Eskilerden Kalanlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Eskilerden Kalanlar

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuzki oyunda şuan eski hava kalmadı aklıma oyunun eskiden olup bitenler aklıma geldi ve onları paylaşmak istedim :) (39 seviyede başladım) sizde paylaşabilirsiniz

1)Oyun başlangıçlarında gün boyunca mısır çarşısına nasıl gireleceğini bulamamıştım sürekli rüstem görevini yapmaya uğraşıyordum :D
2)Eskiden tüftüfçü cin görevi adeta baş belasaydı o görev için sürekli birilerini arardım :D 30 dk da 20 tane isteniyordu eskiden
3)Oyuncuların çoğunda plus paket yoktu o zamanlar mobil ödeme felanda yoktu malum herkes alamıyordu.En yakın dostum plus aldığında oo adamın plus paketi var diye kıskanırdık. :D
4)Plus paket olmadığı için 13 levelde kırmızı örümceklerde az kasmadık
5)Labirent görevlerine gelirsek oyunda en çok haz aldığım noktalardı kitabe,salon görevi için 6-7 kişi felan toplanır giderdik arada ölen olupta görevleri yapamayanlarda vardı :D
6)Phili zaten 39 level adam çağırmadan yapamıyorduk
7)Antik mızrak odasında zehir gibi birşey vardı hep kenarlarda oturup çekerdik
8)Meteor bölgesine giricek seviyeye gelince çok heyecanlanırdık çünkü 29 olmak o zaman kolay değildi gerçekten
9)Meteorda Çamur toplama işi bu kadar kolay değildi depar atıp toplayıp kaçardık
10)Gözde,Çevriye,Dev Ana görevleri güzel yanlarıydı 1 görev grubu birde destek grupları olup giderdik görev teslimliydi teslime giderken internetin kesilmesi :D (Sahaf Necminin yanında cevriye görevini tam teslim ederken netimin kesilmesi)
11)Tazılar anlatmaya gerek yok büyücüler için o zamanlar büyük kabustu
12)Gözde,Çevriye görevlerinde olduğu gibi Karakürk için 1 görev grubu 2 destek grubu toplanıp gidilirdi.
13)Şifacıların eskiden klan savaşında seviyeleri fark etmiyordu 30 level şifacı 39 level adamların grubuna rahatlıkla girebiliyordu
14)Şifacıların kaldırması eskiden 5 saniyede 1 diye hatırlıyorum seri şekilde canlandırıyorlardı
15)Klan savaşları süperdi kalabalıktı meteorda lodoslar arz kaleye dayanır sonra püskürtüp lodos sancağına hücum etmeleri
16)Bankanın önü ticaret merkeziydi adeta şimdi ondan eser kalmadı
17)Saf demir,Kripraz,Açık pembe ametist o zamanların madenleri millet madene doluşurdu :D
18)23-24 leveldede çetecilerin orda az kasmadık
19)Alman itemler o zamanlar çok pahalıydı ve element itemlerin büyük önemi vardı full hasar elektirik (tesla) set dizenler vardı :(
20)O zaman bugünler gibi büyücü bolluğu yoktu savaşçılar ön plandaydı heleki en sevdiğim şey ofansif halde sakınmanın kullanılabilmesi ve de tüm gruba zırh açması :(

Benim hatırladıklarım bunlar o kadarda eski değiliz 29 dan beri oynayanlar var ben 39 daki bir kaç hatırladığım ve de sevdiğim anılarımı paylaştım sizde bildiklerinizi yazabilirsiniz okuduğunuz için teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Re: Eskilerden Kalanlar

Mesaj gönderen Symbian »

Dediklerinle adeta beni anlatmışsın. Eskiden Yeniçerix loncasını vardı, bayağı ön plandaydılar.
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Symbian yazdı:Dediklerinle adeta beni anlatmışsın. Eskiden Yeniçerix loncasını vardı, bayağı ön plandaydılar.
Rica ederim oyuna tılsım sunucunda başladığım için pek bilmiyorum teşekkürler okuduğunuz için :)
Kullanıcı avatarı
saian
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen saian »

-''Çılgın Meksikalı'' savaşçının bir çeşit psikopata bağlama modeliydi :D
-Eski örsün orda arz sancagı vardı handan orda takılırdı sonra kurtadamların oldugu mekana taşınınca kurtadamları meteora şutladılar :D
KKEERRİİMM
Kullanıcı avatarı
Kolonyaceline
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kolonyaceline »

en çok özlediğim..

16)Bankanın önü ticaret merkeziydi adeta şimdi ondan eser kalmadı

bence eminönüne yenilik gelmeli unutuldu halbüki oyunumuzun başkenti değilmi orası en yoğun olması gereken yer..

2)Eskiden tüftüfçü cin görevi adeta baş belasaydı o görev için sürekli birilerini arardım :D 30 dk da 20 tane isteniyordu eskiden

bu 2. madde yüzünden büyücü kasmaktan defalarca vazgeçmiştim :D

14)Şifacıların kaldırması eskiden 5 saniyede 1 diye hatırlıyorum seri şekilde canlandırıyorlardı

bu madde yide iyi hatırladım karakteri bırakıp içeri gidemiyordum kaldır kes kaldır kes 2-3 kişi çete kurarlardı :D moda girip sancakta doğ meseleside yok :D çaren yok karizma bitene kadar zevklerini bekliyeceksin :D

Bu arada çılgın meksikalı hala varmı ya sanki geçen gün sert vuruşta gördüm yada gördüğümü sandım :D
Resim
Resim

Selin S.
Kullanıcı avatarı
MrsFLoweR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen MrsFLoweR »

Eskileri hatirlamak guzel oluyor. :)
Oyuna 2007-2008 yillarinda basladm. Oyunu indirip kaydolduktan sonra rastgele bir sunucuya girmistim. Tabi ilk defa online bi oyun oynadigim icin gorev yapma olayindan pek de haberdar degildim bi gezeyim dedim rastgele her yere tiklarken farkinda olmadan yesil orumceklerin oldugu yere gitmistim. Ve bocek fobim vardir klavyeye siddet uygulamistim oyundan cikabilmek icin en son fisi cekmistim.
Ve bir ay hic girmedim oyuna cesaret edemedim :) tekrar girdgimde carimi bulamadim meger farkli sunucuda girmisim :)) her sunucuda carim oluyodu 5seviyeye kadar getirip kaybediyodum sonradan ogrenince baya sevinmistim :)) baska garip bi durum da şu ; öldügm zaman oyundan cikardim carim yok olucak diye cunku 15sn kuralini biraz yanlis anlamisim kendi kendime sifaa sifa diye bagirirdm.
Gorevlere gelince beni bezdiren gorev Karakurktu gorev grubu ve iki tane destek grubu. 3kez yapmstm 3kez de teslim edemeyip dusmustum ve o gorev ilk carimda hala duruyo :)) benden de bu kadar simdilik..
Resim
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Gönül Dostları

Mesaj gönderen THeSpeCiaL »

Eskiler güzeldir. İlk başladığımız ekibten şuan eser yok. Bazen o günler aklıma gelir hüzünlenirim. Eski tat yok. Bende bir çok kişi gibi forumdan oyunu takip ediyorum. Artık bölgelerin veya tılsımların anlamı kalmadı. Eskiler bilir şunuda bir hatırladım. Saat 16:00 ve 18:00 arası Eski Klan Örs olarak adlandırdığımız noktada bütün klan neferleri toplanır kim kime dum duma olurdu :). Konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim. Unutulmaya yüz tutmuş anıları tekrar canlandırdı.
Kolonyaceline yazdı:
Bu arada çılgın meksikalı hala varmı ya sanki geçen gün sert vuruşta gördüm yada gördüğümü sandım :D
O hala yok senin gördüğün karakterinin lagdan dolayı çıldırıp istemsiz hareket etmesidir tahminimce :D

Resim
Yeni Bir Başlangıcın Efendisi !
Kullanıcı avatarı
f0f0f0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen f0f0f0 »

Gerçi çoğu oyuncunun bildiği şeyler ama bir çırpıda aklıma gelenleri yazmak istedim.

Klansız şifacıların klan savaşlarında istediğini kaldırabilmesi;
Arz, Lodos veya klansızların aynı gruba girebilmesi;
Öldürdüğün karşı klan oyuncusunun üstünde otur-kalk yaparak sinir edilmesi;
Vslerde güç gösterisi olarak rakibin canı azaldığında kıyafetlerin çıkarılması.
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen iskar43 »

Bünye Beceri Güç Zeka puanlarını kendimiz dağıtırdık.
Örs parayla değildi.
Azul Phili İçin Gruplar Kurulurdu.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

önceden eminönüne çıkmaya korkardık karşı klandan bizi kesicekler diye şimdi maden çekenlerden başka oyuncu yok eminönünde gerçi oyunda oyuncu olmadığı için normaldir :D 30 dk de 20 tüftüfçü cin görevi cidden belaydı ya :D az uğraşmadım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön