Fps sorunu !
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Fps sorunu !
Arkadaşlar herhangi bir oyunu oynarken yada internette dolanırken bilgisayar şarja takılı olduğunda fps en fazla 12 oluyor şarjdan çıkardığımda ise 40 larda oluyor bilgisayar zaten şarj almadığı için bu durumdan çok mağdurum :shock: :shock: :shock: Çözümünü bilen birisi varmı acaba ? Yardımlarınızı bekliyorum
Re: Fps sorunu !
Laptoplarda performas/tasarruf modu var alakası var mı bilmiyorum ama belki bağlantısı vardır deneyebilirsin.
Görev çubuğunda pil ikonuna tıklayınca çıkması gerek
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

Yüksek performans da yaptım bilgisayarıda tarattım tüm virüslerden kurtuldum ama hala aynı durumdayım cevabın için teşekkür ederimEYUNAL yazdı:Laptoplarda performas/tasarruf modu var alakası var mı bilmiyorum ama belki bağlantısı vardır deneyebilirsin.
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar Kervanı
Ekran kartını güncellemeni istemekten başka bir öneri sunamam.ikvmerdoII yazdı:Arkadaşlar herhangi bir oyunu oynarken yada internette dolanırken bilgisayar şarja takılı olduğunda fps en fazla 12 oluyor şarjdan çıkardığımda ise 40 larda oluyor bilgisayar zaten şarj almadığı için bu durumdan çok mağdurum :shock: :shock: :shock: Çözümünü bilen birisi varmı acaba ? Yardımlarınızı bekliyorum
Mustafa Kemal ATATÜRK
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

Yarın deneyeceğim teşekkürlerHerakles yazdı:Ekran kartını güncellemeni istemekten başka bir öneri sunamam.ikvmerdoII yazdı:Arkadaşlar herhangi bir oyunu oynarken yada internette dolanırken bilgisayar şarja takılı olduğunda fps en fazla 12 oluyor şarjdan çıkardığımda ise 40 larda oluyor bilgisayar zaten şarj almadığı için bu durumdan çok mağdurum :shock: :shock: :shock: Çözümünü bilen birisi varmı acaba ? Yardımlarınızı bekliyorum