Gerçek Sobee Studios

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Gerçek Sobee Studios

Mesaj gönderen Detay »

acarrr yazdı:
Sen bi oyun yap ozaman karar verilir oynanıp oynanmıycağı :D :D . Ayrıca yönetim ilgisizse yonetımı ilgisiz yapanda OYUNCULARDIR DAVRANIŞLARI YÜZÜNDEN BUNUDA UNUTMA ;) Oraya Gm ler Devler yetkılı olarak görev yapıyor onlarında ne yapacağına sen KARAR VEREMEZSİN . DEDİĞİM GİBİ SEN GM OL BİZ BAKALIM BİDE ;)
Dediğin her şeye cevap vermeme rağmen sadece son cümleye takılman ve yinelemene şaşırmadım. Yazdıkların o kadar desteksiz ki kendin bile bir cevap yazamıyorsun.

Yönetimin ilgisizliği tamamen oyuncu davranışları değildir. Oyuncu nasıl davranabilir ? Yönetimin oyuncularla konuşması, oyunculara ilgili olması için ne yapılmalı ? GM ' lere abi, abla mı çekelim ? Dersen ki ; oyuna para yatırmayla ilgili. Eskiden sadece plus vardı satılan, böyle şeyler yoktu. Şimdi daha çok para yatırılmasına rağmen ilgi aza indirildi. Yani bununlada alakası yok.

Oyuncu davranışları deyip bundan sıyrılamazsın, sırf birine muhalefet olmak için cevap yazmak yerine adam akıllı düşünüp bir şeyler yazsan keşke. Bir satırda " Yönetimi ilgisiz yapan oyunculardır. " deyip diğer cümlede " Onların ne yapacağına sen karışamazsın." demene diyecek sözüm yok. Karışmıyorum ama onları ben ilgisiz yapıyorum, doğrudur. Kendi yazdığıyla çelişen birine bir şeyler anlatmaya çalışmam boş olsa da ben yine de yazdım.

Daha fazla tartışıp bu konuyu kapattırma niyetim yok. Olumsuz da olsa herkesin fikrine saygım var.
İyi günler...
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

acarrr yazdı: Sen bi oyun yap ozaman karar verilir oynanıp oynanmıycağı :D :D . Ayrıca yönetim ilgisizse yonetımı ilgisiz yapanda OYUNCULARDIR DAVRANIŞLARI YÜZÜNDEN BUNUDA UNUTMA ;) Oraya Gm ler Devler yetkılı olarak görev yapıyor onlarında ne yapacağına sen KARAR VEREMEZSİN . DEDİĞİM GİBİ SEN GM OL BİZ BAKALIM BİDE ;)
Yönetimi ilgisiz yapan oyunculardır ne demek neyin kafasını yaşıyorsun?
Sen hiç müşteriler yüzünden ilgisizim diyen şirket sahibi veya çalışan gördün mü ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

:D :D Siz i anlamıyorum ben zaten yönetim yönetim yönetim Yönetimi sessız kılan belkide oyuncular :D
1. Her şeye itiraz
2. Aç al plusu klandan gm lere küfür et
3. Çal tılsımı çal tılsımı blok yiyince eskiden Gmler kötüü
3. Blok yeme olayı tılsım konusunda kalkınca Gmler nie ilgilenmiyo
4. Blok kalkmadan önce oyuncular tılsımı satıp reelden parayı alıyodu reel parayı alınca tılsımı destek ekıbı ıle geri cekıyodu
E BİRADER BIRAZDA OYUNCULARDAN ARASANIZ SUÇU :?: . Bi sizde beyin bi sizde fikir var zaten töbe yarabbim genede detay sıkıntı degıl hakaretlerın ve karsı görüşlerin istediğini her yerde dile GETİRMEKDE ÖZGÜRSÜNÜZ. Dediğim gibi ama bi noktadada TEK SEBEBE BAGLAMAYIN ANLADINIZ MI
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Refresh yazdı:
acarrr yazdı: Sen bi oyun yap ozaman karar verilir oynanıp oynanmıycağı :D :D . Ayrıca yönetim ilgisizse yonetımı ilgisiz yapanda OYUNCULARDIR DAVRANIŞLARI YÜZÜNDEN BUNUDA UNUTMA ;) Oraya Gm ler Devler yetkılı olarak görev yapıyor onlarında ne yapacağına sen KARAR VEREMEZSİN . DEDİĞİM GİBİ SEN GM OL BİZ BAKALIM BİDE ;)
Yönetimi ilgisiz yapan oyunculardır ne demek neyin kafasını yaşıyorsun?
Sen hiç müşteriler yüzünden ilgisizim diyen şirket sahibi veya çalışan gördün mü ?
Valla benim internet kafem var müşteriler yüzünden tüm müşterilere uyuz olmaya başladım yalan yok :lol: :lol: :lol:
Neyse kardeşim OYUN BU. SİZ GEÇİN YÖNETİME HADI EYVALLAH
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Yönetimi sessiz kılan oyuncuların davranışıdır fikri bana göre yanlış .Bu oyunu açan kişi veya bu oyunun yönetimi için gönüllü olan kişi daha önce bunları düşünmüştür elbette..Bunları düşünüp bunlara katlanacağına inanıp ve bunların bir daha hiç bir şekilde olmaması için çaba göstermeye çalışmaktır yönetim.Oyun sistemini baştan sonra düzenleseler ne bileyim şu yabancıların yaptıkları mmo-rpg oyunlarının alt yapılarına bakın ? Oradaki yöneticiler neden böyle değil ? Demek ki suç oyuncularda değil yönetimde.Oyuncuların yukarıda yaptıklarını göz önünde bulundururken tamam gerçekten köküne kadar bende yanlış olduğunu savunuyorum ama bu demek olmuyor ki , aa oyuncuların yaptıklarına bak hadi bizde yönetici olarak protesto yapıp bunlara karşı ilgisiz kalalım paralarını yiyelim sonra da zamanı gelince çekip gidelim ..Böyle bir fikre kapanmak kesinlikle yanlıştır .Zaten gerçek bir yöneticinin bu basit şeylere takılacağını zannetmiyorum . Her şeyi ile sonunda kadar oyunu geliştirmek için , hırsızlar için önlem alan kişidir yönetici...
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön