki.akıl var mantık var askerlik yapmış insan bunun gibimi olur.hiçmi askerlik yaşına gelen adam görmedniz.iki üç dingil bu ameleyi gaza getiriyo bu velette ..tü tavanda dolaşıp lodos kestim diye geçiniyo.hayır oyunu biliyo olsa gam yemicem.5 yaşındaki çocuğun elinede savaşçı ver deparlar durdurur keser bu marifet değil biraz mantıklı olun.Bandelasın hobisi arz kesmektir führerin yaptğı lodos kesmeye çalışmak.başka bişey bildiği yok anca o kadarına basıyo kafası.kimse ws falan demesin führer ws atıyosa bilinki çarda başkası var.o çocuk babasından dayak yemekten beyninde hücre kalmamış oyunda atmaya çalışıyo hırsını.konuşmalarına tavırlarına bakın anlarsınız zaten ne oldğunu
Kullanıcı avatarı
TurkxxSamSunSiFa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen TurkxxSamSunSiFa »

Sstaburuu yazdı:
zorakivs yazdı:Allahın belası Führer adam oyuna bağımlı psikopatın teki başka işi yok heralde adamın ne bölge atıyor ne goreve yardım ediyor yaptıgı en büyük şey küfür etmek lodoslara sataşmak :D Kp kasıcaz diyoruz laftanda anlamıyor ne desek boş o insanlıktan çıkmış birisi malesef
Kaybol Çocuk FÜHRER bıcak kılıcının tadınaçok bakmıssın sen benden hızlısı ahırette suan ona göre ayık olun FÜHRER ismini görünce kaçın cunkı kplerınıze sızden daha cok saygı duyuyorum onun ıcın sızı kesıyorum :D :D
FÜHRER i size kısaca açıklim. Yanında 2- 3 kişi ve en az 2 şifa varsa size dalar yada tek iseniz tek dalar. Canı 20 lere indimi deparı her zaman 15 tir deparlar kaçar. FÜHRER tek olduğunda ancak işi bilmeyen büyüyü ve mor fareyi keser. Onun dışında arkasında 2 şifa olmadan birine daldığı görülmemiştir. Bu konuda kapatılsın yoksa FÜHRER kendini nimetten sanmaya başlayacak.

Bu kanıya nasıl vardın derseniz kaç defa ws ye çağırdım hangi çarla gelecen diye soruyor. Bende o seni ilgilendirmez dediğimde yaptığı Alt + F4 çekmektir. Çünkü kesebileceği bir car ismi söylesem ancak gelir. O yüzden bu adamı gözünüzde büyütmeyin.

Bu yazımı onun yalakaları değil sıkıyosa kendi cevaplasın.

IIIxAdemxIII
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

Lonca başvurusu için tıklayın

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön