Fan Art 2014?
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Fan Art 2014?
Sayın yöneticiler bu yıl İKV'nin vazgeçilmez bir klasiği olan Fan Art düzenlenmeyecek mi ?
2006-2013
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar Kervanı
Re: Fan Art 2014?
Yöneticiler sana aynen bu şekilde cevap verecektir.izdirapgrafik yazdı:Sayın yöneticiler bu yıl İKV'nin vazgeçilmez bir klasiği olan Fan Art düzenlenmeyecek mi ?
"Merhaba,
Fan art hakkında şuan için erken bilgi verememekteyiz. Yapılacak olan duyuruları takip ediniz.
İyi forumlar."
...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Onu boşver de bunu resim buram buram Izdırap kokuyor, acaba öyle mi ?izdirapgrafik yazdı:Sayın yöneticiler bu yıl İKV'nin vazgeçilmez bir klasiği olan Fan Art düzenlenmeyecek mi ?

- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Bütün şaheser silahlardan bir düzine var, hiç bulaşmadım ben ona. Zaten ben yarışmalara son gün katılırım sadece 
2006-2013
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Bir yandan güldüm bir yandan üzüldüm ..Herakles yazdı:Yöneticiler sana aynen bu şekilde cevap verecektir.izdirapgrafik yazdı:Sayın yöneticiler bu yıl İKV'nin vazgeçilmez bir klasiği olan Fan Art düzenlenmeyecek mi ?
"Merhaba,
Fan art hakkında şuan için erken bilgi verememekteyiz. Yapılacak olan duyuruları takip ediniz.
İyi forumlar."
...
Zaten daha nasıl bir cevap verilebilir ki , bence iyi niyetleri suistimal etmemek gerekiyor.Bu soruya verilebilecek en güzel ve uygun bir cevap olur.
Fan Art 2013 yapılmadı zaten ve neden yapılmadı bilmiyorum bu sene yaparlar heralde.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk