Güncelleme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We are the best

Re: Güncelleme

Mesaj gönderen Xxxreallovexxx »

Peki güzel kardeşim oyunda bu xenotim düşen yaratığı kesemeyecek / ve kesen bir gruba giremeyecek derece de kaç oyuncu var.

Bireyselliğin ön planda olduğu yeni bir seviye sistemi , yeni bir bölge (saçma sapan akrep,örümcek olmayan kadim hidra gibi göze hoş gelen patron canavarlar) istiyor oyuncular.

Çok mu şey istiyorlar acaba (:

Oyuna yeni başlayan tanıdıklarım var ve sadece biraz emek ederek bi şeyler yapabiliyolar.Ben oyuna güncelleme gelmesin demiyorum gelsin tabiki benim işime yarar birikimi olan eski oyuncuyum ama genel düşünüyorum bi çok oyuncuda m1 y2 vs yok bu oyuncular yeni gelicek güçlü yaratıklarda yer bulamayacaklar düşündüğüm nokta buydu biraz geniş bakarsanız demek istediklerimi anlayacaksınız.Keyifli forumlar.
Özümüz Var Özden Öte Sözümüz Var Sözden Öte Ötelerin ÖTesinde Gözümüz var Gözden Öte !!!
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Xxxreallovexxx yazdı: Güzel arkadaşım sadece 3 ayda hiç bir reel katmadan m1 y2 bb3 fiziksel bilgi III buz bilgisi III tesla III elektirik bilgisi III ürettim senin dediğin gibi hayatının 10 yılına gerek yok doğru zamanda doğru şeyleri yaparsan kısa sürede tamamlarsın siz istiyorsunuz ki her 3 ayda bir bölge gelsin öyle olursa ne aradaki dağ farkını bi düşün ?
Çok şey yazacaktım da vazgeçtim. Sadece şu tılsımları 3 ayda reel katmadan nasıl ürettin onu söyle yeter. Dakka başı jadeit çektim dakka başı xenotim düşürdüm gibi açıklamalardan sakın ama. Arttırıcı olmasına rağmen gece 12 den sabah 8 e kadar 3 jadeiti zor çekiyordum ya da 3 xenotim.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Xxxreallovexxx yazdı:
Peki güzel kardeşim oyunda bu xenotim düşen yaratığı kesemeyecek / ve kesen bir gruba giremeyecek derece de kaç oyuncu var.

Bireyselliğin ön planda olduğu yeni bir seviye sistemi , yeni bir bölge (saçma sapan akrep,örümcek olmayan kadim hidra gibi göze hoş gelen patron canavarlar) istiyor oyuncular.

Oyuna yeni başlayan tanıdıklarım var ve sadece biraz emek ederek bi şeyler yapabiliyolar.Ben oyuna güncelleme gelmesin demiyorum gelsin tabiki benim işime yarar birikimi olan eski oyuncuyum ama genel düşünüyorum bi çok oyuncuda m1 y2 vs yok bu oyuncular yeni gelicek güçlü yaratıklarda yer bulamayacaklar düşündüğüm nokta buydu biraz geniş bakarsanız demek istediklerimi anlayacaksınız.Keyifli forumlar.
3 ay'da bir güncelleme diyorsun da büyük hol geleli seneyi geçti sanırım.
Dediğim kısım da isterse bu tılsım sistemi seneler sürsün taş çatlasa bireysel bir şekilde 2 adet III seviye tılsım üretebilir.Hol madenleri hariç diğer bölgelerin materyallerinin piyasası maksimum 3-4 m ve bu madenlerin o kısıma çıkma ihtimali bile çok değil.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Betbah »

Şunu da anlatmak istiyorum. Yeni bölge gelirse; karakterler daha da güçlenecektir tabii bossların canlarını da yükseltmezlerse. Canlar güçler yükselince büyücüler çembere girerken arada ezik karakter götürebilirler bu sayede. Çemberde güçlenen ezik karakter güçlenince istediği itemlere sahip olunca holde istediği tılsımı kasabilir. Bu ekosistem böyle devam eder. Ama şu sistemde full kıyamet dizen bir oyuncu bile çembere zor giriyor çok şahit oldum.

Sen dizmişsin tabii üstünü önceden. Üstün başın yerindeyken tılsım kasmaya da çabalamışsındır ama zar zor kıyamet asa kıyamet zırh üreten adam ne yapsın ? Çembere zaten bu şekilde alınmıyor! Irklarda xenotim kasmasını bekleyemessin sanırım ya da akreplerin örümceklerin içinde salgı peplit jadeit kondrit kasmasını.
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Betbah »

Biz oyunda herkesin eğlenmesini istiyoruz. Ben sen eğlenirken birbirimizi keserken arada tek vuruşluk karakterlerin ölmesi seni ne kadar tatmin eder ya da çemberli önünde hiç kıpırdamadan gruba alınmasını beklemesi?
Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Bak arkadaşım örnek veriyorun dün gece 17 tane xenotim düşürdüm 1 günde aynı sunucuda bi arkadaş 21 tane jadeit çekti yani dediğin gibi değil olay doğru zamanda doğru yerde diyorum biraz anla demek istediğimi gidip eminönü sunucusunda bunları düşürmeye çalışırsan düşüremezsin daha tenha sunucular var kullanmasını bilceksin sadece..
Özümüz Var Özden Öte Sözümüz Var Sözden Öte Ötelerin ÖTesinde Gözümüz var Gözden Öte !!!
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

mobilsorun yazdı:
Xxxreallovexxx yazdı:

3 ay'da bir güncelleme diyorsun da büyük hol geleli seneyi geçti sanırım.
Dediğim kısım da isterse bu tılsım sistemi seneler sürsün taş çatlasa bireysel bir şekilde 2 adet III seviye tılsım üretebilir.Hol madenleri hariç diğer bölgelerin materyallerinin piyasası maksimum 3-4 m ve bu madenlerin o kısıma çıkma ihtimali bile çok değil.
Boşuna hırpalanmayın doğru zamanda doğru charda sabah güncellemesi olmadan o charda olmak önemli sonra charı plussuzken bir siliyorsun o adamın emeği boşa gidiyor ondan aktardıklarında sana kalıyor bundan bahsetmiş,bunu yapmayıp yapanlara destek oluncada güzel maden kasılıyormuş biz onlardan böyle gördük.Sonra başka çöplükte ötüp 6 7 yıllık oyuncuyum diyecek kadar yüzleride maalesef var yani çok birşey anlatmayın anlamıyacak kadar körelmiş.
Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Boşuna hırpalanmayın doğru zamanda doğru charda sabah güncellemesi olmadan o charda olmak önemli sonra charı plussuzken bir siliyorsun o adamın emeği boşa gidiyor ondan aktardıklarında sana kalıyor bundan bahsetmiş,bunu yapmayıp yapanlara destek oluncada güzel maden kasılıyormuş biz onlardan böyle gördük.Sonra başka çöplükte ötüp 6 7 yıllık oyuncuyum diyecek kadar yüzleride maalesef var yani çok birşey anlatmayın anlamıyacak kadar körelmiş

Arkadaşım Bana Şu Oyunda hırsız damgasını vurucak bir insan gösterebilirmisin ALLAH biliyor senin samimi olduğun arkadaşların bile benim kimsenin 1 kuruşuna muhtaç olmadığımı bilir ki herkez bana güvenir düşmanımın dahi olsa 1 kuruş' una düşmedim o yüzden aramızdaki husumeti bu noktaya getiremezsin buna izin vermem anlıcağın.Bir İnsan bir şeyi ne kadar çok istiyorsa o kadar ona sahip olabilir benim hedeflerim vardı çalıştım çabaladım saatlerimi günlerimi verdim yaptım kimsenin de 1 kuruşuna tenezzül etmedim o yüzden istediğin kadar çamur at izi kalmaz
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

Xxxreallovexxx yazdı:
Boşuna hırpalanmayın doğru zamanda doğru charda sabah güncellemesi olmadan o charda olmak önemli sonra charı plussuzken bir siliyorsun o adamın emeği boşa gidiyor ondan aktardıklarında sana kalıyor bundan bahsetmiş,bunu yapmayıp yapanlara destek oluncada güzel maden kasılıyormuş biz onlardan böyle gördük.Sonra başka çöplükte ötüp 6 7 yıllık oyuncuyum diyecek kadar yüzleride maalesef var yani çok birşey anlatmayın anlamıyacak kadar körelmiş

Arkadaşım Bana Şu Oyunda hırsız damgasını vurucak bir insan gösterebilirmisin ALLAH biliyor senin samimi olduğun arkadaşların bile benim kimsenin 1 kuruşuna muhtaç olmadığımı bilir ki herkez bana güvenir düşmanımın dahi olsa 1 kuruş' una düşmedim o yüzden aramızdaki husumeti bu noktaya getiremezsin buna izin vermem anlıcağın.Bir İnsan bir şeyi ne kadar çok istiyorsa o kadar ona sahip olabilir benim hedeflerim vardı çalıştım çabaladım saatlerimi günlerimi verdim yaptım kimsenin de 1 kuruşuna tenezzül etmedim o yüzden istediğin kadar çamur at izi kalmaz

Çamur attığımız yok çamurun kendisi sizsiniz,yazdığım yazıyı işine geldiği gibi algılamaya çalışmışsın.(Bunları yapmasa bile yapanlara destek oluyorsun ) demiştim ki hala devam ediyorsun.Nick belirtemiyorum çünkü siliyorlar ama en güzeli e.ö deki genel sohbette bununla ilgili bir konu var hani hiç bakmadığın bir konu ayrıca şuanki anka sunucusundaki saat bölgesinin hali nice aynı e.ö deki gibi saatteki slot kavgası mı pardon ağız dalaşı daha doğru olur.Demek istediklerimi anlıyorsunda anlamamazlığa vuruyorsun bu seni dahada gülünç yapıyor yazdıklarını okudukça gülüyorum.
Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Çamur attığımız yok çamurun kendisi sizsiniz,yazdığım yazıyı işine geldiği gibi algılamaya çalışmışsın.(Bunları yapmasa bile yapanlara destek oluyorsun ) demiştim ki hala devam ediyorsun.Nick belirtemiyorum çünkü siliyorlar ama en güzeli e.ö deki genel sohbette bununla ilgili bir konu var hani hiç bakmadığın bir konu ayrıca şuanki anka sunucusundaki saat bölgesinin hali nice aynı e.ö deki gibi saatteki slot kavgası mı pardon ağız dalaşı daha doğru olur.Demek istediklerimi anlıyorsunda anlamamazlığa vuruyorsun bu seni dahada gülünç yapıyor yazdıklarını okudukça gülüyorum.

Sen bile yazıyı yazarken benim hırsızlıkla işim olmıcağını biliyorsun ama bi karalama politikası sürüyorsun ama istediğin kadar uğraş benim yıllardır verdiğim izlenim bana en büyük kazançtır.Anka Sunucusundaki saat kavgası ve senin söyleyişinle ağız dalaşına gelince orda herkezle gayet anlaşıyorum ve kimseyle münakaşa etmiyorum.Bak arkadaşım sana tek bi şey söylicem ve bu konuya son yorumum olcak.Eğer sende birgün saygın ve kişilikli biri olmak istiyorsan iyinin ve doğrunun yanında ol.Ben hep öyle yaptım hiç bir zaman da senin tabir ettiğin gibi biri olmadım.Emek verdim ve yaptım.Bu konunun kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmesini rica ediyorum.Keyifli Forumlar.
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII

“Genel Etkileşim” sayfasına dön