Ben bu oyunun çok eski oyuncularındanım ve oyuna dönüş kararı aldım arkadaşlarımla oynayacağım. Karakterleri zamanında birleştirmiştik ama şimdi ayırmamız gerekti ve bi bakalım ne görelim? Karakter transferi olayı paraya dönüşmüş bunu yapan insanda biraz utanma arlanma olur zamanında herkesin yararlandığı bu şeyi nasıl paraya dönüştürürler insanı şaşırtıyor açıkçası hadi kutunun plus un yanında verseniz eyvallah ekstra olarak ama bu nedir ya ayrıca satmak nedir resmen oyuncular sömürülüyor parayı veren zengin parayı vermeyen fakir kalıyor neden herkes eşit değil maddi durumu iyi olmayanlar olabilir ki benim maddi durumum iyi değil bir çok öğrenci var o öğrenciler ailesinden aldıkları 3-5 lira harçlığı yemeğinden kısıp bu oyuna vermek zorunda değil. Oyun yapıyorsanız herkese hitap etmesi gerekir ve sizde öyle olduğunu düşünüyorsunuz ama sadece parası bol olan kesime hitap ediyor bazı insanların cebine girecek paradan önemli olan şeyler olduğunu bilmesi gerekli. Destekçi arkadaşların desteğini bekliyorum işine gelmeyen varsa yorumunu yapsın (tartışma ortamına çevirmeden).
Rahatsızlık verdiysem özür dilerim, herkese iyi forumlar,oyunlar dilerim.
Karakter transferi..
- ARZederim
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: The Death Team
Karakter transferi..
"Artık Ne Sıradaki Parça Sen Ol, Nede Bana Gel; Bence Sen Biraz Dürüst Ol ve Önce Kendine Gel."
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Re: Karakter transferi..
Karakter Transferini ilk zamanlar ben de en az senin kadar garipsemiştim. Ayrıca bu oyunda iyi bir yere gelebilmek için, ya para yada zaman harcamak gerek. Parası olan parasıyla, olmayan harcadığı zamanla.
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Paraya Dönüştürülerek Hırsızlık Olaylarının Bir Çoğunu Engelledi Yönetim . Hırsızlık Olaylarının Çoğu Şaheserler Satılmadığı ve Aktarılmadığı İçin Karakteri Başka Hesaba Aktarma ile Gerçekleşiyor
- ARZederim
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: The Death Team
Dostum hırsızlık yapıcak adam 200 liralık 500 liralık 1000 liralık çarı 10 15 lira yatırıp aktarır kafanı yorma sen zaten yeni gelen şeylerin ne kadar başarılı olup olmadığınıda oyuncu sayısı açıkça gösteriyor eskiden ekran kalabalıktan kasıyordu şimdi insan yok in cin top oynuyor
"Artık Ne Sıradaki Parça Sen Ol, Nede Bana Gel; Bence Sen Biraz Dürüst Ol ve Önce Kendine Gel."
Forumda güzel bir mesaj görene kadar oyuna dönme derim. Ya da hiç dönme. Sen şu kararını tekrar gözden geçir 
- BlackKabus
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
+1 Bende sizin gibi düşünüyorum .ARZederim yazdı:Ben bu oyunun çok eski oyuncularındanım ve oyuna dönüş kararı aldım arkadaşlarımla oynayacağım. Karakterleri zamanında birleştirmiştik ama şimdi ayırmamız gerekti ve bi bakalım ne görelim? Karakter transferi olayı paraya dönüşmüş bunu yapan insanda biraz utanma arlanma olur zamanında herkesin yararlandığı bu şeyi nasıl paraya dönüştürürler insanı şaşırtıyor açıkçası hadi kutunun plus un yanında verseniz eyvallah ekstra olarak ama bu nedir ya ayrıca satmak nedir resmen oyuncular sömürülüyor parayı veren zengin parayı vermeyen fakir kalıyor neden herkes eşit değil maddi durumu iyi olmayanlar olabilir ki benim maddi durumum iyi değil bir çok öğrenci var o öğrenciler ailesinden aldıkları 3-5 lira harçlığı yemeğinden kısıp bu oyuna vermek zorunda değil. Oyun yapıyorsanız herkese hitap etmesi gerekir ve sizde öyle olduğunu düşünüyorsunuz ama sadece parası bol olan kesime hitap ediyor bazı insanların cebine girecek paradan önemli olan şeyler olduğunu bilmesi gerekli. Destekçi arkadaşların desteğini bekliyorum işine gelmeyen varsa yorumunu yapsın (tartışma ortamına çevirmeden).
Rahatsızlık verdiysem özür dilerim, herkese iyi forumlar,oyunlar dilerim.
Bence sen yakında yönetimde yetkili biri olursun malum yönetim kendine yakın olanları kendisinin avukatlığını yapanları sever .DuMaNisTT yazdı:Paraya Dönüştürülerek Hırsızlık Olaylarının Bir Çoğunu Engelledi Yönetim . Hırsızlık Olaylarının Çoğu Şaheserler Satılmadığı ve Aktarılmadığı İçin Karakteri Başka Hesaba Aktarma ile Gerçekleşiyor
İyi Forumlar .
Her şifresi olan carı aktarabiliyormu o eskide kaldı galiba simdi car akarılamdıgı için iindekileri boşaltıp silme yoluna gidiyor eger plusu varsada carı silemiyor itemleride destekten geri alıyor anca para ve materyalleri calıyor birde tılsımları.ARZederim yazdı:Dostum hırsızlık yapıcak adam 200 liralık 500 liralık 1000 liralık çarı 10 15 lira yatırıp aktarır kafanı yorma sen zaten yeni gelen şeylerin ne kadar başarılı olup olmadığınıda oyuncu sayısı açıkça gösteriyor eskiden ekran kalabalıktan kasıyordu şimdi insan yok in cin top oynuyor
Çar aktarılmasındada iyi gelişmeler var tabi bazıları carın şifrisni kaptıyorda mail şifreisni nasıl kaptıyor onu çözmek mesele genelde aynı şifreyi kullanmakla car gidiyor.
A R Z L O D O S