Öncelikle diğer forum hesabım neden 1 günlük uzaklaştırıldı onu bilmek istiyorum.
ikinci konuya gelirsek ben size etkinliğin ertelenmesinden dolayı değil 3 0 kazandığım wsnin iptal edilip şampıyonanın ertelenmesidir ben ilk odaya girdiğimizde söyledim lag var saat 22 den sonra yada yarına erteleyin dedim ama dinlemediniz ayrıca Zifan etkinlik zamanı forumda gezerek başka konulara cevap veriyorsun oyundaki etkinlikle bile ilgilenmiyorsun çar oyunda sen altta ne iş yapıyosun belli bile değil
:arrow: Turnuvaya katılan her kullanıcı etkinlik kurallarında bulunan aşağıda belirttiğimiz kuralıda kabul ederek , etkinliğe dahil olur.
*Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Resimlerden de çok net anlaşıldığı üzere , müsabakalar esnasında ciddi bir donma ve lag oluşmuş , durum teknik ekibe bildirilmiştir.Sorun kısa zaman zarfında giderilemediğinden , karşılaşmalarımız yarın akşam daha sonra belirtilecek bir saate ertelenmiştir.Sizinde bu durumdan faydalanmış gibi gözükmek istemeyeceğinize şüphem yok anlayışınız için teşekkür ederiz
zifanın cevabına karşılık benden cevap :
:arrow: Ben size etkinliğin ertelenmesi ile ilgili bişey demiyorum ama siz benim hakkımı yiyosunuz kazandığım wsyi yok sayıyosunuz ve buda benim hakkımın yediği gerçeğidir eğer yarın ben ws atacaksam neden kazandığım wsyi atıyım rakibim benim taktiğimi gördüğü için şimdi hazırlık yapacak başka iksir içecek ne için kazandığım ws yok sayıldığı için eğer yarınki şampıyona kaldığı yerden Kahramankral vs deLiYürek olarak devam etmesse hakkımı hiçbir şekilde helal etmem bir kez daha belirtiyorum benim etkinliğin ertelenmesine veya saatinin değiştirilmesine itirazım yok kazandığım wsnin yok sayılmasına itirazım var etkinlik kurallarında böyle bir kural yok ve black arkadaş 1 0 aldığım ilk wsyi donma nedeniyle tekrar etti ama ordan sonra yine lag oldu yinede 2 0 kazandım şampıyonanın benim kazanmamın beklenip iptal edilip ertelenmesinde sadece art niyet ararım eğer görevinizi hakkıyla yaptığınızı düşünüyorsanız o şampıyona kaldığı yerden 2. karşılaşma ile devam eder saygılar TheMomenT teşkilat sunucusu
ZİFANA selam olsun
Re: ZİFANA selam olsun
Merhaba,
Öncelikle etkinlik yetkililerinin, sadece oyun içerisinde görevi olmadığını ve aktif olarak forum platformunda da sorumluluklarını yerine getirdiklerinin altını çizmek isterim. Etkinlik esnasında sunucuda yaşanan gecikme sorunuyla alakalı forumda açılan konulara, etkinlik sorumluları tarafından en kısa sürede yanıt verilmeye çalışılmaktadır. Açılan konulara kısa sürede dönüş yapılması adına ve etkinlik akışının sorunsuz ilerlemesi için bir yetkilinin 2 yere efor sarf etmesini, çirkin ve aşağılayıcı bir üslupla yorumladığınızdan dolayı forum hesabınıza uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırma verilmiştir. Kaldı ki etkinlik esnasında toplamda 4 etkinlik görevlisi müsabakayı takip etmekteydi.
Teknik ekibe bildirilen gecikme sorununun, etkinlik sürecine kadar giderilememesinden dolayı, Eminönü ve Teşkilat sunucularındaki şampiyona ertelenmiştir. Turnuvada yer alan neferlerin, bu sorundan olumsuz etkilenmemesi ve bunun devamında eşitliğin bozulmaması adına müsabaka yeniden düzenlenecektir. Karşınızdaki oyuncunun, görüldüğü kadarıyla lagdan etkilenip size mağlup olmasından faydalanmaya çalışmanız bu konuda ne kadar adalet taraftarı olduğunuzu net olarak göstermektedir.
Konuyla alakalı tekrar tekrar konu açmamanızı rica ediyor, yarınki müsabakalarda başarılar diliyorum.
Öncelikle etkinlik yetkililerinin, sadece oyun içerisinde görevi olmadığını ve aktif olarak forum platformunda da sorumluluklarını yerine getirdiklerinin altını çizmek isterim. Etkinlik esnasında sunucuda yaşanan gecikme sorunuyla alakalı forumda açılan konulara, etkinlik sorumluları tarafından en kısa sürede yanıt verilmeye çalışılmaktadır. Açılan konulara kısa sürede dönüş yapılması adına ve etkinlik akışının sorunsuz ilerlemesi için bir yetkilinin 2 yere efor sarf etmesini, çirkin ve aşağılayıcı bir üslupla yorumladığınızdan dolayı forum hesabınıza uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırma verilmiştir. Kaldı ki etkinlik esnasında toplamda 4 etkinlik görevlisi müsabakayı takip etmekteydi.
Teknik ekibe bildirilen gecikme sorununun, etkinlik sürecine kadar giderilememesinden dolayı, Eminönü ve Teşkilat sunucularındaki şampiyona ertelenmiştir. Turnuvada yer alan neferlerin, bu sorundan olumsuz etkilenmemesi ve bunun devamında eşitliğin bozulmaması adına müsabaka yeniden düzenlenecektir. Karşınızdaki oyuncunun, görüldüğü kadarıyla lagdan etkilenip size mağlup olmasından faydalanmaya çalışmanız bu konuda ne kadar adalet taraftarı olduğunuzu net olarak göstermektedir.
Konuyla alakalı tekrar tekrar konu açmamanızı rica ediyor, yarınki müsabakalarda başarılar diliyorum.