3 üncü ve 5inci ödül yapılabilir belki yani o da güzel bir şans varsa , diğerlerinden pek ümitli değilim açıkçası yani bir çarda 2 kişi oynasa 12 şer saatten belki olabilir tabi güzel şansta lazım .Çok zor yapılmış gerçekten merak ediyorum yapabilecek çıkar mı ?
Ben bunun yerine gidip xenotim kasmayı daha hesaplı bulurum zaten 1. ödülü alamadıktan sonra diğerleri pek işe yaramıyor .
Bence 1. ödül materyallerini kimse düşüremeyecek ve yöneticiler ödüle en çok yaklaşan kişiye hediye edecekler .
Geçen seferki topla kazanda hatırladığım kadarıyla 5 hidrojen 10 hydar 10 niobyum istiyordu en büyük ödül. 1 arkadaş 10ar tane hydrar ve niobyumu toplayıp 1 tanede hidrojen toplamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi grup toplanamayan zamanlarda örümcek ve akrep keserek o çemberlide geçirilecek zamanı değerlendirebiliriz sanırım. Şuana kadar sığınak ve migrat iyi gidiyor ama örümcek ve akreplerden bişey göremedik. Hedefi iyi belirlemek lazım, yinede bir hareket getirdi yine sunucuya etkinlik. Böyle etkinliklerin sıklaştırılması dileğiyle.
Etkinliğimizin ilk gününü geride bırakırken 26.03.2014 00:00 - 27.03.2014 02:08 zaman aralığında tüm sunucularda toplamda 272 adet Niobyum elde edilirken, en büyük ödülü kazanmak için çabalayan oyuncularımız oldukça iyi iş çıkardılar!
Diğer materyaller ile ilgili verileri şimdilik paylaşmıyorum. İlerleyen günlerde yeni bir tablo ile sizlere rakiplerinizin durumları hakkında ipuçları verebiliriz. Başarılar!
Erdogan yazdı:Etkinliğimizin ilk gününü geride bırakırken 26.03.2014 00:00 - 27.03.2014 02:08 zaman aralığında tüm sunucularda toplamda 272 adet Niobyum elde edilirken, en büyük ödülü kazanmak için çabalayan oyuncularımız oldukça iyi iş çıkardılar!
Diğer materyaller ile ilgili verileri şimdilik paylaşmıyorum. İlerleyen günlerde yeni bir tablo ile sizlere rakiplerinizin durumları hakkında ipuçları verebiliriz. Başarılar!
Erdogan yazdı:Etkinliğimizin ilk gününü geride bırakırken 26.03.2014 00:00 - 27.03.2014 02:08 zaman aralığında tüm sunucularda toplamda 272 adet Niobyum elde edilirken, en büyük ödülü kazanmak için çabalayan oyuncularımız oldukça iyi iş çıkardılar!