xRELOADEDx - Invincible

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: xRELOADEDx - Invincible

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Zonguldakli yazdı:
lubnatsi yazdı:
Zonguldakli yazdı:Tarafsız bir yorum olarak ( Ben fotoğraflarda 1 "T" göremiyorum ? )
==> Yanlışım varsa düzeltin ?
Haklısın fotoğraflarda 1T para yok , zaten olmasıda mümkün değil çünkü oyunda bir karakter en fazla 999milyon para taşıyabiliyor , biz oyuncular bunu yuvarlayıp 1T olarak söylüyoruz nereden çıkmış bilmiyorum ama haklısın 1T para yok .
Hala söylemek istedigimi anlamamış ve bana burda açıklama yapma ihtiyacı duymuşsun. 1 karakterde en fazla 1.000.000.000 para bulunur ( 999.999.999 değil ) . Ve 1.000.000.000 1 T değil 1 Milyar'dır . Söylemek istediğimi anlamışsındır umarım.
İyi Oyunlar / İyi Forumlar.

Tl den 6 Sıfır Atıldı Şu Oyundanda Atılsa Kafalar Karışmasa :D TEşkilat Bonoları Dönsün Oyuncuların Yüzü Gülsün Kampanyası Başlatacaz Yakında
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen lubnatsi »

Teşkilat Bono'larının bir kaldırılma sebebi var , oyunun tek açığı teşkilat bono'larından dı . Taktiği bilmiyorum ama duyduklarıma göre alışverişte bugda bırakma olayıyla sınırsız para elde ediliyordu o yüzden kaldırıldı birdahada gelmesin bence ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Öncelikle Tebrikler güzel bi ders olmuş tuna adlı mı ney o adama :) . Bunların tarzları böyledir merandan gitmeden öncede 100msıne attı benim ile para ödenmeden f4 ;)

Keyifli forumlar, ,İyi oyunlar dilerim.

“Genel Sohbet” sayfasına dön