son güncelleme 25 Aralık 2012! insan utanır artık...
son güncelleme 25 Aralık 2012! insan utanır artık...
şöyle böyle derken zaman geçti gitti, İkv son güncellemesini ( Büyük Hol ) 25 Aralık 2012 tarihinde yapmış... yıl olmuş 2014. bir online oyun olacaksın ve bunca süredir ufacık bir güncelleme yapmayacaksın sonra oyunda oyuncu arayacaksın...oyun internet sitesinde çıkan görüntüler bile hiç değiştirilmemiş. göz göre göre oyunu katlettiniz yazık...
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Re: son güncelleme 25 Aralık 2012! insan utanır artık...
Hepimizin üzüldüğü nokta aynı zamanda üstünde durmadığımız nokta...
Lagı düzeltmek amaçlı sunucuyu taşıdılar oyunun içine ettiler.
Yenilik olayını unut! Güncelleme yapacak yenilik getirecek adam yok ellerinde. Kendileri de oyun programlamayı bilmedikleri için ellemiyorlar. Anlayacağın oyunun son hali bu.
TTNET Kazandığı paraya bakıyor. Oyuna verdikleri paraları çoktan çıkardılar. 1 sene daha kar yaparlar ondan sonra koy gözüne rahman gitsin.
Yöneticilerden yenilik hakkında hiçbir bilgi alamazsınız. Yenilik yok çünkü. Ne diyecekler ki yenilik yok oyun bundan ileriye gidemiyor mu diyecekler? Neden desinler ki zaten oyun darphane gibi para basıyor.
Modlara da tembih etmişler" Yeni eklentiler/değişiklikler ile ilgili bilgiler gerekli görüldüğünde oyun ana sayfamız ve forumlarımız üzerinden duyurulmaktadır. Sizlere bu konu hakkında erken bilgi vermemiz mümkün değildir."
Nerull, hergün gelip bu yazıları okuyordur ama cevap vermek istemiyordur.
Ben bu Gönüllülerin amacını da anlamış değilim. Gönüllü dediğin oyuna oyunculara gönlünü vermiş kişilerdir ama bizimkilerin ne amacı var anlayabilmiş değilim. Oyun gelişmiyor işte daha neyin davasını yapıyon. Şu forumda 3 5 tane kullanıcı var kullanıcıdan çok yönetici var ama doğru dürüst samimi bilgi destek veren yok.
Hızlı destektekiler kibar saygılı sevgili ama biraz daha samimi sıcak yaklaşırlarsa tatmin edici bilgi verirlerse oyuncuların takdirini alırlar....
Arada çifte standart yapan üst düzey yöneticiler de var bizzat şahit oldum...
Yenilik olayını unut! Güncelleme yapacak yenilik getirecek adam yok ellerinde. Kendileri de oyun programlamayı bilmedikleri için ellemiyorlar. Anlayacağın oyunun son hali bu.
TTNET Kazandığı paraya bakıyor. Oyuna verdikleri paraları çoktan çıkardılar. 1 sene daha kar yaparlar ondan sonra koy gözüne rahman gitsin.
Yöneticilerden yenilik hakkında hiçbir bilgi alamazsınız. Yenilik yok çünkü. Ne diyecekler ki yenilik yok oyun bundan ileriye gidemiyor mu diyecekler? Neden desinler ki zaten oyun darphane gibi para basıyor.
Modlara da tembih etmişler" Yeni eklentiler/değişiklikler ile ilgili bilgiler gerekli görüldüğünde oyun ana sayfamız ve forumlarımız üzerinden duyurulmaktadır. Sizlere bu konu hakkında erken bilgi vermemiz mümkün değildir."
Nerull, hergün gelip bu yazıları okuyordur ama cevap vermek istemiyordur.
Ben bu Gönüllülerin amacını da anlamış değilim. Gönüllü dediğin oyuna oyunculara gönlünü vermiş kişilerdir ama bizimkilerin ne amacı var anlayabilmiş değilim. Oyun gelişmiyor işte daha neyin davasını yapıyon. Şu forumda 3 5 tane kullanıcı var kullanıcıdan çok yönetici var ama doğru dürüst samimi bilgi destek veren yok.
Hızlı destektekiler kibar saygılı sevgili ama biraz daha samimi sıcak yaklaşırlarsa tatmin edici bilgi verirlerse oyuncuların takdirini alırlar....
Arada çifte standart yapan üst düzey yöneticiler de var bizzat şahit oldum...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
25 Aralığı Unutmadık
-J. ALİ
J. Ali de Her Halde Bunu Kast Etmemişti.. :roll:
Tangris Gelecektir Elbet Yakında Umarım Yaz Sonuna Kadar Oyunumuzda Ufak ta Olsa Bir Değişiklik Olur
-J. ALİ
J. Ali de Her Halde Bunu Kast Etmemişti.. :roll:
Tangris Gelecektir Elbet Yakında Umarım Yaz Sonuna Kadar Oyunumuzda Ufak ta Olsa Bir Değişiklik Olur
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Evet,2 yıl oldu biz halen aynı patchta oynuyoruz. Yeminle oyuna neredeyse sohbet amaçlı ve ws için giriyorum. Ara sıra güvenli odaya gidip Xenotim kastıktan sonra tekrar sohbete ve ws ye başlıyorum. Bunun dışında şu oyunda yapabileceğim bir şey kalmadı. Eee biz ne yapalım? Her açtığımız konuya "gerek duyulduğunda üst yetkililer tarafından duyuru yapılır" tarzında hazır cevaplar almaktan bıktık. Hiç bir üst yetkili " [GM] - [DEV] " gelip şu açtığımız konulara cevap dahi vermiş değil. Bir zamanlar çok severek oynadığım İKV şuan yok!
Mustafa Kemal ATATÜRK