YGS nedeniyle oyunu bilgisayarımdan sildim. Şifremi de bir arkadaşıma verdim ve kendisine nedense ulaşamıyorum
Pırasasapı nickli karakterim telefon numaram üzerindeki hesabımda. Dükkandan girip kontrol ettim, karakter kurtarma sayfasında karakterim gözükmüyor. Desteğe mail atmadan önce buradan sorayım dedim. Karakterim nereye gitmiş olabilir?
Dediğim gibi karakterim silinmemiş, kurtarma ekranında gözükmüyor. Lonca yönetim'e girip karakterimi seçmek istediğimde Tekatarz diye bir çar gözüküyor. Bir arkadaşım üyeliğime girip baktı o çar benim çarım değil. Akçe hareketlerine bakıyorum hiçbir şey alınmamış. Bu karakter nereye gidebilir, aktarabilirler mi? Telefonuma onay sms'i gelmeli diye biliyorum?
Acilen cevaplarsanız sevinirim. Oyun inmek üzere, bizzat bakıcam zaten birazdan. Yardımcı olun lütfen :?
Arkadaşlar desteğe mail de attım, oyuna da girip baktım. 1 seviyelik Tekatarz'dan başka karakter gözükmüyor. Nasıl olur da kaybolur karakter? Aktarma yok, kesinlikle aktarılmamış başka bir üyeliğe. Zaten telefonuma sms gelmeden olmaz ki.
Karakter silinmiş desem karakter silme ekranında kuzenimin çok eskiden açtığı ve sildiği 3 tane 1 seviyelik karakter gözüküyorken bu nasıl gözükmez ?
Destekten gelecek cevabı bekleyeceğim ama aklım mantığım almıyor, sizce nereye gidebilir karakterim? Benim aklıma gelmeyen başka ne olabilir ki ya ?
Selam
Üzülerek diyorum karakterin silinmiş
Peki neden karakter kurtarmada gözükmüyor?
Cevabı:Karakter silindiğinde hesapta plus paket yok ise karakterin doğrudan silinir. Plus paket varsa tamamen silinmez.