Ya simdi yazacaklarım küpe olasunda benden duymamış olun.LinkiNParkK yazdı:Öncelikle bilgiler için teşekkürler..
O zaman şöyle yapmak en mantıklı olur . Bütün hesaplarımı yahoo 'ya veya gmail ' e aktarayım ? (böyle bir şey yapılabilir mi , bilmiyorum ama tahminlerime göre olur )
Ben başından beri en çok gmail ve yahoo ya güveniyordum ama mynet ve hotmail ağırlıklı olarak kullanırım..
Bütün hesaplarımı telefona ve 2. mail adresine bağlayacağım sanırım sıkıntı olmaz o zaman yanılıyor muyum ?
gmail sağlam bir alt yapısı ile hizmet sunuyor cep telfonları ile entgre edilmiş ve choreme yandex gibi taracılarla giriş oturum açtıgınızda tüm girişleriniz çıkışlarınız kayıt bilgileriniz paraolarınızın hemen hemen her sey Abd tarafından kayıt altında.
İspatmı istiyonuz kendiniz deneyin.
Bbir hacker google zamanı gelince sızarsa oz aman tüm dünya ayvayı yer. Kendileri kendilerine çok güveniyor ama teknoloji geşiştikce bunalrın bir önemi yok.
Bir gmail mail hesabınız var kullnmanız ve rahat etmeniz için yukarda kaçaksınız diye bir ibare var yani bas bas oturum açarak kulnın yazar.
Tamam açtık diyelim mail tüm geçmişinizi bir veri tabanı tarafından kaydediliyor yani siz cerezleri silerisniz makinenizi temizlrsiniz ya nerelere girmişim belli olmasın diye ben bundan 2 yıl önce gmail hesabımın şifresini bulamamıştım sonra güvenlik adımlarımla şifreme ulaştım bir oturum acarak giriş yapam dedim ne görem.
Tüm gezdiklerim yerler paraolar tüm hotmail şifreleri maynet şifrelerine ulşatım. ben kendi oturumla açtıgımdan ulaştım ya biri bir gmail şifresini patlatırsa bırak sadece o otuyumu o taracıdan açtııgnız tüm oturumların şifresini göreblir nasılmı iste foto gidin en uzak bir internet cafeden oturum açın bir de yanlışlıkla unuttunuz biri oturdu yandınız.
siz kendinizi güvende zannedin ama açtııgnız otuumla dünyanın neresinde olursanız olun simdiye kadar girdiğiniz tüm veriler kayıt ediliyor ya çökerse.

İlk defa girilen bir pcden oturumunu açtıgınızda şifreleri yönetin adımlarınndan tüm oturumların şifreisni göster seceneği ile gün yüzünde.
SAKA DEĞİL GERÇEK