Büyü Bozma (III) hakkında Çok Önemli Herkes baksın...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Büyü Bozma (III) hakkında Çok Önemli Herkes baksın...

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Daha öncede bir kaç yerde okudum en başta biraz saçma geldi yani inanmamıştım ama az önce kendi gözümle gördüm.

Büyü Bozma (III) takılı olan bir arkadaşım sürekli slot çekip bozuyordu kendini, bir ara slotu çekti kendini bozdu ama bozmadı , başka bir şeyi tıklamış olabilir mi veya benim onu onun beni bozması gibi bir ihtimal olabilir mi gibi şüphelerde bulunmayınız lütfen çünkü o sırada ben ona BB bile atmadım ve BB işareti onun üzerinde gözüktü ..Kendisine sordum bu nasıl bir şey diye daha önce oldumu sana : Binde bir ihtimal ile çok nadir oluyor demişti..

Klandan yazınca kullanan kişiler böyle bir şey ile karşılaşmadıklarını ilettiler..Bu tılsımın yüzde 100 bozması gerekiyorken neden böyle bir şeyle karşılaşıyor oyuncular lütfen bir an önce dosyalarına bakınız ve gerekeni yapınız..Cevaplarınızı beklemekteyiz.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
TomRiddLe
İskele Babası
İskele Babası

Re: Büyü Bozma (III) hakkında Çok Önemli Herkes baksın...

Mesaj gönderen TomRiddLe »

Yıldırım 2'de Oldugu Gibi Bundada Hata Var , Oyuna Bakan İlgilenen Kimse Kalmadı. Yıldırım 2 Eksi 1 Wuruyor , Büyü Bozma 3 Tılsımı Nadirende olsa Kaçırıyor , Bu Ne Demek Oluyor Açıklarmısınız?
Resim

Ne Mutlu Türk'üm Diyene . . . !
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

1 aydır kullanıyorum toplasak yaklaşık 30 40 kez bozmadığı olmuştur.Nadir ama neticede vaadettiği sonucu vermiyor.Irklarda bozmaması değil de savaşta ofanslar ard arda durdurma şovu yaparken bozmadığında....
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

yüzde 99 bozuyor zati kalan 1 ye denk gelmiştir. sorun yok. O kadarda olsun yaw.
Yıldırım tılsımında bir hata varki soyle ilk vurdugu büyüye direndi yazısı cıkmıyor ayvayı yiyoruz.Hata olduugnu kabul editom yaw hep bana şifa yokken denk geliyor ya sinir cinlerim artıyor.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Bende bir keresinde büyük holde koridor gezerken bozmamıştı klavye fare ekran falan kalmadı kırıldı :D :D :D :D :D :D :D Nerede yenilik olsa benm masamdaki eşyalar zarar görüyor q :lol:
Kullanıcı avatarı
3viLD3aD
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: The Riseof Silence

Mesaj gönderen 3viLD3aD »

TomRiddLe yazdı:Yıldırım 2'de Oldugu Gibi Bundada Hata Var , Oyuna Bakan İlgilenen Kimse Kalmadı. Yıldırım 2 Eksi 1 Wuruyor , Büyü Bozma 3 Tılsımı Nadirende olsa Kaçırıyor , Bu Ne Demek Oluyor Açıklarmısınız?
Aynen katılıyorum BB III bi kaç kere bende de bozmadı ama y2 nin özellikle bu ara -1 vurmasına çok denk geliyoruz Sığınak ve Miğrat bölgesinde özellikle çok sık oluyor... :!:
Resim

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

LinkiNParkK yazdı:Daha öncede bir kaç yerde okudum en başta biraz saçma geldi yani inanmamıştım ama az önce kendi gözümle gördüm.

Büyü Bozma (III) takılı olan bir arkadaşım sürekli slot çekip bozuyordu kendini, bir ara slotu çekti kendini bozdu ama bozmadı , başka bir şeyi tıklamış olabilir mi veya benim onu onun beni bozması gibi bir ihtimal olabilir mi gibi şüphelerde bulunmayınız lütfen çünkü o sırada ben ona BB bile atmadım ve BB işareti onun üzerinde gözüktü ..Kendisine sordum bu nasıl bir şey diye daha önce oldumu sana : Binde bir ihtimal ile çok nadir oluyor demişti..

Klandan yazınca kullanan kişiler böyle bir şey ile karşılaşmadıklarını ilettiler..Bu tılsımın yüzde 100 bozması gerekiyorken neden böyle bir şeyle karşılaşıyor oyuncular lütfen bir an önce dosyalarına bakınız ve gerekeni yapınız..Cevaplarınızı beklemekteyiz.
Güvenli odada kasarken bu durum çok başıma geldi. Büyü bozma skilli tutmuyor. Çok nadir olabilir ama benim başıma bir slotta 2 kere geldi. Aynı durum da yıldırım 2 tılsımı için geçerli. Slotlara elektirik attığımda -1 yiyor veya hiç hasar dahi almıyorlar. Yıldırım 2 tılsımı takınca bir savaşçıyı kesmeye çalışıyordum. Savaşçı depar attı ve ben o esnada ne kadar elek atsam -1 yiyordu. Bu durumu savaşçılarla ws atarken çok rahat fark edebiliyorum.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Zaten oyunda güncelleme yok milletin sinirleri iyice gerilmiş , birde yapılan tılsımlar bozuk bu nasıl iştir arkadaş ? !!!

Adam belki güvenli oda da kasıyor bir sefer büyü bozmasa gider , veya ırklarda tek başına gezmek istiyor ...Çabalamış üretmiş tılsımı birde oyun hatasına mı göz yumsun ! Sonra işi gücü yok en baştan gelsin ..Derhal düzenlenmesi gerekiyor yönetici arkadaşlar hemen el atsınlar şu olaya...Yüzde yüz yazıyorsa yüzde yüz olması gerekiyor yüzde 99,999 değil veya 99,98 her neyse işte ..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

LinkiNParkK yazdı:Zaten oyunda güncelleme yok milletin sinirleri iyice gerilmiş , birde yapılan tılsımlar bozuk bu nasıl iştir arkadaş ? !!!

Adam belki güvenli oda da kasıyor bir sefer büyü bozmasa gider , veya ırklarda tek başına gezmek istiyor ...Çabalamış üretmiş tılsımı birde oyun hatasına mı göz yumsun ! Sonra işi gücü yok en baştan gelsin ..Derhal düzenlenmesi gerekiyor yönetici arkadaşlar hemen el atsınlar şu olaya...Yüzde yüz yazıyorsa yüzde yüz olması gerekiyor yüzde 99,999 değil veya 99,98 her neyse işte ..
Oyuncular en ufak hatalarında block yiyor, susturma cezası alıyor; hatta bazen sebepsiz yere ceza veriyorlar. Yönetimin hataları karşısında biz ne yapalım? Hatalar ve sorunlar üst üste geliyor. Açıkcası bu oyunun geleceğini pek iyi görmüyorum. :|
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Symbian yazdı:
LinkiNParkK yazdı:Zaten oyunda güncelleme yok milletin sinirleri iyice gerilmiş , birde yapılan tılsımlar bozuk bu nasıl iştir arkadaş ? !!!

Oyuncular en ufak hatalarında block yiyor, susturma cezası alıyor; hatta bazen sebepsiz yere ceza veriyorlar. Yönetimin hataları karşısında biz ne yapalım? Hatalar ve sorunlar üst üste geliyor. Açıkcası bu oyunun geleceğini pek iyi görmüyorum. :|
Yahu duyduğumdan beri oyuna girme hevesim kaçtı ya , Büyü bozma III olayına özellikle çok fena sinirlendim ...Şimdi ben BB II reçetesi aldım BB 2 üretmişim sonra 900m verdim diyelim ve BB 3 ürettim yahu gelde gör bazen bozmayacak olacak iş mi ? 2t ye yakın para harcayacam arada büyünün bozmaması için mi ? üzerinde %300 arttırır yazıyor dava açılsa eminim ki kazanılır.. Belki ben sürekli ırklarda gezeceğim gezip gezip zamanımı geçirecem stres atacam birde oyunun hatasından sinirlenip bilgisayarımı parçalayalım ?
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön