Lodos vs Arz Savasçıları
- kelemen
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lodos vs Arz Savasçıları
Şahsi görüşüm öyle Sizin fikriniz değişik olabilir tabi 
Beni Sadece Allah Yargılar.
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
-
- İskele Babası
- Lonca: Nasyonal sosyalizm
Biz askerdeyken gelicez gelicez darmaduman edicez diyorduk millet kale alıyordu ama BUGÜN GÖRÜYORUZKİ O KALE ALAN SAHISLARIN HEPSI AYAKLARIMIN ALTINDA FÜHRER KESME İŞİMİZ VAR DIYORLAR FÜHRER AFFETMEZ DELER GEÇER AKLI OLAN ARZ OLUR BABA AFFETMEZZZZZZZ HEİL HİTLER !!!!
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Bence onlar senin ayaklarının altında değiller iyi bir düşün derimSstaburuu yazdı:Biz askerdeyken gelicez gelicez darmaduman edicez diyorduk millet kale alıyordu ama BUGÜN GÖRÜYORUZKİ O KALE ALAN SAHISLARIN HEPSI AYAKLARIMIN ALTINDA FÜHRER KESME İŞİMİZ VAR DIYORLAR FÜHRER AFFETMEZ DELER GEÇER AKLI OLAN ARZ OLUR BABA AFFETMEZZZZZZZ HEİL HİTLER !!!!
Şimdi burayı terket
-
- İskele Babası
Onun İçin FÜHRER FÜHRER DİYE lodoslar BÖLGEDEN şimdi sen burayı terket hadı aslanım başka kapıyaacarrr yazdı:Bence onlar senin ayaklarının altında değiller iyi bir düşün derimSstaburuu yazdı:Biz askerdeyken gelicez gelicez darmaduman edicez diyorduk millet kale alıyordu ama BUGÜN GÖRÜYORUZKİ O KALE ALAN SAHISLARIN HEPSI AYAKLARIMIN ALTINDA FÜHRER KESME İŞİMİZ VAR DIYORLAR FÜHRER AFFETMEZ DELER GEÇER AKLI OLAN ARZ OLUR BABA AFFETMEZZZZZZZ HEİL HİTLER !!!!. Sunucunda ki Arz ve Lodos eşitliğine bakılmak gerekirse Lodos klanındakı oyunculara 1 kişi başına 10kişi düşüyor arzlardan. Hatta ne 10'u daha fazlası. Şundan emin ol onlar senden korkmuyorlar
Sadece arz klanının sayısı fazla okadar. Ve de Lodos klanının savaş stratejisi daha iyi bunuda söylemeden geçmek istemiyorum.
Şimdi burayı terket
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Kendine güveniyosan astım kestım hesabıSstaburuu yazdı:Onun İçin FÜHRER FÜHRER DİYE lodoslar BÖLGEDEN şimdi sen burayı terket hadı aslanım başka kapıyaacarrr yazdı:Bence onlar senin ayaklarının altında değiller iyi bir düşün derimSstaburuu yazdı:Biz askerdeyken gelicez gelicez darmaduman edicez diyorduk millet kale alıyordu ama BUGÜN GÖRÜYORUZKİ O KALE ALAN SAHISLARIN HEPSI AYAKLARIMIN ALTINDA FÜHRER KESME İŞİMİZ VAR DIYORLAR FÜHRER AFFETMEZ DELER GEÇER AKLI OLAN ARZ OLUR BABA AFFETMEZZZZZZZ HEİL HİTLER !!!!. Sunucunda ki Arz ve Lodos eşitliğine bakılmak gerekirse Lodos klanındakı oyunculara 1 kişi başına 10kişi düşüyor arzlardan. Hatta ne 10'u daha fazlası. Şundan emin ol onlar senden korkmuyorlar
Sadece arz klanının sayısı fazla okadar. Ve de Lodos klanının savaş stratejisi daha iyi bunuda söylemeden geçmek istemiyorum.
Şimdi burayı terket
-
- İskele Babası
- Lonca: M K A
Burda okadar konuşmussunuz kaçınız FÜHRER'in kestigi kadar adam kestiniz ki
FÜHRER'in kılıcının tadına bakmayan lodos var mı acaba
-
- İskele Babası
OgzhnSn yazdı:Burda okadar konuşmussunuz kaçınız FÜHRER'in kestigi kadar adam kestiniz ki![]()
-
- İskele Babası
Acarmısın nesin Nıkc ne senın aslanım Nıck sole sen nesın bızde ona göre yorum yazalım sanaacarrr yazdı:Kendine güveniyosan astım kestım hesabıSstaburuu yazdı:Onun İçin FÜHRER FÜHRER DİYE lodoslar BÖLGEDEN şimdi sen burayı terket hadı aslanım başka kapıyaacarrr yazdı:Bence onlar senin ayaklarının altında değiller iyi bir düşün derimSstaburuu yazdı:Biz askerdeyken gelicez gelicez darmaduman edicez diyorduk millet kale alıyordu ama BUGÜN GÖRÜYORUZKİ O KALE ALAN SAHISLARIN HEPSI AYAKLARIMIN ALTINDA FÜHRER KESME İŞİMİZ VAR DIYORLAR FÜHRER AFFETMEZ DELER GEÇER AKLI OLAN ARZ OLUR BABA AFFETMEZZZZZZZ HEİL HİTLER !!!!. Sunucunda ki Arz ve Lodos eşitliğine bakılmak gerekirse Lodos klanındakı oyunculara 1 kişi başına 10kişi düşüyor arzlardan. Hatta ne 10'u daha fazlası. Şundan emin ol onlar senden korkmuyorlar
Şimdi burayı terket![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Oyundan ulasırım sana parasına ws atıyorsan fark etmez OFANSIF*OFANSIF VEYA OFANSIFINE KARSI BUYUCU Bende bı lodosum ortaya 500m koyayım gel benıde kes parayıda al yerse
. Oyunda görüşmek üzere. Ha bu arada elin gavurunu nıck yapacak kadar özentı olma aslanım
Bak okonuda hem fikiriz bende katılıyorum sana bende bunu demek istiyordum bu adamın ısı gucu lodos kesmekOgzhnSn yazdı:Burda okadar konuşmussunuz kaçınız FÜHRER'in kestigi kadar adam kestiniz ki![]()
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Icımden Buna GeLmek GeLdı :mrgreen:kelemen yazdı:Adamın bölgelerden alacağı yoksa yapacağı işi yoksa ister adam keser ister kafa keser kimse bir şey diyemez![]()
Tılsım'da bence en iyiler;
führer denilen Oyuncu
büyücü sadece Ulubatlıhasan (adaşımdır) ve büyücümerlin öyle bi ismi olması lazım bu ikisinden başka daha iyi görmedim
Şifacı ise lodoslarda var ismini hatırlamıyorum ama sadece asit zehir koyması yetiyor![]()