Defansif dovusme ve Turnuva.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Defansif dovusme ve Turnuva.

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

eraxkaya yazdı:
yunus yazdı:WaMooSBieN ve slieN e kesinlikle katiliyorum..spartacus kusura bakma kardeş ama savasci erkek oyunu..ayni basariyi defanssiz gosteremicegini kendinde biliyorsun..gözümde halen daha belediyebingol sporsn :?
herkesın fıkrı kendınedır
ama kusura bakma sana bı yetenek verıldıyse kullanmasını bıleceksın ha sunuda soyleyem yunus sen 49 lvl baslayan bır kısısın ve 39 yada 29 lvl ws lerden anlamazsın onun ıcın burda bu yorumu yapman bana sacma geldı her neyse kım ne dusunurse dusunsun bız savascı kullanıyoruz ve yetenek sıstemı gelıstırıyoruz bence savascı kullanmasını cok ıyı bılen bır kısı bı defansıfı nasıl kesecegını bılmelı

tesekkurler

kolay gelsın

ha bu arada bak yukarıda exelcıum cok guzel bı sekılde acıklamıs bence onu okumanı tavsıye ederım .

Forza BelediyeSpor
Canim ben bilmiyorum ofansif defansifi nasil keser :)
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DescriptionS »

yunus yazdı:WaMooSBieN ve slieN e kesinlikle katiliyorum..spartacus kusura bakma kardeş ama savasci erkek oyunu..ayni basariyi defanssiz gosteremicegini kendinde biliyorsun..gözümde halen daha belediyebingol sporsn :?
Konu burada benim slieni ve Erolcigdemin wamosu elemesi degil dikkatini cekerim.Senin gozunde belediyespor olmam TheSlieNi eledigim gercegini degistirmeyecek bunu sen de biliyorsun.Konunun amacindan sapmasak iyi olur.

İyi forumlar
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen Xainnn »

DescriptionS yazdı:Merhaba;

Oncelikle su oyunda 8 tane sunucu mevcut ve sadece 1 tanesinde Thelodos Of Ottoman loncasi var.Herkes bir sey dolamis diline defansif Tloonun istegi uzerine turnuvaya dahil oldu vs vs.Su oyunda ofansif tilsiminin yeri oldugu kadar defansif tilsimininda yeri var ve bu defansif dovusme tilsimi sadece Tloo loncasina ozgu bir sey degil herkes uretebilir ve herkes kendi taktigini gelistirebilir.Defansif tilsimi sadece tloonun istegi uzerine gelmis olsaydi sadece Kuklaci sunucusund kullanilabilirdi.Sizinde gordugunuz uzere tilsim eminonu beyaz kos ve diger sunucularda da kullanilmistir.39 seviye doneminde oynayanlar hatirlar vslerde sert vurus kullanilmiyordu ve defansife defansif vs atiliyordu.Simdide ayni sekile oyuncularin yonlendirilmesi saglanmis ve bireysel yeteneklerin on plana cikmasi saglanmistir.Son olarak defansif dovusme tilsimi ve yetenegi sadece TLOO loncasina ozgu bir sey degildir.Farkindaysaniz diger sunucularda bu durumdan sikayetci olunmamis ve ofansif bir savascinin defansif savasciyi kestigi de gorulmustur.Ofansifi iyi kullanan ve azcik anlayan birisi defansif savasciyi da kesebilir Sizin eminonu sunucusundaki defansifi kesen arkadastan eksiginiz ney ki ;)

İyi forumlar.
Senin loncandaki adam bana loncadaki abilerimiz isteğiyle getirildi defansif dövüşme derken , senın 360 derece farklısını soylemen adamlık derecendekı dusuklukten kaynaklanıyor olabılır mı ?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
schweppes
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Until The Grave

Mesaj gönderen schweppes »

Turnuvadan önce susmuyorsunuz yenildiniz hala susmuyorsunuz susmanız için ne yapmak gerek acaba? Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı sizinki.Defansifi yenecek gücünüz ve yeteneğiniz yoksa başvuru yapmayın katılım şartlarında defansif dövüşme olacağı yazıyor.Yenildikten sonra hemen Tloo'ya çamur atmayı bilirsiniz siz yok siz getirttiniz yönetim size çalışıyor vb.Şurada kaç bin oyuncu var onların tek biri bile itiraz etmezken niye siz ötüyorsunuz anlamadım valla ya tek kuklacıda sizin sesiniz çıkıyor.29 39 zamanında sert ağır vuruş yoktu vslerde o zamanın mantığını bilen oyuncu defansifi her türlü keser burada boşa zırlıyorsunuz skor değişmeyecek.SpaRtacüSs ve Erolçiğdem yarı finalde karşılaşacak.Ağlama değmez hayaaaat bu gözyaşlarınaaa ;)

Forza BelediyeSpor :mrgreen:
Until The Grave
DoctorSTRANGE
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tedashii »

Yunus,
YETER ARTIK ŞUNLARI SAVUNUP DURMA BİZE :!:
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

schweppes yazdı:Turnuvadan önce susmuyorsunuz yenildiniz hala susmuyorsunuz susmanız için ne yapmak gerek acaba? Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı sizinki.Defansifi yenecek gücünüz ve yeteneğiniz yoksa başvuru yapmayın katılım şartlarında defansif dövüşme olacağı yazıyor.Yenildikten sonra hemen Tloo'ya çamur atmayı bilirsiniz siz yok siz getirttiniz yönetim size çalışıyor vb.Şurada kaç bin oyuncu var onların tek biri bile itiraz etmezken niye siz ötüyorsunuz anlamadım valla ya tek kuklacıda sizin sesiniz çıkıyor.29 39 zamanında sert ağır vuruş yoktu vslerde o zamanın mantığını bilen oyuncu defansifi her türlü keser burada boşa zırlıyorsunuz skor değişmeyecek.SpaRtacüSs ve Erolçiğdem yarı finalde karşılaşacak.Ağlama değmez hayaaaat bu gözyaşlarınaaa ;)

Forza BelediyeSpor :mrgreen:
Aaaaa selamsıza bak sen foruma mesajta atarmış :D ay canım benım sende gelişme var Aleykum Selam yazmayıda öğrendınmı yaz bakıyım berk abine bi selam bidahaki turnuvaya katılmayayım :)))
Resim
Resim
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Herkez istediği gibi oynayarak istediği taktiği geliştirmez ise oyunun bir mantığı kalmaz. Bu tarz turnuvalarda önemli olan turnuvada kendini veya loncanı temsil etmektir. Yenersin yenilirsin bunların çok farketmemesi lazım. İllaki bir kazanan olacak onu tebrik etmek en büyük erdemdir.
Teşekürler.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
gfbayakta
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen gfbayakta »

Herkezin burda anlamadığı bir nokta var bizim derdimiz adalet, turnuva kurallari son acıklandıgında defansif dovusme yasaktı ve kanatma serbestti burda bu kadar cok yazi yazan arkadaslar madem cok iyi savascı kullaniyor hatta bizim bilmedigimizi iddaa ediyor neden acaba hem adalet hem de yetenegin kullanilabilecegi vs yi atmaktan cekiniyor 5 adet defansif 5 adet ofansif madem ki bi savascinin her yetenegi kullanmasi gerekiyor defansif dovusmede ki vs yi yetenek sanan veya kendini avutan arkadaslar ofansifi yetenek saymiyor da mi vs ye gelmiyor yoksa yenemeyecegini bildiginden mi ? Bu yonetimde nasil bir kafa yapisi varda ölüm oyununda bile defansifi yasaklarken bire bir vs lerde serbest kılıyor Defansif dovuşmede bire birde nasilsa hicbir yetenek ofansta ki kullandigin zamanlama kadar degerli degil bu durumda ne deparin ne de baska bir yetenegin yasaklanmasinda anlam yok ayrica defansife karsi ayni sekil defans gelip vs atacak olanlarin karsilasmalari iksir suresi ve sarsilmazin kolayca geleceginden dolayi vs leri uzun zmaanlar alacaktir bunu biliyorsunuz bu durumda sifacilar neden gazap yetenegi acikken vs atiyor onlarinda karsilasmalari uzun surmesin diye degil mi ? Bunca celiskinin bulundugu bir turnuva sisteminde birakinda bi zahmet bunlari yandaş bi amacla yaptıgınizi dusunelim cunku baska bir mantigi yok yapilanlarin

IxWaMooSBieNxI

Symbol Of Justice ( Adaletin Sembolleri )
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

gfbayakta yazdı:Herkezin burda anlamadığı bir nokta var bizim derdimiz adalet, turnuva kurallari son acıklandıgında defansif dovusme yasaktı ve kanatma serbestti burda bu kadar cok yazi yazan arkadaslar madem cok iyi savascı kullaniyor hatta bizim bilmedigimizi iddaa ediyor neden acaba hem adalet hem de yetenegin kullanilabilecegi vs yi atmaktan cekiniyor 5 adet defansif 5 adet ofansif madem ki bi savascinin her yetenegi kullanmasi gerekiyor defansif dovusmede ki vs yi yetenek sanan veya kendini avutan arkadaslar ofansifi yetenek saymiyor da mi vs ye gelmiyor yoksa yenemeyecegini bildiginden mi ? Bu yonetimde nasil bir kafa yapisi varda ölüm oyununda bile defansifi yasaklarken bire bir vs lerde serbest kılıyor Defansif dovuşmede bire birde nasilsa hicbir yetenek ofansta ki kullandigin zamanlama kadar degerli degil bu durumda ne deparin ne de baska bir yetenegin yasaklanmasinda anlam yok ayrica defansife karsi ayni sekil defans gelip vs atacak olanlarin karsilasmalari iksir suresi ve sarsilmazin kolayca geleceginden dolayi vs leri uzun zmaanlar alacaktir bunu biliyorsunuz bu durumda sifacilar neden gazap yetenegi acikken vs atiyor onlarinda karsilasmalari uzun surmesin diye degil mi ? Bunca celiskinin bulundugu bir turnuva sisteminde birakinda bi zahmet bunlari yandaş bi amacla yaptıgınizi dusunelim cunku baska bir mantigi yok yapilanlarin

IxWaMooSBieNxI

...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

gfbayakta yazdı:Herkezin burda anlamadığı bir nokta var bizim derdimiz adalet, turnuva kurallari son acıklandıgında defansif dovusme yasaktı ve kanatma serbestti burda bu kadar cok yazi yazan arkadaslar madem cok iyi savascı kullaniyor hatta bizim bilmedigimizi iddaa ediyor neden acaba hem adalet hem de yetenegin kullanilabilecegi vs yi atmaktan cekiniyor 5 adet defansif 5 adet ofansif madem ki bi savascinin her yetenegi kullanmasi gerekiyor defansif dovusmede ki vs yi yetenek sanan veya kendini avutan arkadaslar ofansifi yetenek saymiyor da mi vs ye gelmiyor yoksa yenemeyecegini bildiginden mi ? Bu yonetimde nasil bir kafa yapisi varda ölüm oyununda bile defansifi yasaklarken bire bir vs lerde serbest kılıyor Defansif dovuşmede bire birde nasilsa hicbir yetenek ofansta ki kullandigin zamanlama kadar degerli degil bu durumda ne deparin ne de baska bir yetenegin yasaklanmasinda anlam yok ayrica defansife karsi ayni sekil defans gelip vs atacak olanlarin karsilasmalari iksir suresi ve sarsilmazin kolayca geleceginden dolayi vs leri uzun zmaanlar alacaktir bunu biliyorsunuz bu durumda sifacilar neden gazap yetenegi acikken vs atiyor onlarinda karsilasmalari uzun surmesin diye degil mi ? Bunca celiskinin bulundugu bir turnuva sisteminde birakinda bi zahmet bunlari yandaş bi amacla yaptıgınizi dusunelim cunku baska bir mantigi yok yapilanlarin

IxWaMooSBieNxI

Ne demek istediğini anlamadım ama sanırsam acıklama turnuva basında Zifan tarafından yapıldı yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum bak guzel arkadasım bu kuralı cıkaran sızdınız butun ws lerı turnuva hesabına gore atmayı sımdı buraya gelmıs dıyorsun kı 5 el defansıf 5 el ofansıf dıorsun benım karsıma boyle bahanelerle gelme sonucta gorduk erol un carıyla ezdım gectım senı ha sunuda eklemeden gecemıyecem eger bı defansıf kesemeyecegıne ınanamıorsan soyle soyleyem sana bırıncı turda Mesut bendn bı el aldı hatta ceyrek fınal karsılasmasında Theslıen yıgıt ten bı el almayı basarabıldı ama sen bunuda beceremedın emın ol oyun 183 vermeseydı o sayıyı bıle alamıyacaktın her neyse sız burda aglayarak ne elde etmeye calısıorsunuz analamıyorum ama cıdden sız tek bı yetenek sısteme bagımlı kalmıssınız yenılıklerı kabullenemıorsunuz
Burda artık sızın devrınız kapandı bunu aklına ıyı sok

Bu arada parasına tılsımına evine arabasına arazısıne SAVAŞÇI ws sı atılır /f eraxkayaIV

forzaBelediyeSpor
En son KRABBY tarafından 14 Şub 2014 20:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: [color] renk tagı düzenlendi.
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071
The Lodos Of Ottoman

“Genel Sohbet” sayfasına dön