1)Oyun başlangıçlarında gün boyunca mısır çarşısına nasıl gireleceğini bulamamıştım sürekli rüstem görevini yapmaya uğraşıyordum
2)Eskiden tüftüfçü cin görevi adeta baş belasaydı o görev için sürekli birilerini arardım
3)Oyuncuların çoğunda plus paket yoktu o zamanlar mobil ödeme felanda yoktu malum herkes alamıyordu.En yakın dostum plus aldığında oo adamın plus paketi var diye kıskanırdık.
4)Plus paket olmadığı için 13 levelde kırmızı örümceklerde az kasmadık
5)Labirent görevlerine gelirsek oyunda en çok haz aldığım noktalardı kitabe,salon görevi için 6-7 kişi felan toplanır giderdik arada ölen olupta görevleri yapamayanlarda vardı
6)Phili zaten 39 level adam çağırmadan yapamıyorduk
7)Antik mızrak odasında zehir gibi birşey vardı hep kenarlarda oturup çekerdik
9)Meteorda Çamur toplama işi bu kadar kolay değildi depar atıp toplayıp kaçardık
10)Gözde,Çevriye,Dev Ana görevleri güzel yanlarıydı 1 görev grubu birde destek grupları olup giderdik görev teslimliydi teslime giderken internetin kesilmesi
11)Tazılar anlatmaya gerek yok büyücüler için o zamanlar büyük kabustu
12)Gözde,Çevriye görevlerinde olduğu gibi Karakürk için 1 görev grubu 2 destek grubu toplanıp gidilirdi.
13)Şifacıların eskiden klan savaşında seviyeleri fark etmiyordu 30 level şifacı 39 level adamların grubuna rahatlıkla girebiliyordu
14)Şifacıların kaldırması eskiden 5 saniyede 1 diye hatırlıyorum seri şekilde canlandırıyorlardı
15)Klan savaşları süperdi kalabalıktı meteorda lodoslar arz kaleye dayanır sonra püskürtüp lodos sancağına hücum etmeleri
16)Bankanın önü ticaret merkeziydi adeta şimdi ondan eser kalmadı
17)Saf demir,Kripraz,Açık pembe ametist o zamanların madenleri millet madene doluşurdu
18)23-24 leveldede çetecilerin orda az kasmadık
19)Alman itemler o zamanlar çok pahalıydı ve element itemlerin büyük önemi vardı full hasar elektirik (tesla) set dizenler vardı
20)O zaman bugünler gibi büyücü bolluğu yoktu savaşçılar ön plandaydı heleki en sevdiğim şey ofansif halde sakınmanın kullanılabilmesi ve de tüm gruba zırh açması
Benim hatırladıklarım bunlar o kadarda eski değiliz 29 dan beri oynayanlar var ben 39 daki bir kaç hatırladığım ve de sevdiğim anılarımı paylaştım sizde bildiklerinizi yazabilirsiniz okuduğunuz için teşekkürler