İlk önce hotmail.com'a giriyoruz
Gördüğünüz gibi benim hesabımında e-posta adresi silinmiş Hepsi bu kadar

İlk önce hotmail.com'a giriyoruz
Gördüğünüz gibi benim hesabımında e-posta adresi silinmiş 

Uzun Süre girilmeyen Hesaplar siliniyor.LinkiNParkK yazdı:Anlatılanları anlayamadım doğrusu .Benim kullandığım hotmail adresleri şu an hepsi çalışıyor 5 senelik olan hesabımda bile bir sıkıntı göremedim , yani outlook açıldı diye şu an hotmail adreslerini siliyorlar mı ? Böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum pek.
ilk alınıp hiç girlmeyen hesaplar 90 gün sonra silinir sonraki yuıl içinde aktif arada sık sık kulnılan hesaplar 267 süre boşluk oldugunda paif olur 45 gün sonrada tamamen silinir bir başkası alablir.DuMaNisTT yazdı:Uzun Süre girilmeyen Hesaplar siliniyor.LinkiNParkK yazdı:Anlatılanları anlayamadım doğrusu .Benim kullandığım hotmail adresleri şu an hepsi çalışıyor 5 senelik olan hesabımda bile bir sıkıntı göremedim , yani outlook açıldı diye şu an hotmail adreslerini siliyorlar mı ? Böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum pek.
LinkiNParkK yazdı:Anlatılanları anlayamadım doğrusu .Benim kullandığım hotmail adresleri şu an hepsi çalışıyor 5 senelik olan hesabımda bile bir sıkıntı göremedim , yani outlook açıldı diye şu an hotmail adreslerini siliyorlar mı ? Böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum pek.

Bu mynet ve yahoo içinde aynılarımı geçerli internetten biraz araştırsam iyi olur sanırım , peki bütün hesapları telefon numarama bağlasam tekrar silinme ihtimali olur mu?..ARZLODOS yazdı:LinkiNParkK yazdı:Anlatılanları anlayamadım doğrusu .Benim kullandığım hotmail adresleri şu an hepsi çalışıyor 5 senelik olan hesabımda bile bir sıkıntı göremedim , yani outlook açıldı diye şu an hotmail adreslerini siliyorlar mı ? Böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum pek.
Mail hesabına yılda 1 yada 2 defa girmiş oldugun sürece mail hesapları silinmez en son girdiğin tariften 267 gün boyunca hiç girme pasif olur 45 daha girmedinmi bir başkası alır.
Ama yılda hiç olamsa bir kere girdinmi yeterlidir.